Superkeukens - Horst Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Witveldweg 100, 5961 ND Horst, Limburg, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn prettig en vakkundig geholpen door Ivana. Uitgebreidt de optie's doorgenomen, en stelde ons ook de goede vragen en gaf goede adviezen mede als dingen waar we rekening mee moeten houden. Na de... See more

Rated 5 out of 5 stars

We zijn goed, vriendelijk en eerlijk te woord gestaan door Ivana. We hebben onze ideeën meerder malen kunnen doorgeven en met deskundige hulp hebben we samen een mooie keuken vormgegeven. Een keuken w... See more

Rated 5 out of 5 stars

Er wordt ruim de tijd genomen om alles goed uit te zoeken en er worden meerdere passende alternatieven aangedragen. De prijsstelling is scherp en transparant, zonder verrassingen achteraf. De keuken... See more

Rated 4 out of 5 stars

Iris heeft ons goed geholpen, ze heeft ruim de tijd genomen en geluisterd naar onze wensen. Ondanks we meerderen keren terug kwamen omdat we twijfelde met kleuren bleef ze ons helpen en meedenken. Bed... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Kitchen Remodeler
  3. Kitchen Supply Store

Written by the company

Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

591 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

We zijn heel prettig en fijn geholpen…

We zijn heel prettig en fijn geholpen door Pascal.
Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam zelf met goede praktische tips en aanvullingen.
We zijn super tevreden!

May 14, 2025

Reply from Superkeukens - Horst

Wat geweldig dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad met Pascal van Superkeukens Horst! Mooi om te lezen dat hij echt heeft meegedacht en jullie met slimme tips heeft geholpen. Zo hoort het – samen tot het beste keukenplan komen.

Rated 5 out of 5 stars

Fijn geholpen in het filiaal in Horst

Fijn geholpen in het filiaal in Horst. Ivana heeft goed meegedacht en de installatie is ook naar tevredenheid uitgevoerd. Een aanrader.

April 22, 2025

Reply from Superkeukens - Horst

Wat een mooie woorden over onze service in Horst – dank je wel! Ivana zet zich altijd met volle aandacht in om samen tot het beste resultaat te komen. Geweldig om te horen dat ook de installatie soepel is verlopen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

we zijn super tevreden met onze nieuwe…

we zijn super tevreden met onze nieuwe keuken,
ook de montage door Angelo ging perfect,
in de winkel zijn we geholpen door Pascal Brouwer met zijn inzicht kregen we goede informatie met de opstelling van onze nieuwe keuken

April 16, 2025

Reply from Superkeukens - Horst

Wat een mooie review om te lezen! Fijn dat alles van begin tot eind zo soepel is verlopen. Pascal Brouwer van Superkeukens Horst heeft met zijn kennis en oog voor detail duidelijk het verschil gemaakt in jullie keuzeproces. En ook complimenten voor Angelo—top dat de montage helemaal naar wens is gegaan. Geniet van jullie prachtige nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn snel en goed geholpen.

April 15, 2025

Reply from Superkeukens - Horst

Wat top dat jullie zo vlot en goed geholpen zijn! We doen elke dag ons best om het aankoopproces zo prettig mogelijk te maken. Bedankt voor het vertrouwen!

Rated 5 out of 5 stars

Mooie keuken en goede service

We zijn heel tevreden met onze mooie keuken! Daarnaast was de service goed. Helaas hadden we te maken met nalevering bij de oven en de vaatwasser maar Superkeukens heeft hier goed in meegedacht door ons kosteloos een (duurdere) variant van de vaatwasser aan te bieden!

April 14, 2025

Reply from Superkeukens - Horst

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met jullie mooie keuken! En top dat jullie de service als positief hebben ervaren – ook toen het even tegenzat met de nalevering. Mooi dat we samen een goede oplossing hebben gevonden met de upgrade van de vaatwasser. Zo maken we het toch weer een beetje extra ‘super’!

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst. Wederom goed geholpen in Horst. Aangegeven budget werd niet overschreden en meenemen van onze eigen apparaten was mogelijk!
Geen verassingen achteraf of mooie verkoop praatjes.
Keuken moet nog geplaatst worden maar tot dusver zeer tevreden over de verkoop.

April 5, 2025

Reply from Superkeukens - Horst

Wat fijn om te horen dat jullie je zo welkom en goed geholpen voelden in onze winkel in Horst! Transparantie en meedenken met jullie wensen en budget staan bij ons voorop, dus het is mooi dat dat ook zo is overgekomen. We kijken uit naar het moment dat jullie keuken geplaatst wordt – dat wordt vast prachtig!

leuke winkel

goed en mooie tekening samen gemaakt en prijs viel mee

April 4, 2025

Reply from Superkeukens - Horst

Wat leuk dat jullie samen met onze keukenadviseur tot een mooi ontwerp zijn gekomen! Een goede prijs én een keuken die precies past bij jullie wensen – daar doen we het voor. Bedankt voor het vertrouwen!

Onze Supperkeuken

Afgelopen week is onze keuken geplaatst. Op advies van Pascal een paar aanpassingen laten maken in het oude ontwerp. Heel blij mee. Keuken zelf is nog mooier geworden dan ik hoopte. Plaatsen verliep ook heel goed. Keuken zit er mooi strak in. Top!

March 19, 2025

Reply from Superkeukens - Horst

Wat een mooie review! Wat fijn dat Pascal van Superkeukens Horst met zijn advies jullie ontwerp nog nét dat beetje extra heeft gegeven. En dat de keuken nóg mooier is geworden dan jullie hadden gehoopt, dat is precies waar we het voor doen. Complimenten ook aan het montageteam voor het strakke resultaat!

Heel fijn geholpen

Heel goed geholpen. Er werd goed meegedacht en er werd ruim de tijd voor ons genomen.

February 17, 2025

Reply from Superkeukens - Horst

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze persoonlijke aandacht en advies zo hebt gewaardeerd. We wensen je veel plezier met je nieuwe keuken!

Rated 1 out of 5 stars

Firma list en bedrog

Firma list en bedrog als je het hebt over superkeukens horst!je word misleid,belogen en bedrogen tijdens de aanschaf van een keuken en als je ze daarmee confronteerd word je op alle mogelijke manieren afgescheept,weggewuifd,verbinding word verbroken door notabene de zeer onkundige bedrijfsleider en onbeschoft behandeld door de medewerkers(dit alles uiteraard na verkoop en installatie van de keuken)koude douche voor superkeukens horst!!

January 22, 2025

Aandacht voor kwaliteit

Vakkundig geholpen, er werd genoeg tijd gespendeerd om te luisteren naar je exacte wensen voor de keuken. Vriendelijk onthaal en niet opdringerig. Mooie combinaties mogelijk, en er werd gebruik gemaakt van 3D tooling om een visueel beeld te geven hoe de keuken eruit komt te zien.

Opvolging voor het opmeten van de keuken ook erg snel verlopen. Enkelen werkdagen later kreeg ik al een telefoontje om deze afspraak in te plannen.

Nog wachten op het plaatsen van de keuken zelf, maar de rest tot nu toe als erg prettig ervaren.

Zal in de toekomst nog zeker opnieuw zaken doen met Superkeukens (Horst)!

January 11, 2025

Reply from Superkeukens - Horst

Wat een uitgebreide en positieve review, dank je wel! Het doet ons goed om te horen dat je zo vakkundig en vriendelijk bent geholpen door ons team in Horst. We vinden het belangrijk om ruim de tijd te nemen voor jouw wensen en je met behulp van onze 3D-tool alvast een mooi voorproefje van je keuken te geven.

We wensen je alvast veel plezier met je nieuwe keuken en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Goed advies…

Tijdens de afspraak goed advies gekregen en over gegaan tot aankoop van een mooie keuken.

January 3, 2025

Reply from Superkeukens - Horst

Bedankt voor je review! Mooi om te lezen dat je goed advies hebt gekregen tijdens de afspraak en een mooie keuken hebt kunnen uitkiezen. Veel plezier ermee!

Super keuken samengesteld 😁

Mooie keuken samengesteld mbv zeer goede en praktische tips. Er wordt veel tijd en moeite gestoken in het samenstellen van de keuken. Dit is de 2e keuken die we bij Superkeukens hebben gekocht.

November 26, 2024

Reply from Superkeukens - Horst

Wat fantastisch dat jullie al voor de tweede keer voor Superkeukens hebben gekozen! Onze keukenadviseurs steken met plezier tijd en moeite in het samenstellen van een keuken die écht bij jullie past. Heel veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Er wordt geluisterd naar de klant

Wij hadden een adviseur die goed luisterde naar onze wensen en eisen, maar ook meedacht. Iemand die geen druk op ons legde om te beslissen, maar ons de tijd gaf om na te denken. Tevens maakte hij een nieuwe afspraak om het ontwerp in details te bespreken, terwijl hij het uitwerkte. In plaats van het uitwerken terwijl wij wachten. Het ontwerp voldoet aan onze verwachten en de prijs viel binnen ons budget. Dus qua ontwerp en aanschaf zijn wij erg tevreden.

November 2, 2024

Reply from Superkeukens - Horst

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en de mooie woorden over onze vestiging in Horst! Geweldig om te horen dat onze keukenadviseur zo goed heeft geluisterd naar jullie wensen en dit vertaald heeft naar een prachtig keukenontwerp. Dat jullie alle tijd kregen om na te denken, is precies hoe wij willen dat jullie dit proces beleven. Alvast veel plezier met jullie nieuwe Superkeuken!

VRIENDELIJK EN EERLIJKE FIRMA

VRIENDELIJK EN EERLIJKE FIRMA, EN GOED MATERIAAL BEN HEEL ERG TEVREDEN.

October 28, 2024

Reply from Superkeukens - Horst

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en producten. Vriendelijkheid en eerlijkheid staan bij ons voorop, en we vinden het super dat je dit zo hebt ervaren. Veel plezier met je keuken!

Rated 5 out of 5 stars

De adviezen waren heel duidelijk

September 4, 2024

Reply from Superkeukens - Horst

Bedankt voor de positieve review over onze vestiging in Horst! We doen altijd ons best om alles zo helder mogelijk uit te leggen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Super om te lezen dat je dit ook zo hebt ervaren! Als je geslaagd bent voor een Superkeuken: gefeliciteerd met de aankoop en veel kookplezier!

Superkeukens Horst: voortreffelijk!

Ik had al eerder prima ervaringen met Superkeukens Horst. Klantvriendelijk, deskundig, goede adviezen, duidelijk en meedenken om een droomkeuken te verwezenlijken. Men neemt alle tijd om tot een prima resultaat te komen.
Chapeau! Echt aan te bevelen.

July 26, 2024

Reply from Superkeukens - Horst

Hartelijk dank voor de complimenten en de aanbeveling! Fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad bij onze vestiging in Horst. Bij Superkeukens nemen we graag alle tijd om het keukenontwerp tot in de puntjes uit te werken. Nogmaals dank voor het vertrouwen en we wensen je alvast veel plezier met de nieuwe keuken.

The Trustpilot Experience

Take a closer look