Småkassan är jätte dålig och jag kan…
Småkassan är jätte dålig och jag kan inte rekommendera det till någon annan! Finns många försäkringsbolag som är mycket bättre än småkassan. Därför dem har inte högt punkt i.
Jag fick ingen ersättning. Trots jag betalat över 5 år. Jag har lämnat uppgifter. Ok jag har jobbat mindre än det dom vill man ska ha gjort under 6 månader. Men jag har haft hälsoproblem pga en brand i min lägenhet. Jag har mist både lägenhet och arbete. De tar ej hänsyn till detta.
1. Såååå orättvist! Försäkringskassan gör fel och skriver fel!!! Dom betalar inget men ändå st kräver att jag ska betala 1205 kr.
Såååå dåligt!!! Att jag blir uppringt och vilseleder mig och sen vänder mot mig något jag har inte velat!!!
2. Ger mig varning, fast jag har förklarat att Sigtuna för mig blir 12 timmar och 30 minuter från dörr till dörr!!!
Jag tror på karma!!!😡
Jag hittar ingen profil för ST här som Unionen har. Jag har synpunkter på fackförbundet ST som helhet och inte bara a-kassan. Dels tycker jag de alltid är stressade och är ej intresserade av att lyssna när man någon gång som betalande medlem ringer in för rådfrågning? Det är ju deras jobb men ändå verkar de ej vilja ge den servicen. Så man behöver känna sig som en börda om man ringer in och dessutom att ens fråga blir förminskad eftersom de bara ska avsluta samtalet snabbt (?!). De pratar dessutom med en nedlåtande ton. Trots att de själva saknar kompetens och ger olika svar beroende på vem man pratar med (vilket kan vara väldigt ”farligt” för en anställd vid rättsliga frågor). Under löneförhandling om man väljer dom så blir lönen mycket sämre eftersom de ej kan förhandla något bra.
Jag kommer förmodligen byta till annat fackförbund snart med bättre förmåner, service och som har ett intresse av att faktiskt hjälpa arbetstagare få upp lön exempelvis.
Jag fick prata med Fa som jobbar på kundtjänst. Han var supertrevlig och hjälpsam kring mina frågor och det uppskattades verkligen. Fick svar på alla mina frågor och är väldigt nöjd med bemötandet.
Tänk inte ens tanken, det finns andra alternativ, gör dig själv en tjänst och använd dessa. Gå ur innan det är försent och du behöver hjälp. De är nästan omöjliga att få tag i, extremt långa handläggningstider (jag fick gå tre månader helt utan inkomst) plus att de inte vet vad avtal som deras eget fackförbund förhandlat fram. Varenda gång jag har rapporterat något avvikande har jag ringt och frågat t.ex. om jag varit sjuk en dag. Jag har gjort EXAKT som jag blivit tillsagd men fått olika besked av olika handläggare. Nu utreds jag för fusk, det rör sig om kanske en tusenlapp och jag har gått utan ersättning i två månader hittills. Denna A-kassa borde ej få finnas.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.