Streamsson

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Grym och snabb personlig support. Så bra funktion att man kan begära nedladdning av film och serie som saknas. Var lätt att komma igång och ett pris som är svårt att motstå! Ser fram emot utvecklingen... See more

Rated 4 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

Helt värdelös tjänst som lurar folk att tro att dom har HBO NETFLIX och mycket mer. Allt är vilseledande då kunderna bara får en bråkdel av dess innehåll och inte kan välja själva. Dessutom så vägrar... See more

Company details

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Grym support

Grym support ! Lätt att komma igång med iptvn. Kan starkt rekommendera denna tjänst. Full pott från mig

January 4, 2024

Reply from Streamsson

Ja! Tack för att du skiner ljus på att det är enkelt att komma igång, tar 5 minuter från beställning till installation, givetvist ingår support!

Tackar 👑

/ Steffe

SKRÄP😱

Värsta skräpet,i sommras var vi utan i typ 3 månader,han skulle fixa betaltjänsten??
Fick vi nån kompensation tror Ni🫣😱
Billig,javisst,men jag har iallafall lärt mig läxan,man får vad man betalar för,nu kör jag och grannarna Alien iptv.co
Klockrent 💪💪👍

June 1, 2023

Reply from Streamsson

Stort Tack för att lämnade ett omdöme!

Tyvärr så är det dessvärre missinformation
Vi har bett alla höra av sig till oss och alla som har gjort det har fått sina 3 månader. vilket går att styrka med bevis i våra öppna discord community,

Sen ser jag att du är en väldigt sur gubbe och är aldrig nöjd med någonting baserat på alla dina andra omdömen hos alla företag ni associeras med, det kan vi tyvärr inte hjälpa dig med!

och ännu värre är att ni bryter mot användarvillkoren nu genom att marknadsföra någon annan måste vi tyvärr vidbehålla oss rätten att neka dig någon förlängning, vi kommer inte stänga av erat konto, men ni kommer tyvärr inte få fortsätta med oss någonsin i framtiden.

Vi fungerar kanon och står för allting vi marknadsför

Kanon bra jobbat Roger :)

/ Stefan Team Streamsson

Rated 5 out of 5 stars

Riktigt trevlig och snabb support

Riktigt trevlig och snabb support, fick precis den hjälp jag behövde

December 19, 2023

GodFortsättning år 2024 tillsamman med oss hos Streamsson
/ Stefan

Fungerar absolut perfekt

Fungerar absolut perfekt. Enkelt att hantera. Hade en fråga när jag startade första gången. Fick svar direkt.

December 12, 2023

Tack! Vi gör vårat bästa för att mäta oss med eran förväntning / Stefan

Rated 4 out of 5 stars

Biased?

Jag har haft en verkligt god kontakt Steamsson representanter. Är själv inte ute efter att glorifiera dem, de har "their issues" men det har alla företag. Saken är hur det hanteras. Jag har många gånger fått vänta på svar, men oftast varit värt det. Tid har lagts på produkt utveckling och smartare lösningar. Jag har fortfarande tid att "shop around" för en annan lösning, men just i dagsläget fyller de kanske inte dags behovet för hela familjen, men det närmar sig. Skulle jag köpa nytt idag finns det "pros and cons" för dem, men jag är kanske lite biased. Jag vet faktiskt idag inte hur jag skulle göra...

December 13, 2023

Tack Snälla! <3
Varmt Välkommen om ni har några frågor
/ Team Streamsson

Rated 5 out of 5 stars

Snabb och personlig support utan…

Snabb och personlig support utan konstigheter!
Har använt tjänsten drygt ett år och har nu förnyat.

December 5, 2023

Reply from Streamsson

Ja och det är vi stolta för också , därför vi har såna fantastiska användare!

Tack!

Mycket bra support !!!

Mycket bra support med snabb hjälp och engagerad personal som verkligen ställer upp när man får problem.

December 3, 2023

Vi Gör Vårat Bästa Tack! <3

Oerhört dålig tjänst

Oerhört dålig tjänst, rekommenderas till absolut ingen. Efter att ha nappat på ett erbjudande under Black Week på en tjänst som strävar efter att bli Skandinaviens främsta IPTV-leverantör, blev jag genast besviken över antalet serier och filmer som fanns i deras utbud. När jag köpte tjänsten utlovades "massor av film och serier" men när jag väl fick tillgång till tjänsten finns det bara 240 filmer och 60 serier.

När jag påtalar detta får jag av supporten svar att de minsann har byggt en jättebra bot som ordnar VOD genom att man får önska film och serier i deras forum, och då plockar botten upp den och lägger till. Problemet är bara att det inte tar de 5-10 minuterna som supporten säger att det tar, det kan ta timmar och ibland även dygn vad det verkar. Och när filmen väl kommit upp, så försvinner den också helt plötsligt. Så har du inte hunnit se den får du gott söka den igen. Och hoppas att den ligger kvar när det är dags att se den.

Glöm också ett bra utbud av undertexter på de få filmer och serier som finns. Glöm också en bra upplevelse på de kanaler som erbjuds. Hälften av dessa fungerar inte, och av de som fungerar så laggar flertalet konstant. Livesport är bara att glömma att se på via Streamsson, otrevlig upplevelse kan utlovas med hackig bild.

Snabb support vid själva köpet, betalade och hade konto uppe på ca 10 minuter om man nu ska nämna något positivt, och det ska man ju. Dock var det när man ifrågasatte det som utlovades och vad man fick bara försvarstal och verkade inte ha en förståelse för vad det man faktiskt förväntar sig när man beställde av dem. Jättesnabba på att svara tills man meddelar att man är missnöjd och hellre vill spendera slantarna någon annanstans, då blir det knäpptyst i chatten.

Köp inte er IPTV av Streamsson om ni bryr er om ett vettigt utbud, någorlunda kvalite på tjänsten och om ni inte önskar att tillbringa det närmaste året med en känsla av bortkastade pengar.

Köp gärna er IPTV av Streamsson om ni vill komma igång snabbt, inte bryr er om att kanallistan är ostädad i många länder (väldigt många kanaler som aldrig sände), och om ni inte har något emot att önska filmer via kommandon i forumet som Botten sen kanske tar bort innan ni hinner se filmen.

Aldrig mer IPTV från Streamsson

November 28, 2023

Detta är lögn
Vi har Undertexter på alla våra filmer och serier

Vi har i själva verket något som ingen annan IPTV Leverantör har

Och det är VOD AI

Möjliggör för en användare att kunna önska filmer och serier helt på egna villkor utan att behöva ta kontakt o önska ifrån admin!

Det är lyx!

Detta omdöme luktar konkurent
tråkigt, bättre o vara vänner.

Precis som vi har i våran community vi är väldigt transparenta där och har en trevlig atmosfär på Discord!

Hoppas ni kommer till er o joinar oss
Tack! / Team Streamsson

Stabilt och bra

Stabilt och bra! Tack för att ni finns

November 2, 2023

Tackar Vi Finns för att ni användare vill ha oss <3

Rated 5 out of 5 stars

Bra support och hög kvalitet på…

Bra support och hög kvalitet på tjänsterna!

November 1, 2023

Reply from Streamsson

Vi är glada att höra att du uppskattar vår bra support och högkvalitativa tjänster. Att erbjuda kvalitet och pålitlighet är viktigt för oss, och det är vårt mål att säkerställa att våra kunder får den bästa möjliga upplevelsen. Om du någonsin har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss. Tack för att du är en del av Streamsson.com-familjen! // Team Streamsson

Rated 5 out of 5 stars

Bra kontakt och hjälpsam med att få igång allt

Bra service och förklaring seriösa kontakt tummen upp

October 28, 2023

Reply from Streamsson

Tack så mycket för din vänliga feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att du upplevde våra kontakter som seriösa och hjälpsamma. Ditt stöd betyder mycket för oss, och vi är här för att fortsätta att hjälpa dig. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss. Tack igen för att du valde Streamsson.com! // Team Streamsson

URKASST ! ! !

Urrk vilket strunt...
Det där är för barn och nördar som gillar att chatta..

Jag vill ju se det jag vill och det på en gång, NU liksom! ! !

Och det utan att chatta, söka och önska...

Jag hatar upplägget och skulle inte ens ORKA med det OM jag så fick betald för det...
NEEEJ för i hel***e...

Ett BRA sätt att bli blåst på 1200 spänn på helt enkelt då det inte framgår på deras sida hur IDIOTISKT det är upplagt om man inte är NÖRD ! ! !

October 25, 2023

Reply from Streamsson

Tack för din åsikt, även om vi förstår att våra tjänster inte passar alla smaker. Vi har försökt skapa ett användarvänligt och tillgängligt gränssnitt för våra kunder, men vi förstår att det inte alltid passar alla.

Vi vill dock klargöra att vår prenumerationsavgift är 795 kr, och vi försöker tydligt kommunicera vårt erbjudande. Vi är glada att höra att allt fungerar som det ska, precis som andra recensioner har påpekat. Om det är så att du har upplevt problem, kan det vara värt att dubbelkolla att du har fått våra tjänster, och inte från någon annan leverantör.

Vi välkomnar feedback och strävar efter att förbättra vår service. Om du faktiskt är en kund och har problem eller frågor, är vi här för att hjälpa dig, men vi förlitar oss på rätt information för att göra det. Tack igen för din åsikt. // Streamsson

Rated 5 out of 5 stars

Sjukt snabb o bra service!

October 24, 2023

Reply from Streamsson

Tack så mycket för ditt uppskattande omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår snabba och bra service. Ditt stöd betyder mycket för oss. Om du har några frågor eller behöver hjälp med något i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att assistera dig! // Streamsson

Boxen

han hjälpte mig få igon boxen utan några problem

October 24, 2023

Reply from Streamsson

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att vi kunde hjälpa dig att komma igång med boxen utan några problem. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig. Vi finns här för att stödja dig. Tack igen! // Streamsson

Bästa upplevelse jag har haft de…senaste 3 år

Bästa upplevelse jag har haft de senaste 3 åren, toppen service, hjälp när man verkligen behöver den, En av de bästa som sagt

October 23, 2023

Reply from Streamsson

Tack så mycket för ditt omtänksamma omdöme! Vi är glada att höra att du har haft den bästa upplevelsen de senaste tre åren med vår toppenservice. Vi finns här för att hjälpa när du verkligen behöver det, och vi uppskattar din positiva feedback. Om du har några fler behov eller frågor i framtiden, är vi alltid här för dig. Tack igen! // Streamsson

Wow helt annan nivå!

Har testat olika iptv leverantörer och alla säger att det funkar bra utan problem men det är inte så utan det är problem och bilden hackar osv men hos streamsson är det precis lika bra kvalite om inte bättre än hos tex telia, tele2 osv fast till ett mycket bättre pris!

Ljud o bild är perfekt! Har aldrig vart med om en sån perfekt bild som hos dessa!

October 22, 2023

Reply from Streamsson

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är så glada över att höra att du upplever våra tjänster som på en helt annan nivå. Det betyder mycket för oss att veta att du har hittat kvalitet och prestanda hos oss som överträffar andra leverantörer till ett förmånligt pris. Att veta att ljud och bild är perfekta för dig gör oss verkligen glada. Vi kommer att fortsätta att leverera den högsta kvaliteten och det bästa värdet för våra kunder. Tack för att du är en del av Team Streamsson!

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look