Company details

1. e-Commerce Solution Provider

Written by the company

Summer Store is de webshop om jou zomer onvergetelijk te maken! Met een breed aanbod aan opblaasbare jacuzzi's, zwembaden opblaas speelgoed en overige zomer benodigdheden. Summer Store staat bekend om de uitstekende prijs en kwaliteit verhouding en optimale klantenservice

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Nog geen ster waard!

Nog geen ster waard!
Wat een oplichterszooitje!
Kreeg 3 bh's met mooie beloftes in de advertentie!
Wat een aanfluiting,wat een bagger!
Kreeg in het Engels antwoord terug en moet eerst foto's maken en dan bepalen hun of ik het retour mag zenden! OPLICHTERS en Chinese rotzooi! Doen zich voor als Nederlands bedrijf! Ben zo ontzettend boos! Gelukkig de politiebijdrage bij de hand en wat zij doen is strafbaar!

January 15, 2026
Rated 1 out of 5 stars

3 BH's besteld, te klein en incompleet!

3 BH's besteld, na 3 weken eindelijk ontvangen, maat klopt niks van en bij eentje missen de oogjes om de BH mee dicht te doen. Keurig een foto gestuurd met de vraag hoe ik kan retourneren, krijg ik (wel binnen 12 uur) reactie: er is niets mis met de bh's dus de retourkosten zijn voor mijn rekening.
Blijkbaar een blinde op de retourafdeling! Vriendelijk geantwoord dat ik nergens voor zal betalen, of ze ze terug willen of dat ik ze weg zal gooien. Dit soort bestellingen doe ik altijd op afterpay, daar ben ik wel weer blij om. Ben benieuwd naar hun reactie, wellicht dat 1 ster nog naar 5 sterren gaat...

December 12, 2025

Slecht

Dropshipping 100%
Shein verkoopt nog betere bestellingen. Ik wil het retouren en word gezegd dat dit niet kan. Terwijl er op de site duidelijk staat van wel.

November 13, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ik had een warmtedeken besteld

Ik had een warmtedeken besteld. Duurde heel lang en toen het kwam zag ik het al aan de verpakking dat dit rechtstreeks van China kwam. Ik had het beter zelf bij een Chinese website kunnen bestellen dan had ik niet 4dubbel de prijs hoeven te betalen. Er zat ook geen batterij bij dus heb ik nu een mini dekentje voor 50 euro die niet verwarmd kan worden. NIET BESTELLEN. DIT IS OPLICHTING. KIJK ZELF OP CHINESE WEBSITE EN BESTEL ZELF. ALS HET DAN TEGENVALT HEB JE ER IN IEDER GEVAL NIET TEVEEL VOOR BETAALD.

October 20, 2025

Slechte afhandeling

Bh werd geleverd. Bandje was kapot. Mail gestuurd om terug te sturen en andere bh’s te ruilen voor andere maat. Er werd het volgende in het Engels geantwoord:
Dear Customer,
The shoulder strap can actually be attached — perhaps it just needs a little adjustment. 😊
If you’d still prefer an exchange, please note that the return shipping cost would need to be covered by you. Hope you can kindly understand.
Best regards,

Ik weet genoeg… weer zo’n bedrijf met slechte service die wijzen op de kosten voor het verschepen en verder niets.

October 30, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Een 40-tal zwembootjes bij Summer-store…

Een 40-tal zwembootjes bij Summer-store besteld voor de plaatselijke vereniging.

Bestelling was snel in huis na het plaatsen van mijn order. Echter bleken 8 exemplaren ingesneden te zijn en daarom onbruikbaar. Ik ben al ruim een week aan het wachten op een retourlabel zodat ik de defecten kan retourneren.
Maar een label en/of concrete reactie blijft uit….

Ik hou mijn hart vast voor de verwerking/restitutie van deze order…
Klantenservice vind ik erg slecht. En dan nog niet gesproken over de 8 kindjes die ik heb moeten teleurstellen.

* update *
Na het plaatsen van deze review werd het probleem wél opgelost en kon ik mijn kapotte items terug sturen. Kort daarna werd mijn te betalen bedrag spoedig aangepast en is daarmee alles opgelost.

July 27, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Kom hier zeker nog eens terug.

Levering was lekker snel, helaas wel het verkeerde artikel geleverd gekregen. Al is dat eigenlijk een fout van Intex zwembaden, die een verkeerd artikelnummer hanteren. Maar ook dat werd keurig opgelost met snelle reactie op mijn klacht hierover en 2 dagen later al geld retour. Top.

July 7, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben erg tevreden met mijn jacuzzi!

Ik ben erg tevreden met mijn jacuzzi!
Deze webshop is zeker een aanrader om in de toekomt nog meer zomer artikelen aan te schaffen.

Ik ben ook nog zeer tevreden met de klantenservice en hun snelle reactie via de mail. Zij verdienen in klantencontact een dikke 10!!

July 4, 2022
Summer Store logo

Reply from Summer Store

Beste Mariska, we hebben jou gister een mailtje gestuurd. Helaas was het door jou bestelde product niet meer op voorraad en hebben wij het volledige bedrag van jou bestelling teruggestort naar jou rekening.

Onze excuses voor het ongemak!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look