Vi er så glade for at vi valgte Strand Advokater. Vi havde først kontaktet en anden advokat i forbindelse med et dødsbo og salg af en andelslejlighed. Vi havde ikke nogen god mavefornemmelse med den... See more
Company replied
Jeg vil gerne takke Sylvester Strand Thomsen for professionel hjælp med boopgørelsen efter min mand. Strand Advokater har en dejlig overskuelig hjemmeside, hvor fremgangsmåde og fast pris fremgår. No... See more
Company replied
Jeg kan på det varmeste anbefale Strand advokater for en professionel og yderst kompetent håndtering af et dødsbo, hvor arving var bosiddende i udlandet. Sagen blev styret sikkert gennem både de pra... See more
Company replied
Sylvester har hjulpet os med afvikling af dødsbo efter vores mor til vores fulde tilfredshed. Prisen vi blev stillet i udsigt, var rimelig og mindre, end hvad andre tager for det. Vi blev i hele fo... See more
Company replied
Professionel advokatbistand til køb af fast ejendom, dødsbobehandling og erhvervsrådgivning i hele Danmark –skræddersyet til jeres behov.
Frederiksholms Kanal 18, 1. tv, 1220, København K, Denmark
I forbindelse med køb af lejlighed fik vi den bedste rådgivning fra Sylvester. Tak for hjælpen

Reply from Strand Advokater
Strand Advokaters hjemmeside er overskuelig og oplysende med en beskrivelse af processen, hvilket var med til, at vi valgte dem til dødsbobehandling, fordi det gav tryghed. Derudover var det vigtigt for os med en fast pris, som de tilbyder. Mulighederne for at mødes fysisk eller online var også rare, selvom det viste sig at give bedst mening for os, at det hele foregik skriftligt (og telefonisk). Det oplevedes ikke upersonligt, og Sylvester var god til at svare, også på skæve tidspunkter. Selvfølgelig tog dødsbobehandlingen noget tid, men det kunne nok ikke have været meget anderledes. Det eneste negative har været følelsen af nogle gange at have brugt unødvendige ressourcer på at finde oplysninger, som måske allerede var i hænde. Alt i alt tilfreds med Strand Advokater, som jeg vil anbefale til andre 😊

Reply from Strand Advokater
Super god service og professionel hjælpe hele vejen igennem bolighandelen.

Reply from Strand Advokater
Dygtig og yderst behagelig advokat altid til at træffe.

Reply from Strand Advokater
Hvis du har brug for en virkelig god, hjælpsom, grundig og ikke alt for dyr boligadvokat (eller andre former for advokatbistand), så skal du vælge Sylvester Strand Thomsen.
Vi har ved tidligere boligkøb haft en anden advokat (i samme prisklasse), som slet ikke leverede samme niveau af service og rådgivning, og da vi skulle bruge en advokat / køberrådgiver ifm. med køb af villalejlighed talte jeg med flere forskellige, både ejendomsmæglere og advokater. Alle var de både dyrere og mindre imødekommende at tale med.
Vi er så glade for, at vi fandt frem til Strand advokater.
Sylvester er utrolig behagelig, altid nem at få fat på og tager sig tid til at forstå spørgsmål og forklare tingene roligt og pædagogisk. Og så er han grundig og engageret - med hans hjælp fik vi en bedre handel, end vi ellers ville have fået, overblik over kompliceret lovgivning og ro i maven omkring nogle svære afvejninger i forbindelse med handlen. Han gjorde os tilmed opmærksom på nogle punkter, hvor vi skulle holde vores egen ejendomsmægler i ørene i forbindelse med vores salg, selvom han jo kun var rådgiver i forbindelse med vores køb. Og det viste sig at spare os mange tusinde kroner.

Reply from Strand Advokater
God og professionel rådgivning af Sylvester ifm. huskøb.
Tak for din gode hjælp og vejledning igennem hele forløbet. Vi vil uden tvivl benytte os af Sylvester igen.

Reply from Strand Advokater
I forbindelse med boligkøb, hvor man som altid, er i tvivl om hvilken advokat man skal vælge, var Sylvester fra Strand advokaterne det rigtige valg.
Vi havde en bolighandel der gik i vasken, og en der gik igennem (med Sylvester) med to forskellige advokater, og det var to fuldstændigt forskellige oplevelser.
Sylvester fra Strand advokaterne er enormt proaktiv, grundig og bare hamrende professionel. Man kunne læne sig mere tilbage og være i boligkøbs processen, fordi man virkeligt følte her var der styr på det.
Kort sagt - i en svær situation har man brug for en i ens hjørne, en der kæmper for en. Sylvester er den advokat, der sørger for dine rettigheder.
Tusind tak til dig Sylvester.
Vh. Henrik

Reply from Strand Advokater
Sylvester har lavet et super professionelt arbejde for os. Imødekommende og altid til at få fat i.
Stor ros herfra.
Kan kun anbefale Strand Advokater.

Reply from Strand Advokater
Sylvester hos Strand Advokater hjalp os igennem en Arv/boopgørelse på en behagelig og meget kompetent måde. God rådgivning og service hele vejen igennem, til en fair pris. Svarede hurtigt på alle vores henvendelser.

Reply from Strand Advokater
Vi har været utrolig tilfredse med Sylvesters hjælp.
Alt har været helt utrolig professionelt og vi har følt os virkelig godt taget imod og trygge hele vejen igennem.
Vi købte boligpakke da vi skulle købe hus, og vi vil sige at man får utrolig meget hjælp for pengene.
Vi havde en lidt besværlig sælger og her trådte Sylvester virkelig til og hjalp så tingene kunne glide.
Vi vil komme med vores varmeste anbefalinger og vil ikke tøve med at kontakte Sylvester ( Strand Advokater) igen.

Reply from Strand Advokater
Sylvester tog sig tid til at sætte sig ind i vores ønsker, og forklare hvilke muligheder vi havde, og hvordan "tingene fungerer", på en måde der er til at forstå. Derudover var han meget tilgængelig og svarede hurtigt på vores henvendelser.

Reply from Strand Advokater
Enormt transparent og god hjælp fra Sylvester hele vejen igennem vores forløb ifbm. boligkøb. Han er professionel, ærlig, og tager sig god tid til at vi som kunder får den rådgivning, der er i vores bedste interesse.
Vælger helt klart Strand Advokater næste gang!

Reply from Strand Advokater
Ifm. afvikling af dødsbo, valgte jeg Strand Advokater som bobestyrer. Det er en af de bedste beslutninger jeg har truffet. Forløbet har kørt snorlige og med en gennemsigtighed som har været uovertruffen.
Spørgsmål og henvendelser er blevet besvaret lynhurtig (selv i weekender), så det har været et meget betryggende og roligt sagsforløb. Mine varmeste anbefalinger og 5 stjerner herfra.

Reply from Strand Advokater
Jeg kan på det varmeste anbefale Sylvester fra Strandadvokater. Fra første kontakt har han udvist en høj grad af professionalisme og engagement. Han er både grundig og detaljeorienteret, hvilket skaber stor tryghed i en proces, hvor man som klient ofte står med mange spørgsmål og bekymringer. Sylvester formår at forklare juridiske forhold på en forståelig måde, uden at gå på kompromis med fagligheden.
Han er desuden utrolig pligtopfyldende og arbejder med et serviceniveau, der ligger langt over det sædvanlige. Man mærker tydeligt, at han har styr på tingene og går op i at levere et godt stykke arbejde – hver gang. Kommunikation har været klar og hurtig, og han har fulgt op løbende uden at jeg selv skulle rykke.
Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse at samarbejde med Sylvester. Hvis du har brug for en advokat, der både er fagligt skarp, ordentlig og menneskelig, så er han et oplagt valg.

Reply from Strand Advokater
Det var en god process, og der blev forklaret detaljer og fagudtryk, så det var forståeligt. Vil anbefale Strand Advokater.

Reply from Strand Advokater
Jeg brugte Sylvester Strand i forbindelse med mit opkøb af anparter. Hele forløbet var ligetil, han var grundig, effektiv og gjorde alt i alt et godt stykke arbejde.

Reply from Strand Advokater
Jeg fik upåklagelig vejledning gennem hele mit boligkøb. Strand Advokater kan klart anbefales.

Reply from Strand Advokater
Har efterhånden købt en del boliger til udlejning - denne køberrådgivning og eksekvering af handlen er uden tvivl den bedste jeg har oplevet.
Stor anbefaling til Strand Advokater herfra.

Reply from Strand Advokater
Sylvester er fantastisk at have med på sidelinjen under dit huskøb. Vi har kun rosende ord. Så hvis man leder efter en advokat kan vi kun anbefale Sylvester.
Tusinde tak for et godt samarbejde. For at være ærlige, kunne vi ikke have ønsket os en bedre advokat til at repræsentere vores interesser. Meget simpelt, en fantastisk sparringspartner for os som førstegangskøbere.
Når vi får brug for en advokat næste gang, ved vi uden tvivl, hvor vi vil kigge hen. Samtidig vil vi ved lejlighed også bringe Strand Advokaters navn op, når vores bekendte og venner skal ud og købe.

Reply from Strand Advokater
Super professionel og ordentlig.
Klart anbefaling herfra!