See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fijne mooie kleding, snelle levering, en keurig netjes verpakt! Net een cadeautje dat je uitpakt. Daarbij zit er altijd nog een leuke gadget! Super tevreden!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden met mijn aankoop bij Studio Lienne. De pasvorm is perfect, het zit super comfortabel en oogt tegelijk mooi gekleed. Ook de levering verliep vlot en correct. Absoluut een aanrader!

Rated 5 out of 5 stars

Supervriendelijke mensen, hele fijne service en de kleding is altijd geweldig. De maat klopt (bijna) altijd en ik heb hier al heel veel mooie kleding gekocht. Ik sta regelmatig op een podium en dr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super fijne ervaring met Studio Lienne! Ik had een mooi tasje besteld en na even mailcontact heeft Eline ervoor gezorgd dat mijn bestelling extra snel werd verzonden, zodat ik het nog mee kon nemen op... See more

Company details

1. Women's Clothing Store
  2. Haute Couture Fashion House

Written by the company

Onze missie: Studio Lienne staat voor veel persoonlijke aandacht en service, met een trendy en betaalbaar assortiment. Met onze ervaring, kennis en passie voor mode, is het onze missie om klanten van de nieuwste en mooiste mode te voorzien, met een uitstekende service. Zo ervaar je bij ons eenvoudig en veilig online shoppen. Leveringen: Als je iets hebt gezien wat je graag wil hebben, dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk dragen en dat snappen wij! Wij doen dan ook ons uiterste beste om jouw bestelling z.s.m. te laten bezorgen. Indien jouw bestelling op werkdagen vòòr 12:00 uur is geplaatst, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Veilig online winkelen: Bij Studio Lienne kun je eenvoudig en veilig online shoppen. Zo bieden wij meerdere betalingsmogelijkheden aan, waaronder IDeal, achteraf betalen met Klarna, Bancontact of creditcard. Na een afgeronde bestelling worden onze klanten uitgebreid geïnformeerd over de status van hun bestelling en ontvang je een zendingsnummer waarmee je jouw bestelling eenvoudig kan volgen. Op de hoogte blijven: Wil jij ook op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en de laatste trends in dameskleding? Meld je dan direct aan voor de Studio Lienne nieuwsbrief of volg ons op Social Media.

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

De kleding is echt super leuk

De kleding is echt super leuk. En wat een service.. er was een scheurtje in de broek en dat is meteen super fijn opgelost. Heel blij mee

August 1, 2025

Reply from Studio Lienne

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent, daar doen we het voor! Jammer van het scheurtje, maar des te fijner dat we het snel konden oplossen. Geniet van je leuke nieuwe outfit!

Rated 5 out of 5 stars

Een goede en fijne ervaring

Goede en snelle communicatie. Meedenken met de klant. Snelle levering. Het pakketje ziet eruit als een cadeautje.

August 1, 2025

Reply from Studio Lienne

Dankjewel voor je mooie review, geniet van je bestelling!

Rated 5 out of 5 stars

Wederom een bestelling ontvangen binnen…

Wederom een bestelling ontvangen binnen de verwachte levertijd. De kwaliteit van de travel collectie is erg goed. En blijft mooi ook na tig wasbeurten! Complimenten voor de klantenservice: vriendelijk en efficiënt.

July 30, 2025

Reply from Studio Lienne

Wat een geweldige feedback, dankjewel Marion! Super om te horen dat je zo tevreden bent over de travel collectie en onze klantenservice. We waarderen je vertrouwen enorm!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering, snel antwoord via mail op je vragen. Super.

July 29, 2025

Reply from Studio Lienne

Wat leuk om te horen dat alles zo vlot verliep! Bedankt voor je fijne review, we helpen je graag weer een volgende keer :)

Rated 5 out of 5 stars

Snelle reactie & perfecte service van…

Snelle reactie & perfecte service van Eline!

Reply from Studio Lienne

Wat fijn om te horen! We geven het compliment met plezier door aan Eline, dankjewel voor je vertrouwen en je mooie review!

Rated 5 out of 5 stars

Goede webshop met prachtige kleding

Snelle levering, goede service, netjes ingepakt. Duidelijke website en prachtige kleding

Reply from Studio Lienne

Wat leuk dat je zo tevreden bent , dankjewel voor je fijne feedback Marianne! We hopen je snel weer terug te zien.

Rated 5 out of 5 stars

Super service.👌 Mooie collectie.

Super service.👌 Mooie collectie.
Reageren meteen op je vragen!
Dit bedrijf verdient 5 sterren

Reply from Studio Lienne

Bedankt voor je mooie waardering, daar zijn we heel blij mee. Veel plezier van jouw aankoop!

Rated 1 out of 5 stars

Slecht retour beleid

2 travel blazers voor mijn vriendin besteld die eerst in de verkeerde kleur aankwamen. Deze heb ik geretourneerd en er werd mij aangeboden deze te vervangen voor de juiste kleur. Heel netjes!

De juiste kleur snel gepast en bleek te groot en te klein te zijn. Hetzelfde half uur nog geretourneerd. Vervolgens wordt er contact opgenomen dat de blazers niet geretourneerd kunnen worden omdat de kaartjes ontbraken en 1 van de blazers smerig is. De foto die ik opgestuurd kreeg is op te zien dat bij 1 inderdaad het kaartje ontbreekt en deze vies is, maar er werd van ons verwacht beide blazers terug te nemen en alsnog te betalen. Ondanks dat mijn vriendin niet meer dan de blazers snel gepast heeft en dezelfde dag nog laten retourneren. De maat bleek ook niet overeen te komen met het bestelde artikel.

Ik heb dit geweigerd, maar alsnog werd dit terug verzonden naar ons. Ik heb de blazers maar betaald, omdat heen en weer met post order bedrijven eindeloos is, maar ik raad ten zeerste aan elders te winkelen.

July 25, 2025

Beste Richard,

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring. We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van je retour. We begrijpen dat dit voor jou teleurstellend is en willen graag nogmaals toelichten waarom je retourzending helaas niet geaccepteerd kon worden.

Bij ontvangst van je retour hebben we vastgesteld dat de blazers vlekken bevatten, niet meer voorzien waren van de originele labels en een geur verspreidden. In deze staat verkeren de items niet meer in originele, verkoopbare conditie. Dit is in strijd met de duidelijke voorwaarden van ons retourbeleid, waarin staat dat artikelen ongedragen, onbeschadigd en met alle labels bevestigd geretourneerd moeten worden.

Tijdens ons telefonische contact gaf je zelf aan de blazers niet te hebben gecontroleerd voordat je ze retourneerde. Gezien deze omstandigheden vinden we het dan ook opvallend dat je dit als een negatieve ervaring bestempelt, terwijl de verantwoordelijkheid voor de staat van de retour bij de klant ligt. Wij kunnen en willen producten in deze staat niet opnieuw verkopen en staan hierin voor de kwaliteit die we al onze klanten beloven.

We begrijpen dat dit teleurstellend voor je is, maar hopen dat je begrijpt dat we deze richtlijnen volgen om de kwaliteit van onze producten te waarborgen voor alle klanten. Mocht je nog vragen hebben over ons retourbeleid of deze situatie, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet, Eline

Zeer goede ervaring!

Zeer goede ervaring!

Reply from Studio Lienne

Super om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad! Dankjewel dat je dat met ons wilde delen :-)

Erg tevreden!

Erg tevreden over de snelle Levering en de zorg die besteed is aan het pakket! Ik geef de omslagdoek cadeau en wilde het inpakken maar het was al erg mooi ingepakt. Top!

July 22, 2025

Reply from Studio Lienne

Wat een mooie review, dankjewel! Leuk dat je voor Studio Lienne hebt gekozen voor jouw cadeau. Wellicht weer tot een volgende keer!

JE SUIS TRES CONTENTE DE STUDIO LIENNE

JE SUIS TRES CONTENTE DE STUDIO LIENNE. LES VETEMENTS SONT D'EXCELLENTE QUALITÉ. UN LARGE CHOIX DE MODÈLES ET COLORIS. J'ADORE CETTE LIGNE DE VÊTEMENTS. TRES CASUAL, CHIC ET AGRÉABLE À PORTER. LE DERVICE EST IMPECCABLE ET LESCENVOIS SONT RAPIDES ET SOIGNÉS. JE RECOMMANDE VIVEMENT. MERCI POUR VOS PÉPITES.

July 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Erg vriendelijk en denkt met je mee om…

Erg vriendelijk en denkt met je mee om te zoeken naar een oplossing! Raad dit zeker aan!

Reply from Studio Lienne

Wat fijn om te horen dat je dat zo hebt ervaren! Dankjewel voor je vertrouwen en je warme aanbeveling, dat waarderen we. Veel plezier van je aankoop!

Superblij met mijn jumpsuit

Superblij met mijn jumpsuit. Contact gehad via de mail over kleurverschil en dit is goed en naar tevredenheid opgelost! Ik winkel vaker online bij studio Lienne en dit bevalt prima! Altijd complimenten over de jumpsuits, de kwaliteit van de travelstof en pasvorm.

Reply from Studio Lienne

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de jumpsuit en dat het contact over het kleurverschil naar tevredenheid is verlopen. We waarderen het dat je vaker bij Studio Lienne winkelt en hopen je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Veel plezier van je aankoop!

Mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit.
Ben erg blij met de kleding die ik heb besteld.
Zelfs na veel dragen blijft het mooi.
Leuk persoonlijk contact.

July 15, 2025

Reply from Studio Lienne

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een waardering te geven. We wensen je weer veel plezier van je aankoop. Wellicht weer tot een volgende keer.

Mooie jumpsuit

Super blij met mijn jumpsuit,even nog ge whatsapp t over de mt ik twijfelde,goed advies gekregen en goed contact gehad.
Helemaal tevreden ga zeker terug komen.

July 11, 2025

Reply from Studio Lienne

Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven, dankjewel voor je mooie waardering!

Travelbroek

Broek besteld in de sal. Was helaas niet meer op voorraad. Kon gewoon een andere uitkiezen buiten de sale om. Echt goede service! Dank je wel Eline.

July 14, 2025

Reply from Studio Lienne

Wat ontzettend leuk dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven, dankjewel en wellicht weer tot een volgende keer!

Geweldig

Goede service, goed mee gedacht met de maatvoering en top producten! Ik krijg veel complimenten als ik de kleding draag. Met liefde en aandacht ingepakt!

May 20, 2025

Reply from Studio Lienne

Wat een mooie review, dankjewel! We hopen je snel weer te zien.

Rated 2 out of 5 stars

Terugbetaling pas na herhaald aandringen – retour wél ontvangen maar dat wordt ontkend

In februari 2025 heb ik een bestelling bij Studio Lienne geretourneerd binnen de wettelijke termijn. Uit de track & trace van DHL blijkt dat het pakket op 18 februari is afgeleverd bij het juiste adres, ondertekend en met bevestiging “Retour geleverd bij Studio Lienne”. Desondanks bleef Studio Lienne beweren dat het pakket niet ontvangen was.

Pas na herhaald contact, een ingebrekestelling en aankondiging van verdere stappen werd het bedrag alsnog teruggestort. Voorafgaand aan die betaling bleef de communicatie ontwijkend, en op inhoudelijke punten werd niet of nauwelijks gereageerd.

Hoewel ik uiteindelijk mijn geld heb teruggekregen, had ik dit als consument nooit zo ver hoeven doorvoeren. De houding in het proces was defensief en wekte weinig vertrouwen.

Een retour hoort simpel te zijn, zeker als je het bewijs zwart op wit hebt. Voor mij reden om hier niet nog eens te bestellen.

July 9, 2025

Reply from Studio Lienne

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om  je ervaring te delen. Het spijt ons dat je de retourprocedure als zo frustrerend hebt ervaren en dat ons contact niet de ervaring heeft geboden die je mocht verwachten.

We willen graag benadrukken dat wij er alle belang bij hebben om retourzendingen zo snel en soepel mogelijk af te handelen. Een vertraagde of betwiste retour kost ons namelijk meer tijd en ongemak dan het oplevert, en is voor ons net zo vervelend als voor jou.

In dit specifieke geval gaf onze administratie, gebaseerd op de track & trace-gegevens van DHL, aan dat het retourpakket niet bij ons is bezorgd. Dat was anders dan jij zelf aangaf, en daardoor ontstond er helaas een verschil van inzicht. Omdat wij de zending volgens de officiële informatie niet hadden ontvangen, konden we op dat moment niet direct tot terugbetaling overgaan.

We begrijpen dat dit voor jou als klant niet minder vervelend is en we vinden het jammer dat de communicatie hierover als ontwijkend en defensief is overgekomen. Dat is nooit onze bedoeling geweest. Uiteindelijk is de terugbetaling alsnog gedaan, maar we hadden je graag een positievere ervaring geboden.

Eline

Broek retour

Er was een probleem met een broek die ik terug gestuurd had..

Na telefonisch contact met Studio Lienne is het probleem gelukkig opgelost...
Dit is zeer netjes afgehandeld, hiervoor mijn dank‼️

July 3, 2025

Reply from Studio Lienne

Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven, dankjewel en wellicht weer tot een volgende keer!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look