Er wordt beloofd dat je in 8 weken Spaans kunt spreken. Ik heb de cursus consciëntieus gevolgd tot het einde, alle huiswerk gemaakt en gecontroleerd, video's gemaakt van alle opdrachten, de examen... See more
Company replied
Het is super leuk om spaans te leren via supergoedspaansleren.nl Er zijn podcast van elke les en filmpjes samen met Cintha en allerlei oefeningen,werkwoorden, veel spaanse woorden. Makkelijk zinnetjes... See more
Company replied
De methode die Cintha gebruikt is heel goed. Je kunt de instructievideo's en de lesmethodes eindeloos herhalen. Ik ben heel druk en qua leren heel chaotisch, ik ben snel afgeleid. Ik luister dus ook r... See more
Company replied
Ik ga regelmatig naar Spanje op vakantie en had behoefte om spaans te leren . Op you tube staan verschillende dingen en duolingo ook geprobeerd , maar daar wordt je gek van de reclame. Uitendelijk wat... See more
In 8 weken, 30 minuutjes per dag spreek jij Spaans met de Beginners en het vervolg de Semi-Gevorderen. Levenslang toegang. Dit komt door de simpele korte stapjes die je alleen maar hoeft te volgen. Je krijgt alleen de grammatica die je echt nodig hebt. En elke Spaanse situatie. . Altijd 2 begeleiders. Een Spaanse en een Nederlandse. Podcasts voor onderweg. Altijd hulp. Geschikt voor alle leeftijden, mensen met dyslexie. En een talenknobbel bestaat niet. Succes gegarandeerd! Deze unieke lesmethode is ontwikkeld door Cintha van Marrewijk in 1996 die toen ook in jouw schoenen stond en zo snel mogelijk Spaans moest leren spreken. En dit heeft zij mogelijk gemaakt voor iedereen. Duizenden mensen doen al mee.
Calle Aire, 6, 06713, Los Guadalperales, Spain
No history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Makkelijk Spaans leren in je eigen tempo. Met tekst zondat je het zelf kunt lezen.( Er staat ook precies beschreven hoe je de Spaanse woorden moet uitspreken fonetisch geschreven)en video's zodat je ook kunt horen hoe het uitgesproken word en Cintha met een van haar kinderen of met haar man in beeld ziet) en veel herhalingen zodat je sneller onder de knie krijgt op een leuke manier. Als je Cintha (op oprichtster) wat vraagt per mail krijg je heel snel antwoord dat is erg fijn. Ik zit met andere mensen ook nog in een zelf opgerichte online klas een keer per week. Heel erg leuk en met elkaar oefenen we Spaans en maken we huiswerk. Ongedwongen en erg leuk. Deze mensen heb ik online leren kennen door Cintha.
Ik heb deelgenomen aan de online lessen.
Positief: Ze geeft op een leuke manier les. De videos zijn altijd erg duidelijk en leerzaam
Negatief: Ik vond de groepsgrootte te groot waardoor er mijn inziens te weinig ruimte was voor persoonlijke aandacht tijdens die lessen.
Afgezien daarvan is ze altijd bereikbaar en geeft ook snel antwoord.

Reply from Supergoed Spaans Leren S.L.
Supergoed Spaans Leren helpt je op een gezellige manier inzicht in de taal te krijgen, met duidelijke video's, met Nederlandse én Spaanse begeleiding.

Reply from Supergoed Spaans Leren S.L.
Op zeer leuke manier van Spaans leren. Stap voor stap zonder veel moeilijke grammatica. Echt super goed
Ik heb al meerdere pogingen gedaan, klassikaal en zelfs 2 weken in Spanje op de universiteit. Daar gaan ze echter zó diep op de grammatica in dat ik steeds het spoor bijster raakte.
Bij Cintha krijg je precies wat je nodig hebt om je perfect te kunnen redden, geen ingewikkeld gedoe met het leren van dingen die je nooit meer gebruikt. En je hebt levenslang toegang tot je lessen. Ik zeg doen !
Learn more about other kinds of reviews.