Superkeukens - Tiel Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Buitenbulkweg 14, 4005 LA Tiel, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Prettige ontvangst door filiaalmanager Jeffrey. Alles duidelijk uitgelegd, nam ruim de tijd voor alles. Nadat we alles hadden omgegooid ging hij gewoon weer aan de slag. We moesten wel met een tevre... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ontzettend fijn en goed geholpen bij Superkeukens Tiel. In het intensieve proces was er zeker ook ruimte voor luchtigheid en gezelligheid, heel prettig! Daarbij werd er actief met ons meegedacht en we... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bij het uitzoeken van onze toekomstige keuken zijn wij heel kundig en prettig bediend door Jeffrey. Hij nam de tijd en kwam met mooie alternatieven om een mooie keuken samen te stellen. Niets was... See more

Rated 5 out of 5 stars

We zijn ontzettend goed geholpen door Nicole & Jeffrey! Vanaf het eerste moment vriendelijke en professioneel. Werd goed met ons meegedacht over onze situatie en onze wensen. Dit gaf ons meteen vertro... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Kitchen Remodeler
  3. Kitchen Supply Store

Written by the company

Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

594 reviews in the last 12 months

Write a review

Super ervaring

Een paar weken geleden vrijblijvend bij Super Keukens in Tiel gekeken voor een nieuwe keuken die volgend jaar geplaatst moet worden. Tijdens ons bezoek zijn we fijn geholpen door Jeffrey
Mede hierdoor een vervolgafspraak gemaakt en een week later langs geweest voor 2e gesprek en naar aanleiding hiervan een keuken uitgezocht en besteld.
Niet opdringerig, wel vakkundig en fijn geholpen met goede ideeën waar we zelf nog niet aan gedacht hadden.
Resultaat is een keuken indeling waar we heel blij mee zijn en met een mooie prijs-kwaliteit verhouding.

September 13, 2025

Reply from Superkeukens - Tiel

Dankjewel voor jullie mooie review! Wat fijn dat jullie in Tiel zo prettig zijn geholpen door onze keukenadviseur Jeffrey. Geweldig dat zijn vakkundigheid en goede ideeën hebben geleid tot een keukenindeling waar jullie helemaal blij mee zijn. We wensen jullie alvast heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Bij Superkeukens zijn we zeer vakkundig…

Bij Superkeukens zijn we zeer vakkundig geadviseerd en uitstekend geholpen door Jeffrey met het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Het ontvangst was elke keer gastvrij en hartelijk.

September 17, 2025

Reply from Superkeukens - Tiel

Dankjewel voor deze prachtige review! Onze keukenadviseur Jeffrey zal het fantastisch vinden om te lezen dat jullie zijn vakkundige advies en gastvrije begeleiding zo hebben gewaardeerd. We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

M . van Soelen

Vriendelijk en professioneel geholpen. Zonder enige druk een keuze kunnen maken. Prettige zaak met een medewerker die mee denkt met de wensen.

August 2, 2025

Reply from Superkeukens - Tiel

Wat geweldig dat je bij onze vestiging in Tiel zo’n fijne ervaring hebt gehad! 🌟 Een keuken koop je niet iedere dag en daarom vinden we het belangrijk dat je alle tijd krijgt om een weloverwogen keuze te maken. Wel zo fijn toch? Bedankt dat jullie voor ons hebben gekozen, alvast veel plezier met de nieuwe keuken!

Tijd en deskundigheid

Tijd en deskundigheid
Zonder tijdsdruk en met veel deskundigheid geholpen. Niet sturend maar adviserend. Hopelijk verloopt de rest van het proces ook zo positief

August 1, 2025

Reply from Superkeukens - Tiel

Wat mooi om te horen dat je onze deskundigheid en de tijd die we voor je genomen hebben zo waardeert. We vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel je keuken uitkiest – zonder haast, maar met aandacht voor al jouw wensen. Bedankt voor je vertrouwen in ons team!

Rated 4 out of 5 stars

14 jaar geleden hier ook een keuken…

14 jaar geleden hier ook een keuken gekocht, en dat was ons goed bevallen, vandaar weer terug voor een nieuwe keuken.
En bij binnenkomst worden we geholpen door Jeffrey waar we 14 jaar geleden ook door werden geholpen.
En wederom weer goede adviezen gekregen en weer tot een mooi eindresultaat gekomen!

June 12, 2025

Reply from Superkeukens - Tiel

Wat een bijzonder verhaal dat jullie na 14 jaar weer terugkwamen voor een nieuwe keuken – en opnieuw geholpen werden door Jeffrey van Superkeukens Tiel! Dat vertrouwen en die langdurige relatie betekenen veel voor ons. Fijn dat jullie ook dit keer blij zijn met het resultaat.

Superkeukens.

Rated 5 out of 5 stars

Kundige en behulpzame medewerkers.

De medewerkers namen alle tijd om goede voorlichting te geven over materiaal en apparatuur.
Ook mochten wij de demonstratie-panelen mee naar huis nemen om te kijken of de kleur past in ons interieur.
Kortom, wij zijn heel kundig en prettig geholpen.

June 7, 2025

Reply from Superkeukens - Tiel

Wat fijn dat jullie de tijd en aandacht zo gewaardeerd hebben. Goede keuzes maak je immers het liefst in alle rust – en hoe handig is het dan om de kleuren thuis even te bekijken! We vinden het belangrijk dat jullie je goed geïnformeerd en geholpen voelen in elke stap van het proces.

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben onze keuken bij Super…

Wij hebben onze keuken bij Super keukens Tiel gekocht.
Super goed en vriendelijk ontvangen zonder op re dringen.
Heel fijn gevoel.
Walter en Tamara Akkermans

May 10, 2025

Reply from Superkeukens - Tiel

Wat leuk om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen in onze vestiging in Tiel! Geen opdringerigheid, maar gewoon eerlijk en vriendelijk advies – precies zoals het hoort. Bedankt voor jullie vertrouwen en mooie woorden.

Rated 5 out of 5 stars

Superkeukens doet zijn naam eer aan!

Superkeukens doet zijn naam eer aan! We zijn SUPER netjes en goed te woord gestaan. Geen probleem om de tekening, tot tweemaal toe, te wijzigen naar een andere uitvoering. Helemaal Top!

March 28, 2025

Reply from Superkeukens - Tiel

Wat een mooie review – dank jullie wel! Super om te horen dat jullie zo netjes en goed zijn geholpen, en dat er alle ruimte was om de tekening aan te passen totdat alles helemaal klopte. Zo hoort het ook: jullie keuken, jullie wensen, onze inzet. Helemaal top dat het zo is verlopen!

we werden heel fijn geholpen door Jeffrey Ng

we werden heel fijn geholpen door Jeffrey Ng,
er werd goed geluisterd wat onze wensen waren en vooral meegedacht hoe we dit konden gaan realiseren.
we zijn zeer tevreden over onze aankoop en adviezen

March 5, 2025

Reply from Superkeukens - Tiel

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat Jeffrey van Superkeukens Tiel u zo goed heeft geholpen en met u heeft meegedacht om uw wensen te realiseren. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar.

Rated 5 out of 5 stars

Ben net van start met het regelen en…

Ben net van start met het regelen en het kopen van de keuken. Wat zeker is dat ik Super geholpen Ben door Rik Peters. Die houdt zich keurig aan de afspraken. Geeft prima advies. De rest volgt

March 5, 2025

Reply from Superkeukens - Tiel

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door Rik van Superkeukens Tiel en dat je tevreden bent over het advies. We wensen je veel plezier met het verdere proces en staan klaar om je te ondersteunen waar nodig. Als je vragen hebt, laat het ons gerust weten!

Super service van Superkeukens Tiel

Wat een super service van Superkeukens Tiel. En dan bedoelen wij service nadat keuken geplaatst.

Wij hebben wat probleempjes gehad na vijf maanden met inbouwapparatuur.

En Superkeukens Tiel is ook bereikbaar als er problemen zijn nadat àlles geplaatst is.
Ze hebben contact met grote bedrijven die inbouwapparatuur leveren. Waar je als burger niet snel doorheen komt.

Superkeukens Tiel is er ook als er iets niet goed loopt !!!!!

Nogmaals dank

February 25, 2025

Reply from Superkeukens - Tiel

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze service, ook ná de plaatsing van de keuken! Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen blij zijn met hun nieuwe keuken, maar ook kunnen rekenen op onze ondersteuning als er iets speelt.

Bedankt voor het delen van jullie ervaring en voor het mooie compliment. We wensen jullie nog heel veel plezier met de keuken!

Bij Superkeukens zeer prettig geholpen

Bij Superkeukens zeer prettig en vakkundig geholpen door Jeffrey. Jeffrey nam alle tijd om alles met ons door te nemen, is vakkundig, geïnteresseerd, luistert goed naar jouw wensen en heeft door zijn ideeën / ontwerpen met ons te bespreken gezorgd voor een andere indeling dan wij vooraf gedacht hadden. Al met al zeer prettig zaken doen en ook nadat de koop afgerond is nog steeds meedenkend richting de uitvoering

January 17, 2025

Reply from Superkeukens - Tiel

Wat een mooie review, bedankt! Jeffrey van Superkeukens Tiel zet zich altijd in om met creatieve ideeën en vakkundig advies de perfecte keukenindeling te realiseren. Fijn om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen – en dat ook na de koop de service doorloopt. Geniet van jullie nieuwe keuken!

We werden goed geholpen

We werden goed geholpen, door Rik Peters, bij het uitzoeken van een mooie nieuwe keuken. We hebben goede adviezen gekregen en we zijn tot een mooi resultaat gekomen, ook nog eens in een recordtijd, al met al zeer tevreden.

January 22, 2025

Reply from Superkeukens - Tiel

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Rik Peters van Superkeukens Tiel jullie zo goed heeft kunnen helpen bij het uitzoeken van jullie nieuwe keuken. Goede adviezen en een prachtig resultaat in recordtijd – dat is waar we voor staan! Geweldig dat jullie zo tevreden zijn. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Super!

Het afgelopen jaar hebben wij geïnventariseerd bij verschillende keukenwinkels naar een potentiële keuken. Waarna we bij een aantal partijen telkens met een minder fijn gevoel terug naar huis gingen, hadden we dit bij Superkeukens Tiel niet. Onze zoektocht naar een potentiële nieuwe keuken heeft even on hold gestaan, tot deze maand.

Toen wij begin deze maand (januari '25) hadden besloten echt serieus op zoek te gaan naar een nieuwe keuken, was de keuze snel gemaakt om snel bij Superkeukens langs te gaan. We hadden een fijne afspraak met Jeffrey, ondanks sluitingstijd heeft hij net zo lang met ons samen gezeten tot onze keuken 100% naar wens was. Het gesprek was heel luchtig, grapjes tussendoor, maar vooral ook echt interesse in onze wens en mogelijkheden (ook qua budget). Door een aantal slimme aanpassingen, hebben wij nu een prachtige keuken besteld, 100% naar wens en zelfs mét Quooker (echt een cadeautje voor ons).

Tot nu toe dus een super fijne ervaring en we zouden iedereen aanraden bij Superkeukens Tiel hun nieuwe keuken uit te zoeken. We kunnen niet wachten op het eindresultaat :).

Dankjulliewel!

January 23, 2025

Reply from Superkeukens - Tiel

Wat een mooie en uitgebreide review, ontzettend bedankt! Wat fijn om te lezen dat jullie zoektocht naar de perfecte keuken bij Superkeukens Tiel een succes is geworden. Jeffrey zal hier vast enorm trots op zijn! Dat hij zelfs na sluitingstijd de tijd heeft genomen om samen met jullie tot een keuken te komen die écht 100% naar wens is, laat zien hoe betrokken en gepassioneerd hij is.

Ook geweldig dat jullie slimme keuzes hebben kunnen maken én dat de Quooker daar nog als kers op de taart bij kwam. Het klinkt als een droomkeuken! We hopen dat het eindresultaat al jullie verwachtingen overtreft. Veel plezier met de voorpret, en nogmaals bedankt voor deze warme aanbeveling!

Fijne zaak!

Mooie showroom, goed geholpen! We zochten een klein spoelblokje voor in onze tuinkamer; er werd alle tijd en moeite voor genomen. Ook werd het netjes en professioneel uitgewerkt. Wat je wens ook is, je wordt er serieus genomen!

December 31, 2024

Reply from Superkeukens - Tiel

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk dat we je hebben kunnen helpen met het spoelblokje voor in jullie tuinkamer. Bij ons is elke wens belangrijk, groot of klein, en we nemen graag de tijd om alles netjes en professioneel uit te werken. Fijn dat je dit zo hebt ervaren. Veel plezier met jullie tuinkamer!

Hartelijk ontvangen

Bij het eerste bezoek werden we al hartelijk ontvangen. Vervolgens gelijk een afspraak ingepland met Rik. Heel goed geholpen, denkt met je mee en is erg behulpzaam en vriendelijk. De keuken is gekocht!

January 22, 2025

Reply from Superkeukens - Tiel

Dank je wel voor deze mooi review! Super dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega Rik van Superkeukens Tiel en dat hij zo goed met jullie heeft meegedacht om jullie keuken te ontwerpen. Nog even wachten en dan kunnen jullie lekker gaan koken in jullie nieuwe droomkeuken, wij wensen jullie alvast veel plezier!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer fijne benadering en professionele…

Zeer fijne benadering en professionele hulp bij het tekenen van de keuken. Alle tijd genomen en van A tot Z begeleid.

December 21, 2024

Reply from Superkeukens - Tiel

Bedankt voor je 5 sterren review over onze showroom in Tiel! Wat fijn om te lezen dat je onze benadering en begeleiding als prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen en je van begin tot eind te ondersteunen bij het ontwerp van jouw droomkeuken. Dat je dit zo waardeert, motiveert ons enorm om dit niveau van service te blijven bieden!

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Binnen 3 uur onze volledige keuken uitgezocht, getekend en gekocht.
Super fijne medewerkers.

November 14, 2024

Reply from Superkeukens - Tiel

Bedankt voor de mooie complimenten en de 5-sterren beoordeling! 😊 Wat fijn dat jullie zo snel en goed geholpen zijn. Binnen 3 uur een volledige keuken uitzoeken, ontwerpen én bestellen is echt een prestatie! Dat laat zien hoe efficiënt en deskundig onze medewerkers zijn.

We zijn blij dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad en hopen dat jullie straks volop genieten van jullie nieuwe keuken. Mocht er nog iets zijn, staan we altijd voor jullie klaar!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goed en vakkundig geholpen door…

Zeer goed en vakkundig geholpen door Jeffrey

September 17, 2024

Reply from Superkeukens - Tiel

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat keukenadviseur Jeffrey je zo goed en vakkundig heeft geholpen. We zijn trots op ons team en het is geweldig dat je zo tevreden bent met de service. Veel plezier met je nieuwe keuken!

Fijne en betrouwbare keukenwinkel

Fijne en behulpzame medewerkers die goed meedenken bij het ontwerpen van een nieuwe keuken. Jeffrey heeft ons echt goed geholpen bij het maken van keuzes, wat dingen zijn om op te letten als leek.
Goede snelle service ook, want toen er bij het transportbedrijf iets mis ging met levering was het met 1 telefoontje geregeld.
Installatie ging ook soepel.
Oftewel: Superkeukens is van harte aan te raden!

May 1, 2024

Reply from Superkeukens - Tiel

Een goed gevoel vanaf de oriëntatie in onze showroom in Tiel tot de levering en installatie van de keuken: meer kunnen we ons niet wensen! Bedankt voor de complimenten, het vertrouwen en de aanbeveling. Geniet van je nieuwe keuken!

Met vriendelijke groet

The Trustpilot Experience