Wij zijn prettig en vakkundig geholpen door Ivana. Uitgebreidt de optie's doorgenomen, en stelde ons ook de goede vragen en gaf goede adviezen mede als dingen waar we rekening mee moeten houden. Na de... See more
Company replied
We zijn goed, vriendelijk en eerlijk te woord gestaan door Ivana. We hebben onze ideeën meerder malen kunnen doorgeven en met deskundige hulp hebben we samen een mooie keuken vormgegeven. Een keuken w... See more
Company replied
Er wordt ruim de tijd genomen om alles goed uit te zoeken en er worden meerdere passende alternatieven aangedragen. De prijsstelling is scherp en transparant, zonder verrassingen achteraf. De keuken... See more
Company replied
Iris heeft ons goed geholpen, ze heeft ruim de tijd genomen en geluisterd naar onze wensen. Ondanks we meerderen keren terug kwamen omdat we twijfelde met kleuren bleef ze ons helpen en meedenken. Bed... See more
Company replied
Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.
Witveldweg 100, 5961 ND, Horst, Limburg, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
We zijn heel prettig en fijn geholpen door Pascal.
Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam zelf met goede praktische tips en aanvullingen.
We zijn super tevreden!

Reply from Superkeukens - Horst
Fijn geholpen in het filiaal in Horst. Ivana heeft goed meegedacht en de installatie is ook naar tevredenheid uitgevoerd. Een aanrader.

Reply from Superkeukens - Horst
we zijn super tevreden met onze nieuwe keuken,
ook de montage door Angelo ging perfect,
in de winkel zijn we geholpen door Pascal Brouwer met zijn inzicht kregen we goede informatie met de opstelling van onze nieuwe keuken

Reply from Superkeukens - Horst
We zijn heel tevreden met onze mooie keuken! Daarnaast was de service goed. Helaas hadden we te maken met nalevering bij de oven en de vaatwasser maar Superkeukens heeft hier goed in meegedacht door ons kosteloos een (duurdere) variant van de vaatwasser aan te bieden!

Reply from Superkeukens - Horst
Vriendelijke ontvangst. Wederom goed geholpen in Horst. Aangegeven budget werd niet overschreden en meenemen van onze eigen apparaten was mogelijk!
Geen verassingen achteraf of mooie verkoop praatjes.
Keuken moet nog geplaatst worden maar tot dusver zeer tevreden over de verkoop.

Reply from Superkeukens - Horst
Afgelopen week is onze keuken geplaatst. Op advies van Pascal een paar aanpassingen laten maken in het oude ontwerp. Heel blij mee. Keuken zelf is nog mooier geworden dan ik hoopte. Plaatsen verliep ook heel goed. Keuken zit er mooi strak in. Top!

Reply from Superkeukens - Horst
Heel goed geholpen. Er werd goed meegedacht en er werd ruim de tijd voor ons genomen.

Reply from Superkeukens - Horst
Firma list en bedrog als je het hebt over superkeukens horst!je word misleid,belogen en bedrogen tijdens de aanschaf van een keuken en als je ze daarmee confronteerd word je op alle mogelijke manieren afgescheept,weggewuifd,verbinding word verbroken door notabene de zeer onkundige bedrijfsleider en onbeschoft behandeld door de medewerkers(dit alles uiteraard na verkoop en installatie van de keuken)koude douche voor superkeukens horst!!
Vakkundig geholpen, er werd genoeg tijd gespendeerd om te luisteren naar je exacte wensen voor de keuken. Vriendelijk onthaal en niet opdringerig. Mooie combinaties mogelijk, en er werd gebruik gemaakt van 3D tooling om een visueel beeld te geven hoe de keuken eruit komt te zien.
Opvolging voor het opmeten van de keuken ook erg snel verlopen. Enkelen werkdagen later kreeg ik al een telefoontje om deze afspraak in te plannen.
Nog wachten op het plaatsen van de keuken zelf, maar de rest tot nu toe als erg prettig ervaren.
Zal in de toekomst nog zeker opnieuw zaken doen met Superkeukens (Horst)!

Reply from Superkeukens - Horst
Tijdens de afspraak goed advies gekregen en over gegaan tot aankoop van een mooie keuken.

Reply from Superkeukens - Horst
Mooie keuken samengesteld mbv zeer goede en praktische tips. Er wordt veel tijd en moeite gestoken in het samenstellen van de keuken. Dit is de 2e keuken die we bij Superkeukens hebben gekocht.

Reply from Superkeukens - Horst
Wij hadden een adviseur die goed luisterde naar onze wensen en eisen, maar ook meedacht. Iemand die geen druk op ons legde om te beslissen, maar ons de tijd gaf om na te denken. Tevens maakte hij een nieuwe afspraak om het ontwerp in details te bespreken, terwijl hij het uitwerkte. In plaats van het uitwerken terwijl wij wachten. Het ontwerp voldoet aan onze verwachten en de prijs viel binnen ons budget. Dus qua ontwerp en aanschaf zijn wij erg tevreden.

Reply from Superkeukens - Horst
VRIENDELIJK EN EERLIJKE FIRMA, EN GOED MATERIAAL BEN HEEL ERG TEVREDEN.

Reply from Superkeukens - Horst
Ik had al eerder prima ervaringen met Superkeukens Horst. Klantvriendelijk, deskundig, goede adviezen, duidelijk en meedenken om een droomkeuken te verwezenlijken. Men neemt alle tijd om tot een prima resultaat te komen.
Chapeau! Echt aan te bevelen.