5 stjerner til KOGEBOGEN af Strange Skov
For det første var det lynhurtig levering dagen efter bestilling til pakkeboks, tæt på hvor jeg bor. Bogen "KOGEBOGEN Kost og Kronisk sygdom" var perfekt emballeret og 1. håndsindtrykket af den, var meget positivt. Rigtig god indholdsfortegnelse med de typiske spørgsmål, som man har stillet sig, inden køb af bogen. Flotte illustrationer hele vejen igennem. Rigtig godt med mange henvisninger. Den er skrevet i et dejligt let og klart sprog. Den er fyldt med gode tip og tricks til på en let måde at få RIGTIG mad. Også tips til hvis man er syg, og hvordan man så gebærder sig med at få lavet maden, hvis man dårligt kan stå på benene. Der er super beskrivelser og opskrifter, hvis man går all in og får lyst til at købe 1/2 gris osv., selv lave leverpostej, pølser etc. Jeg er meget imponeret; igennem årene har jeg købt virkelig mange bøger omkring krop, sygdom og kost. Denne er absolut den bedste, jeg har set endnu. Jeg er sikker på, at den på sigt vil gavne mig og de kroniske sygdomme, som jeg har døjet med siden 2018. Så der er ingen undskyldning for mig mere for ikke at tage affære på min egen krop og trivsel og sørge for kun at få RIGTIG MAD. Jeg har fået håbet tilbage nu....for første gang i mange år. Det ser slet ikke svært og umuligt ud. Derfor 5 stjerner til Strange Skov og hans bog. Og kæmpe TAK. Ordre nr. 2026-00953 bestilt 6/3-26.