Inschatting van ruimtes huren is moeilijk zowel voor de medewerker als klant
Slecht aangeven van bewegwijzering waar is de ingang, waar is laden en lossen plaats op zowel de grond , als op de deur van goederenlift, staat niet aangeven, trage goederenlift, erg bewerkbare lift, losmaken en dicht maken van de goederenlift, lift werk ook niet mee, duurt lang , geen afdak scherm voor de regen, zodat de goederen droog naar binnen gaan. We hadden goede verhuizers, die goed economisch een ruimte in kunnen pakken, kon er maar net in! De lift zat een keer vast tussen een apparaat aan de lift en een kast, eerste instantie muur vast, we moesten de lift weer naar beneden laten, dat werkte ook niet zo goed, op een geven moment was de kast los,..pffffff de eerste contacten met een telefonisch medewerker van Storage, verliep niet goed, de medewerker had mij belooft om terug bellen als er een XXL vrij zou komen , niets mee van gehoord,..Het eerste moment van uitproberen hoe het allemaal werkt, kwam ik er achter dat de gereserveerd ruimtes niet voldoende waren voor onze inboedel, gebeld te plaatse op 2/4, mederwerker zou er een ander opslag bij doen, en de kleinste eraf, kreeg ik de bevestiging dat er maar 1 ruimte op stond voor €300, weer gebeld was een vriendelijke medewerker, die heeft het weer recht gezet. Conclusie van ervaring met Storage locatie Elburg een onvoldoende

Reply from Storage Share - Elburg Westerlengte 7