Det var super nemt at desgine trøjen og super smart det med at man laver en shop og alle selv bestiller sin trøje. Kunde servicen er fantastisk! Vi fik svar på alle vores spørgsmål og vi fik super hur... See more
See what reviewers are saying
Mega god virksomhed, som hjælper dig igennem hele processen. Blot én mail skabte en god og hurtigt kontakt. Efterfølgende har det hele været nemt, jeg har haft kontakt over mail, og besked med Sara f... See more
Det er altid meget stressende at skulle købe noget til en hel klasse og alle vil jo have noget forskelligt, men det har smilo virkelig gjort nemt. Vores klasse fik hjælp af en fantastisk og sød medarb... See more
Min klasse og jeg fandt i starten af dette skoleår ud af ,at vi skulle på studietur til Dublin i marts måned, og selvfølgelig var det vigtigste at vi fik nogle lækre studietrøjer. Vi var et par styk... See more
Company details
Written by the company
Vi leverer jeres studietrøjer, efterskoletrøjer og firmatøj til de bedste priser og med den hurtigste levering. Jeres studietrøjer leveres indenfor max 10 hverdage, og vores proces er super simpel. Eleverne i klassen kan frit vælge, om de ønsker en t-shirt, sweatshirt eller en hoodie samt betale for den gennem vores individuelle betalingssystem. Vi er stolte af at kunne tilbyde denne løsning, som sikrer jeres klasse fuld fleksibilitet.
Overgaden Neden Vandet 9C, 3., 1414, København K, Denmark
- 71 99 00 09
- hej@smilo.dk
- studietrøje.dk
No recent history of asking for reviews
People also looked at
Virkelig sødt og hjælpsomt personale
Virkelig sødt og hjælpsomt personale. Hjemmesiden er nem at finde ud af, og bestilling går som smurt. Kan klart anbefales.
Perfekt kundeservice
Der har været god kommunikation og kundeservice lige fra starten af bestillingen. Det var nemt at bestille og trøjerne kom punkt og prikke på dagen. Trøjen er behagelig og printet ser perfekt ud. Nemt og godt system til at designe og bestille trøjerne.
Super oplevelse!
Vi blev mødt med venlighed og stor hjælpsomhed.
- og trøjerne er vi meget meget glade for
Super god
Rigtig god kvalitet. Ingen fejl og god behandling. Hurtig levering
Super service, trøjerne er i god kvalitet og leveringstiden er kort taget i betragtning af, at der skal produceres til en hel klasse. Vi er i hvert fald super tilfredse!
Alt til perfektion
Vi var en hel klasse, som skulle bestille studietrøjer til studieturen.
Inden bestillingen blev vi ringet op og anbefalet "Prøvetrøjer", så vi kunne se de forskellige trøjer og størrelser an! Det var super dejligt og prøvetrøjerne fik vi efter 2 hverdage!
Da vi endelig fik bestilt de rigtige trøjer hjem, så gik det lynhurtigt og vi kunne altid følge med og se, hvor lang tid det ville tage!
Alt i alt:
Service var helt fantastisk!
Kvaliteten af trøjerne er super gode!
Eksemplarisk
Jeg skulle bestille 29 studietrøjer og var en smule sent på den i forhold til vores afrejsedato. Det var dog intet problem, da de ansatte ydede en helt fænomenal service! Trøjerne ankom til tiden, og kvaliteten var i top.
Alt er godt
Alt er godt, der er intet negativt at sige! Hjemmesiden var dejlig nem at finde ud af, og dermed var bestillingen hurtigt klaret og et flot resultat kom ud af det!
Hele processen omkring studietrøjerne er gået rigtig nemt og hurtigt. Lige fra at bestille og modtage prøvepakken til at bestille og modtage de egentlige trøjer. Studietrøje.dk har været gode til at svare på de spørgsmål vi måtte have og hjemmesiden er meget overskuelig og nem at finde rundt på. Rigtig god oplevelse!
Yderst god service
Virkelig god service og rådgivning på mail. Fik hurtigt og meget præcist svar! Dertil modtog jeg trøjerne dagen efter de blev sendt! Meget tilfreds :-)
Super fremragende virksomhed
Vi er alle super glade og tilfredse med vores trøjer. Lige prikken over i'et til vores tur.
Skide god service, alle er glade, tommel op for det👍
Vi fik bestilt og havde trøjerne i god tid, alt gik som det skulle. Hvis jeg fremover skal bestille skoletrøjer ville det være her.
Fantastisk oplevelse
Vores oplevelse med studietrøje.dk er helt fantastisk. Vi oplevede super god service, hvor vi følte os i trykke hænder fra starten af. Havde vi spørgsmål, fik vi hurtigt et super svar tilbage. Det er nemt og enkelt at bestille studietrøjer via hjemmesiden. Vores tryk blev super fine, både på forsiden og bagsiden. Studietrøjer.dk kan klart anbefales :D
Rigtig god service og flotte trøjer!!!
Trøjerne er vildt lækre, flotte tryk både foran og bagved. Og dejlig nemt at bestille, hurtig leveringstid. Og virkelig en god og privat service fra firmaet af. Kan godt anbefales. Og heller ikke særlig dyr! :-)
Kan varmt anbefales!
Min klasse og jeg har bestilt studietrøjer gennem Studietrøje.dk 2 gange, og begge gange har vi været super tilfredse med trøjerne.
Både Zacharias og Sebastian er virkelig serviceminded og sørger for, at man fra start til slut føler sig informeret og i sikre hænder. Tak for trøjerne og den virkelig gode service! :)
- Frederikke, Espergærde Gymnasium og HF
Super flinke og serviceorienterede!
Vores klasse har været super glade for at bestille vores studietrøjer herfra. Vores tryk på trøjen er blevet helt perfekt og leveringen gik endnu hurtigere end de havde skrevet på hjemmesiden! Kan helt klart anbefales til andre!!
Hurtig levering og super service!
Det har været en super god oplevelse fra start til slut. Undervejs havde jeg nogle spørgsmål, hvor kundeservice med det samme kunne svare og var meget hjælpsomme.
Desuden var hele produktionen endnu hurtigere end forventet, og vi modtog vores trøjer utroligt hurtigt. Hele klassen er rigtig glade for vores trøjer, og vi synes alle, at trøjerne er af en god kvalitet med et lækkert tryk.
Og som prikken over i’et følger de op og ringer og spørger, om der er nogen problemer med trøjerne.
Ville klart bestille fra dem igen!
God behandling men et lille minus
God serviceminding, men havde dog bestilt en prøvepakke med alle størrelser og flere modeller. Det kom der så dersværre ikke. Kun i 3 ud af 5 størrelser.. øv. men ellers godt :)
Super oplevelse!
Fik lavet 9 polotrøjer med logo på. Super kvalitet og hurtig levering. Kan kun anbefale Studietrøje.dk!
Helt klart værd at anbefale!
Min klasse og jeg har haft en super oplevelse og vi er så tilfredse med vores nye lækre studietrøjer! Samarbejdet var kanon og medarbejderne var så søde til at sikre sig vores trøjer blev som ønsket - og det gjorde de :-) Helt klart et sted der kan anbefales!