Superkeukens - Eindhoven Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Tenierslaan 9, 5613 DZ Eindhoven, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super keukens was de eerste winkel waar we gingen kijken naar keukens. Het was ook meteen de laatste winkel want we hebben onze droom keuken hier gevonden. We zijn erg goed geholpen door Jorg. Het is... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben superblij met Superkeukens Eindhoven. Van begin tot eind is alles duidelijk uitgelegd en ben ik uitstekend geholpen. Samen hebben we een prachtige keuken samengesteld en alle gemaakte afsprak... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn bij heel veel keukenzaken in Eindhoven eerst gaan kijken, maar Superkeukens sprong er echt tussenuit. Ze zijn erg behulpzaam en oprecht de beste prijskwaliteit. Alles ging zoals gepland en de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wederom voor de 2e keer de beste ervaring met Superkeukens gehad. Superkeukens leveren: -DE BESTE KWALITEIT KEUKENS -DE BESTE SERVICE Wij adviseren iedereen hier een keuken aan te kopen. Ze zijn d... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Kitchen Remodeler
  3. Kitchen Supply Store

Written by the company

Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

589 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

5 sterren - Super tevreden!

Recent hebben wij een nieuwe keuken aangeschaft bij Superkeukens en we zijn ontzettend blij met het resultaat! Vanaf het eerste gesprek zijn we fantastisch geholpen door Jorg. Hij is zeer deskundig, dacht echt met ons mee en hield perfect rekening met al onze wensen en behoeften. Geen standaardverhaal, maar persoonlijk advies dat paste bij ons huis en onze stijl.

Ook de installatie van de keuken verliep vlekkeloos. De monteur werkte netjes, professioneel en alles werd mooi opgeleverd. Het hele proces, van ontwerp tot plaatsing, verliep soepel en vertrouwd.

Wij raden Superkeukens en in het bijzonder Jorg dan ook van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken!

April 18, 2025

Reply from Superkeukens - Eindhoven

Wat een mooie review, dankjewel! We zullen deze complimenten doorgeven aan Jorg van Superkeukens Eindhoven. Fijn dat je je zo gehoord en geholpen voelde, en dat alles – van ontwerp tot montage – precies verliep zoals je had gehoopt. Geniet volop van jullie prachtige nieuwe keuken!

Goed, snel, effectief

Goede, snelle, effectieve hulp!

April 4, 2025

Reply from Superkeukens - Eindhoven

Dank je wel voor je fijne woorden! We vinden het belangrijk om snel én doelgericht te helpen, dus super dat je dat zo hebt ervaren. Altijd welkom bij Superkeukens!

Behulpzaam, geduldig en kundig

Behulpzaam, geduldig en kundig; bedankt Jorg en team!

February 7, 2025

Reply from Superkeukens - Eindhoven

Wat een mooie woorden, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat Jorg en het team je zo goed hebben geholpen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Super goed!

We zijn super goed geholpen door Superkeukens bij de aankoop van onze keuken voor onze nieuwbouwwoning. Er werd goed met ons meegedacht en de communicatie met Jorg was erg fijn. De keuken is perfect geleverd en de monteur heeft alles netjes en snel binnen een dag gemonteerd. We zijn er ontzettend blij mee!

January 28, 2025

Reply from Superkeukens - Eindhoven

Wat een mooie review, bedankt voor het delen! Super om te horen dat jullie zo blij zijn met jullie nieuwe keuken en dat alles soepel is verlopen, van advies tot montage. Jorg en het montageteam doen er alles aan om klanten tevreden te maken, en dit is daar een mooi bewijs van. Heel veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Wat een vakman is die Jorg

Wat een vakman is die Jorg, hij weet echt wat hij doet en heeft enorm veel kennis en ervaring ! altijd fijn om zo geholpen te worden.
ga vooral zo door een echte aanrader.

February 2, 2025

Reply from Superkeukens - Eindhoven

Wat een mooie woorden, bedankt voor jullie review! Jorg zal dit zeker waarderen. Zijn kennis en ervaring maken het verschil, en het is mooi om te horen dat jullie zo fijn geholpen zijn. We wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Na vele keukenzaken te hebben bezocht…

Na vele keukenzaken te hebben bezocht eindelijk een winkel waar ze niet meteen om je budget vragen. Eerlijk en transparant advies. Hele goede en duidelijke informatie over de mogelijkheden. Absoluut de laagste prijs en een top service! Ik zou iedereen aanraden om bij superkeukens de keuken te kopen.

January 10, 2025

Reply from Superkeukens - Eindhoven

Hartelijk dank voor de mooie woorden en de 5 sterren beoordeling! Het doet ons echt goed om te lezen dat je onze werkwijze als prettig en transparant hebt ervaren. Geen druk, maar juist eerlijk advies en duidelijke informatie – daar streven we naar. Dat je ook onze service en prijs zo waardeert, maakt het helemaal compleet. Super dat je ons aanbeveelt, daar zijn we heel trots op!

Perfect geholpen door Jorg

December 22, 2024

Reply from Superkeukens - Eindhoven

Hartelijk dank voor je korte, maar krachtige review over onze keukenadviseur Jorg! Geweldig dat hij je zo goed heeft kunnen helpen. Wij streven er altijd naar om klanten een perfecte ervaring te bieden, en Jorg heeft dat zo te lezen meer dan waargemaakt. Veel plezier straks met je nieuwe keuken!

Bedankt voor het vertrouwen en fijne feestdagen!

Rated 5 out of 5 stars

Wederom voor de 2e keer de beste…

-DE BESTE KWALITEIT KEUKENS
-DE BESTE SERVICE
Wij adviseren iedereen hier een keuken aan te kopen. Ze zijn de beste en de goedkoopste. We zijn er heel netjes ontvangen en met onze wensen mee aan de slag gegaan. Een heel goed team. Manager Jorg en Marjori regelen echt alles naar tevredenheid af.

December 9, 2024

Reply from Superkeukens - Eindhoven

Wat een geweldige review, hartelijk dank! Wat bijzonder dat jullie voor de tweede keer bij ons geslaagd zijn voor een nieuwe keuken. Mooi dat jullie zowel onze kwaliteit als service zo waarderen. Ook keukenadviseurs Jorg en Marjori zullen zeker blij zijn met de complimenten.

Bedankt voor het vertrouwen en de warme aanbeveling. Geniet van jullie nieuwe keuken, dat gaat vast helemaal goedkomen!

Rated 5 out of 5 stars

Ben heel blij met mijn keuken

Sinds kort heb ik een nieuwe keuken besteld en ben echt tevreden met het service. Ze staan voor je meteen klaar met je vragen en was ook heel erg tevreden met het monteur. Hij deed zijn werk heel netjes.

September 16, 2024

Reply from Superkeukens - Eindhoven

Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service én de montage. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt. Geniet van je nieuwe keuken!

Super goed geholpen.

Super goed geholpen.
Staat voor hun klanten.
Staat achter hun producten
Problemen worden in goede orde opgelost.

October 3, 2024

Reply from Superkeukens - Eindhoven

Hartelijk dank voor je positieve review over onze vestiging in Eindhoven! Fijn om te weten dat je zo goed geholpen bent en dat we je naar tevredenheid konden ondersteunen. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en we hopen je snel weer te mogen ontvangen!

Rated 5 out of 5 stars

Super goed en fijn geholpen door Jorg

Super goed en fijn geholpen door Jorg. Hij heeft veel verstand en leuke ideeën!! Ik adviseer iedereen die een nieuwe keuken wil aanschaffen om bij hem een keuken te kopen!

September 18, 2024

Reply from Superkeukens - Eindhoven

Wat een topreview, dankjewel! Mooi om te lezen dat keukenadviseur Jorg je zo goed heeft geholpen met zijn kennis en creatieve ideeën. Super dat je ons aanraadt aan anderen die een keuken zoeken – dat waarderen we enorm!

Rated 5 out of 5 stars

Goed en uitgebreid advies ontvangen van…Jorg

Goed en uitgebreid advies ontvangen van Jorg. Dacht mee op het gebied van de indeling en apparaten. Had veel kennis van zowel de keuken als bijkeuken.
Plaatsing door de keukenmonteur was erg deskundig.
Goede prijs- kwaliteitverhouding.

August 3, 2024

Reply from Superkeukens - Eindhoven

Een positieve ervaring vanaf de adviesgesprekken met keukenadviseur Jorg tot de plaatsing van de keuken en bijkeuken: meer kunnen we ons niet wensen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te delen. Geniet van jullie nieuwe (bij)keuken!

Rated 5 out of 5 stars

De aftersales van Superkeukens is…

De aftersales van Superkeukens is prima. Over de jaren heen een paar keer een component moeten vervangen (scharniertje, laderails, etc.) en Superkeukens bestelt deze en dan kun je ze een paar dagen later gratis ophalen. Goed, je moet het dan nog even zelf monteren, maar voor kleine dingen doe ik dat ook graag. Overigens bieden ze ook een monteur aan, maar dat zal wellicht wat kosten (heb ik nog niet nodig gehad).

June 26, 2024

Reply from Superkeukens - Eindhoven

Hartelijk dank voor de positieve review! We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met onze aftersales service. Mocht je in de toekomst nog ergens hulp bij nodig hebben, staan we altijd voor je klaar. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Superkeukens en we hopen dat je nog lang kunt genieten van jouw Superkeuken!

The Trustpilot Experience

Take a closer look