Superkeukens - Huissen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Nijverheidsstraat 15, 6851 EJ Huissen, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag een keuken gekocht bij Noelle. Een scherpe en kordate adviseur die goed luistert, prettig communiceert en pro actief meedenkt. Hierdoor een aantal zeer plezierige gesprekken gehad die hebben g... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heel fijn geholpen door Noelle. Zij heeft verstand van zaken en denkt goed mee. Ze gaf ons een prettig gevoel en vertrouwen zonder opdringerig te zijn.

Rated 4 out of 5 stars

Wij waren voor onze bestaande woning opzoek naar een nieuwe keuken. Bij superkeukens Huissen voelde het meteen goed! Wij zijn door Dani geholpen en hij heeft voor ons een prachtige 3D tekening gemaakt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Al vanaf het eerste contact met Noelle voelden we ons op de juiste plek. Accuraat, meedenkend en bereid een extra stap te zetten; met oog voor onze wensen en altijd eerlijk. Bij het afrondende gesprek... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Kitchen Remodeler
  3. Kitchen Supply Store

Written by the company

Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

618 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Zijn erg prettig geholpen door Noelle

Zijn erg prettig geholpen door Noelle. Goed meegedacht in alle opzichten.

August 30, 2025

Reply from Superkeukens - Huissen

Wat fijn dat Noelle van Superkeukens Huissen jullie zo prettig heeft geholpen en overal in heeft meegedacht! We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Rated 5 out of 5 stars

Super geholpen door de top verkoper…

Super geholpen door de top verkoper Jesse Derksen

August 30, 2025

Reply from Superkeukens - Huissen

Wat een mooi compliment voor Jesse Derksen van Superkeukens Huissen! Goed om te lezen dat hij jullie zo goed begeleid heeft, dus dit leest hij vast met een grote glimlach. We wensen je alvast heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Goed advies en fijn meedenken.

We zijn heel goed geholpen door Jesse. Alle tijd, goede adviezen, meedenken, oplossen en zelfs in het laatste stadium nog een fantastische optie aandragen omdat dat esthetisch mooier is. TOP.
Wij krijgen een geweldige keuken.

August 13, 2025

Reply from Superkeukens - Huissen

Wat een mooie woorden over keukenadviseur Jesse! 💫 Wat fijn dat hij niet alleen goed heeft geadviseerd, maar zelfs tot in het laatste stadium met een creatieve én mooie oplossing kwam. Dat belooft wat voor jullie nieuwe keuken – wij kunnen niet wachten tot jullie ervan gaan genieten!

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag een prachtige keuken gekocht…

Vandaag een prachtige keuken gekocht voor mijn broer, we werden geweldig goed geholpen door Sjors,
die ons op een rustige manier hielp om goede keuzes te maken, ontzettend fijn , voor iedereen een aanbeveling.

July 12, 2025

Reply from Superkeukens - Huissen

Bedankt voor deze mooie en warme review! Wat bijzonder dat jullie samen voor je broer zo’n prachtige keuken hebben uitgezocht.

Sjors van Superkeukens Huissen zal superblij zijn om te horen dat zijn rustige en deskundige begeleiding zo gewaardeerd wordt. We vinden het belangrijk dat iedereen in alle rust de juiste keuzes kan maken.

Dank voor jullie aanbeveling en alvast heel veel plezier gewenst met de nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Heel goed geholpen door Noelle…

Heel goed geholpen door Noelle Tolhuisen! Een aanrader voor iedereen. Noelle dacht met ons mee, kwam met handige en praktische tips en bracht ons idee en plan direct tot een concrete keuken.
Veel keus in kleuren, materialen en merken apparatuur. Geen opdringerig gevoel, maar juist open, eerlijk en transparant!

July 5, 2025

Reply from Superkeukens - Huissen

Wat geweldig dat Noelle Tolhuisen van Superkeukens Huissen jullie zo fijn heeft begeleid! Meedenken, praktische tips geven en samen echt tot een concreet plan komen — daar doen we het voor. Super dat jullie de ruime keuze en onze open, transparante aanpak zo hebben gewaardeerd. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken!

14-6 keuken gekocht

14-6 keuken gekocht, familie van mij had al eens een keuken gekocht en waren zeer tevreden over service en kwaliteit. eerst keer wezen kijken en geholpen door sjors, veel verstand van keuken en goed meedenkend.

vervolgens nog wat dingen aangepast en de keuken besteld.

June 14, 2025

Reply from Superkeukens - Huissen

Wat leuk dat je via familie bij ons terechtkwam en ook zo’n positieve ervaring hebt gehad! Sjors van Superkeukens Huissen denkt graag mee en weet precies waar hij op moet letten – fijn dat dat voor jullie het verschil maakte. Geweldig dat jullie na de eerste afspraak meteen zo’n goed gevoel hadden en dat de aanpassingen soepel zijn verlopen. Bedankt voor jullie vertrouwen!

Fijne ervaring

Men is prettig in communicatie, niets wordt opgedrongen geven heldere uitleg
ook duidelijk in uitleg inbouw appratuur

May 27, 2025

Reply from Superkeukens - Huissen

Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de communicatie en uitleg. We vinden het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent, zonder dat er iets wordt opgedrongen. Geniet straks volop van je nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

We kwamen alleen maar voor een…

We kwamen alleen maar voor een bestekbak voor in een bestaande keuken maar wat een moeite heeft Sjors voor ons gedaan, super klantvriendelijk. Dikke duim!

April 13, 2025

Reply from Superkeukens - Huissen

Wat ontzettend leuk om te lezen! Ook voor iets kleins zoals een bestekbak zetten we graag een stap extra – en Sjors van Superkeukens Huissen heeft dat duidelijk gedaan. Super dat jullie zo tevreden zijn over zijn klantvriendelijkheid. Die dikke duim geven we met trots door!

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben in maart een keuken gekocht…

Wij hebben in maart een keuken gekocht bij Superkeukens in Huissen.Zeer prettige gesprekken gehad met Sjors van Ottele.De keuken is nog niet geplaatst maar ik heb er alle vertrouwen in! Kan het echt iedereen aanraden.Topbedrijf.

March 8, 2025

Reply from Superkeukens - Huissen

Wat leuk dat je zo’n goed gevoel hebt over je bezoek aan onze winkel in Huissen! Sjors doet er alles aan om jouw droomkeuken samen te stellen, dus super dat dit vertrouwen zo voelbaar is. We wensen je alvast heel veel voorpret met de aanstaande plaatsing – dat gaat vast helemaal top worden!

Rated 5 out of 5 stars

Super tevreden met onze keuken

Heel erg blij met onze nieuwe keuken.

Wij zijn erg goed geholpen door Sjors. Wij hadden niet veel opties met de keuken maar Sjors dacht heel erg met ons mee en zelfs op de kleine details.

Bij levering als montage liep alles goed.

Wij zijn super tevreden over de service, zowel mail en telefonisch.

Sarina en Bram

March 10, 2025

Reply from Superkeukens - Huissen

Wat een mooie woorden, Sarina en Bram — dank jullie wel! Sjors van Superkeukens Huissen zal trots zijn dat zijn oog voor detail en meedenken zo gewaardeerd worden. Fijn om te horen dat alles van ontwerp tot montage soepel is verlopen. Geniet volop van jullie nieuwe keuken!

Rated 4 out of 5 stars

Ik ben zeer tevreden hoe wij geholpen…

Ik ben zeer tevreden hoe wij geholpen zijn met het uitzoeken van een nieuwe keuken
Wij hebben goede adviezen gekregen
En na diverse keuken bedrijven te hebben bezocht
Was dit de beste optie en prijs stelling

January 27, 2025

Reply from Superkeukens - Huissen

Wat fijn om te lezen dat jullie zoektocht naar een nieuwe keuken zo goed is verlopen bij ons! Fijn dat onze adviezen en prijsstelling jullie hebben overtuigd, zeker na het vergelijken van meerdere opties. We hopen dat jullie volop gaan genieten van de nieuwe keuken.

Goede ervaring met verkoper

Goede ervaring met verkoper. Komt erg kundig over en neemt ons mee door de mogelijke valkuilen bij de samenstelling van de keuken. Geen beslissingsdruk wat je op veel andere plekken wel ervaart. De communicatie is dik in orde. We hebben een mooie prijs afgesproken en hiervan een opdrachtbevestiging ontvangen per e-mail. De keuken is nog niet geleverd maar alle voortekenen zijn goed. Tot nu toe dik tevreden!

January 18, 2025

Reply from Superkeukens - Huissen

Bedankt voor je positieve woorden over onze vestiging in Huissen! Wat fijn dat je tevreden bent met de begeleiding en het proces tot nu toe. We vinden het belangrijk dat klanten met een goed gevoel hun keuken samenstellen en kijken ernaar uit om het project verder voor je af te ronden. Alvast veel plezier met je nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Geen vraag of twijfel was te veel

Wij zijn heel blij met het keukenadvies van Sjors. Hij dacht mee in onze wensen en stijl. Als we nog vragen hadden, konden we hem iedere keer bellen of langskomen. Dankjewel namens Manou & Marco.

January 17, 2025

Reply from Superkeukens - Huissen

Wat een mooie woorden, Manou & Marco! Wat fijn dat Sjors zo goed heeft meegedacht en jullie wensen perfect heeft weten te vertalen naar een prachtige keuken. Dat jullie altijd bij hem terecht konden voor vragen, is precies de service waar we voor staan. Geniet van jullie nieuwe keuken en dankjewel voor het delen van jullie ervaring!

Rated 5 out of 5 stars

top service en mooie showroom

We hebben een hele goede service gekregen van medewerkster Shona. Ons eerste gesprek is inmiddels al 1,5 jaar geleden. Zij heeft toen een hele mooie keuken voor ons gemaakt. Door omstandigheden heeft het helaas lang geduurd voor we eindelijk konden doorpakken met de verbouwing en vernieuwing van de keuken, maar toen we belden voor een nieuw gesprek kon dit gelukkig op korte termijn en hadden ze alle tekeningen etc nog bewaard.

Wederom hebben we een super fijn gesprek gehad en hebben we alles van 1,5 jaar geleden doorgenomen en de puntjes op de i gezet. We kwamen dan ook al snel bij een goede aankoop/verkoop van de mooie keuken. Ik heb er vertrouwen in dat ze de goede service gaan voortzetten bij het leveren, plaatsen en bij de nazorg als er iets mocht zijn.

November 30, 2024

Reply from Superkeukens - Huissen

Fijn om te lezen dat jullie, ondanks de wat langere aanloop, toch een mooie keuken hebben kunnen uitkiezen samen met Shona die aan jullie wensen voldoet! Wij zijn ervan overtuigd dat jullie straks heerlijk kunnen gaan genieten van jullie nieuwe keuken en wensen jullie dan ook veel plezier hiermee!

Heel fijn geholpen

Afgelopen zaterdag heel fijn geholpen door Sjors. We zijn kundig geadviseerd, er is met ons meegedacht over materialen, apparatuur, indeling en kleur en hebben ruim de tijd kunnen nemen voor het samenstellen en uiteindelijk bestellen van onze prachtige nieuwe keuken. Blij met zo'n mooie zaak met fijne medewerkers in de buurt!

November 23, 2024

Reply from Superkeukens - Huissen

Wat een topreview, bedankt voor het delen! 😊 Fijn dat jullie zo goed geholpen zijn door keukenadviseur Sjors. Zo te lezen heeft hij met zijn deskundige advies en het meedenken over materialen, apparatuur, indeling en kleur echt het verschil gemaakt.

We wensen jullie alvast heel veel plezier met de nieuwe keuken en staan altijd voor jullie klaar als er nog vragen zijn. Dankjewel voor jullie vertrouwen!

Kopen nieuwe hoekkeuken

We zijn zeer goed goed geholpen en de verschillende mogelijkheden bekeken voor onze hoekopstelling.Daarin alle mogelijkheden bekeken en in oplossingen gedacht en goed toegelicht door Sjors.Was een zeer prettige ervaring de plaatsing wordt ook door hun uit handen genomen.We wachten met plezier af wat het eindresultaat wordt.We willen Sjors bedanken voor zijn kundige uitleg en meedenken

November 11, 2024

Reply from Superkeukens - Huissen

Wat leuk dat jullie zo’n prettige ervaring hebben gehad, daar doen we het voor! Super om te lezen dat onze keukenadviseur Sjors jullie zo goed heeft geholpen bij het bekijken van alle mogelijkheden voor jullie hoekopstelling. Fijn dat er in oplossingen werd gedacht en alles helder is toegelicht. We wensen jullie alvast heel veel plezier met het eindresultaat en bedankt voor het warme compliment voor Sjors. 😊

Rated 5 out of 5 stars

We zijn fijn ontvangen door Daniel

We zijn fijn ontvangen door Daniel, er werd door hem goed meegedacht en geadviseerd. Hij ging echt voor de beste oplossing voor ons en niet de duurste.
In een ontspannen sfeer is ons alles goed uitgelegd.

Kortom een fijne ervaring.

Trudie Jansen te Lengel

November 12, 2024

Reply from Superkeukens - Huissen

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te delen! Zo te lezen was je ervaring bij onze vestiging in Huissen helemaal super, vooral dankzij keukenadviseur Daniel. Een ontspannen sfeer en duidelijke uitleg maken het hele proces zoveel fijner, toch? 😊 Alvast veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

Gewoon SUPER …

Op het moment dat we bij super keukens binnen kwamen hadden we gelijk een goed gevoel na een rondje te hebben gelopen kwam Sjors ons vragen of die ons kon helpen nou dat heeft hij gedaan we hebben echt een super goed en zeer prettig gesprek gehad Sjors is echt iemand die na de wensen van de mensen luister en de tijd er ook voor neemt komt met ideeën waar we zelf niet op gekomen waren iemand die zijn vak verstaat kortom wij raden zeer zeker super keukens aan

October 27, 2024

Reply from Superkeukens - Huissen

Wat een geweldige review, bedankt voor het delen! Super om te horen dat jullie vanaf het moment dat jullie binnenkwamen al een goed gevoel hadden. Keukenadviseur Sjors heeft jullie duidelijk uitstekend geholpen door goed te luisteren en met slimme ideeën te komen. We zijn blij dat jullie zo’n prettig gesprek hebben gehad en dat jullie Superkeukens zeker zouden aanraden. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Een prettige ervaring met een leuke verkoper.

Wij hebben een keuken bij super keukens gekozen omdat wij bij binnenkomst al een wow gevoel hadden qua aanbod. Daarbij komt ook nog het fijne gesprek we hadden met Sjors de bedrijfsleider.
Hij luisterde goed naar onze wensen en al onze vragen werden, met zijn kennis van zaken, beantwoord. Hij nam de tijd voor ons. Een aardige jongeman die zijn klanten goed aanvoelt. Wij zijn heel tevreden.

October 13, 2024

Reply from Superkeukens - Huissen

Super om te lezen dat jullie een 5-sterren ervaring hebben gehad bij onze vestiging in Huissen! Leuk dat jullie al zo'n goed gevoel hadden bij binnenkomst in de showroom.

Keukenadviseur Sjors heeft duidelijk zijn expertise ingezet om jullie goed te begeleiden en al jullie vragen te beantwoorden. We zijn blij dat jullie tevreden zijn en wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Goed geholpen door superkeukens

wij zijn lang op zoek geweest naar een keuken verschildende winkels geweest uit eindelijk terecht gekomen bij super keukens in Huissen

We zijn geholpen door Sjors een super vriendelijke jonge die ons gelijk een goede indruk gaf
Hij heeft ons alles goed uit gelegd over de keuken voornamelijk ook het plaatsen van de keuken

Super blij met onze keuken en voornamelijk de hulp van Sjors!

July 19, 2024

Reply from Superkeukens - Huissen

Wat een geweldige review, bedankt voor het delen! Super leuk om te lezen dat jullie in de zoektocht naar de perfecte keuken zijn geslaagd bij onze vestiging in Huissen. Fijn dat jullie gelijk een goede klik hadden met keukenadviseur Sjors en dat hij jullie perfect geholpen heeft. We zijn enorm blij dat jullie nu kunnen genieten van jullie nieuwe keuken!

The Trustpilot Experience

Take a closer look