Bestilte 10x 3 retters vintermeny oste og petifure til min fødselsdag - sikken en super succes. Både, voksne og børn (10 år og op efter) var meget begrejstret. En fremragende meny blev leveret og ge... See more
Company replied
Fik leveret til vores datters konfirmation. Da hun har glutenintoleranse, ønskede vi at al mad var glutenfrit - intet problem. Maden blev leveret til døren klar til at blive sat på bordet. Efter feste... See more
Company replied
Vil uden tvivl bruge dem igen til en anden festlig lejlighed. Vi brugte stubbs til vores bryllup, og vi kan ikke være andet end tilfredse. Sindsyg god service. Som aftalt kom de med forret først, og... See more
Company replied
Mad ud af huset i Aarhus med over 15 års erfaring af catering til private og erhvervslivet. Catering fra et topmoderne køkken i et nyt domicil er dit kvalitetsstempel, når du skal have mad til alle slags arrangementer. Vi er tildelt Det Økologiske Spisemærke, da vi har meget fokus på ordentlige råvarer. Vi driver en bæredygtig virksomhed hvor der er fokus på et godt arbejdsklima, da vi mener trivsel er vejen frem. Vi leverer for det meste kun ud af huset, men vi har også en hyggelig butik du er velkommen til at besøg. Har du lyst til at drøfte en menu, er du velkommen til at booke en dag, hvor vi helt uforpligtende kan drøfte mulighederne over en god kop kaffe.
Hvidtjørnvej 11, 8471, Sabro, Denmark
Kære Thomas og Co.
Tusinde tak for dejlig mad og den fine gave til Milreds 100 års fødselsdag igår.
Vi var ovenud tilfredse med maden og hele forløbet op til.
Tak for jeres venlige og fleksible måde at være på.
Glædelig Jul og Godt nytår.
Eneste: hvis jeg skulle have charcutterifade igen, ville jeg gerne have ostene for sig ;-)
De bedste hilsener fra Milred hele hendes familie...vi var cirka 65 og der var rigeligt med mad ;-)
Anette Cecilie Skriver
Jeg kommer en dag ud i jeres butik...

Reply from Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Lækker, spændende mad. Nemt at have med at høre. Rigeligt med mad. Stor tilfredshed fra gæster også.

Reply from Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Den dejligste julefrokost - alle var glade og tilfredse :-)

Reply from Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Fantastisk mad og service! Absolut intet at sætte en finger på. Vi vil meget gerne anbefale Stubbs Gastronomi til andre, og vi vil helt sikkert bruge Stubbs Gastronomi en anden gang.

Reply from Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Kan varmt anbefale Stubbs Gastronomi. Vi har fået leveret mad derfra flere gange og det har været en fornøjelse hver gang.
Maden er veltilberedt og leveres serveringsklar i rustikke skåle lige til at sætte på bordet. Og så har det smagt skønt hver gang.

Reply from Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Altid veltilberedt og lækker mad. Yderst fleksibel service.

Reply from Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Spændende og velsmagende, og alle blev mere end mætte😋
God service.

Reply from Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Det er noget af det bedste mad vi har fået, kan kun anbefale at få mad der fra.

Reply from Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Så dejlig mad - for anden gang i streg👍🏻👍🏻 God service og venlig betjening😊

Reply from Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Vores smede & maskinfabrik havde 40 års jubilæum og det blev afholdt i vores fabrikshal. Vi fik vores receptionsmad fra Stubbs Gastrnomi, og det var super lækkert. Alle vores gæster roste det til skyerne. Vi fik også hjælp af personalet fra Stubbs og de var dygtige og meget professionelle. Vi kan varmt anbefale Stubbs Gastronomi - har allerede bestilt til andre små arrangementer. Bedste hilsner Anni fra Holger Elgaard A/S

Reply from Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Man får hurtigt tilbud og de lytter til ens ønsker og tilpasser. Maden kommer som aftalt, er lækker og der er nok.
Maden leveres, klar til at stille frem til gæster.
De er super serviceminded og hjælpsomme.
De bedste anbefalinger her fra. :-)

Reply from Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Vi på Saxild Strand. sundhed og rekreation, har brugt Stubbs flere gange i årenes løb. Maden er altid god og servicen er super. Alt under fem stjerner ville være for lidt!

Reply from Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Super dejlig mad, og stor ros fra vores gæster. Vi fik det helt som vi gerne ville have det. Nemt at lave aftaler, og dygtige hjælpsomme folk. Kan kun anbefales.

Reply from Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Min oplevelse med Stubbs Gastronomi er at de er et firma som er ligeglad med deres kunder og god service.
Jeg bestilte på vegne af et kursus arrangeret af frivillige studerende 510 sandwich gennem Stubbs, hvor vi blev enige om en total maks pris på 35 kr pr styk. En måned inden levering havde jeg bedt Stubbs om at sende en faktura på vores bestilling, men først en uge inden kursuset fik jeg besked om at vi først ville få denne efter vores kursus var blevet afholdt. Da jeg modtager fakturaen viste det sig at Stubbs havde brudt vores aftale og havde givet os et beløb på 35 kr eksklusiv moms. Vi stod derfor pludselig med en regning hvor Stubbs krævede 5000 kr mere end aftalt. Da jeg ringede til firmaet var der ingen forståelse, men istedet valgte personen jeg snakkede med at hidse sig op og reagere dybt uprofessionelt. Det var tydeligt at han var fuldstændig ligeglad med at have brudt vores aftale, men kun tænkte på hans penge. Det er den værste service jeg nogen sinde har været udsat for og jeg vil på det stærkeste fraråde alle til at indgå en handel med Stubbs! Desuden fik vi heller ikke de sandwich der var aftalt, så heller ikke på det punkt formår de at leve op til god service.

Reply from Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Sindsyg god service. Som aftalt kom de med forret først, og ca 1,5 time efter kom de igen med hovedret, så det eneste der skulle varmes op var sovsen. Virkelig lækker mad, som på ingen måde mindede om catering mad - lækkert anrettet på det flotteste stentøj. Overkommelig pris og serviceminded ud over det sædvanlige. Kun vores varmeste anbefalinger herfra.

Reply from Stubbs Gastronomi - Mad ud af huset Århus
Vi kendte ikke til Stubbs før vi denne gang brugte dem til vores bryllup i går. Jeg havde blot herinde læst rigtig fine anmeldelser og håbede på det bedste.
Der har den sidste 1,5 - 2 måneders tid været rigtig fin kontakt når jeg havde rettelser til bestillingen og en nu bekræftelse blev sendt afsted, så man var sikker på ens mail var blevet læst ☺️👍🏻
Maden smagte fantastisk. Vi havde bestilt en buffet, hvor både forret og dessert kom tallerken anrettet og det så rigtig godt ud og smagte mindst ligeså godt :) vi havde ingen sultne gæster. ;) og ej heller meget mad til øverst, hvilket jeg personligt er glad for ;-)
det er ikke sidste gang vi benytter os af stubbs 😃👍🏻