Superkeukens - Tilburg Reviews

TrustScore 4 out of 5

Aphroditestraat 6, 5047 TW Tilburg, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Wij zijn zeer tevreden over het design, de kwaliteit en de functionaliteit van onze keuken. Het advies van Stephanie was top en sloot perfect aan op onze wensen. Een punt van verbetering ligt in de af... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heel fijn geholpen door Marc bij het ontwerpen van onze nieuwe keuken. Vriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Veel mogelijkheden, er werd met ons mee gedacht. Alle tijd werd er genomen tijdens de af... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na een melding van een reparatie, waaruit bleek dat de kleur van mijn keuken niet meer leverbaar was vanuit de fabriek een geheel nieuwe frontwissel gekregen van Super Keukens die vandaag geplaatst... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Store
  2. Kitchen Remodeler
  3. Kitchen Supply Store

Written by the company

Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

606 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Met goed advies een mooie keuken!

Zojuist een hele toffe keuken in elkaar mogen zetten met Leonie. We zijn goed geholpen en er is goed ingegaan op onze wensenlijst. We konden ook nog eens aan ons vooraf vastgestelde budget voldoen en dat maakt het helemaal fijn om akkoord te gaan met onze mooie nieuwe keuken.

December 1, 2024

Reply from Superkeukens - Tilburg

Wat leuk dat jullie samen met keukenadviseur Leonie zo’n toffe keuken hebben samengesteld! Fantastisch dat jullie wensen helemaal zijn meegenomen én dat alles binnen jullie budget paste. Dat maakt het extra fijn om straks van jullie nieuwe keuken te genieten. Heel veel plezier met deze mooie aanwinst!

Superkeuken super

Wij gingen spontaan naar superkeuken in Tilburg om te kijken voor een nieuwe keuken.We werden vriendelijk ontvangen door Mark.
Hij nam alle tijd voor ons.Had een mooie offerte gemaakt en we hadden een keuken uitgekozen.we waren gelijk verkocht.Na een weekje nadenken en wat aanpassingen gedaan is onze keuken een feit geworden.
Mark bedankt voor je tijd en geduld.

October 24, 2024

Reply from Superkeukens - Tilburg

Wat een mooie review, bedankt daarvoor! Super dat jullie spontane bezoek aan onze vestiging in Tilburg goed is bevallen. Zo goed zelfs dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken, gefeliciteerd met de aankoop! Onze keukenadviseur Mark heeft jullie duidelijk goed geholpen met het maken van de perfecte keuze. Alvast veel kookplezier toegewenst in jullie gloednieuwe keuken!

Rated 5 out of 5 stars

Supergoed geholpen bij Superkeukens…

Supergoed geholpen bij Superkeukens Tilburg! Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen, goed meegedacht en met engelengeduld worden vragen beantwoord, andere opties bekeken etc. Wij zijn helemaal tevreden en erg benieuwd naar hoe de keuken er straks 'live' bijstaat.

August 22, 2024

Reply from Superkeukens - Tilburg

Bedankt voor de mooie woorden over jullie ervaring bij onze vestiging in Tilburg! Geweldig om te lezen dat jullie helemaal tevreden zijn met het proces tot nu toe. We zijn net zo benieuwd als jullie naar het eindresultaat! Alvast heel veel plezier met jullie nieuwe keuken, en natuurlijk staan we altijd klaar voor eventuele vragen. Hartelijk dank voor de 5 sterren waardering, dat doet ons goed!

Top!

We zijn vandaag gaan kijken voor een eiland keuken en we hebben er ook een gekocht vriendelijke en rustig personeel niet zo opdringerig als de meeste keuken verkopers ze nemen tijd voor je top!

September 22, 2024

Reply from Superkeukens - Tilburg

Wat leuk dat jullie gisteren langs zijn geweest en meteen geslaagd zijn voor een prachtige eilandkeuken! We nemen inderdaad graag de tijd voor iedereen, zodat je met een ontspannen gevoel de perfecte keuken kunt kiezen. Bedankt voor de complimenten en heel veel plezier met jullie aankoop!

Rated 5 out of 5 stars

Bij Superkeukens was er sprake van aanbod op maat

Bij Superkeukens was er sprake van zowel een uitgebreid aanbod, professioneel personeel met humor (shout-out naar Ron) en maatwerk. Gedurende onze zoektocht naar een keuken zijn we erg goed geholpen bij Superkeukens en werd er voortdurend met ons meegedacht.

Door twijfel over de kleurkeuze van de kastjes, mochten we zelfs een paar stalen lenen om deze bij ons toekomstige huis te bekijken.

Lang verhaal kort: zeker een aanrader!

August 23, 2024

Reply from Superkeukens - Tilburg

Bedankt voor deze mooie review!

Wat fijn om te lezen dat we jullie goed hebben kunnen helpen met het uitkiezen van jullie nieuwe keuken. Jullie enthousiasme betekent veel voor ons en we waarderen het zeer dat jullie de tijd hebben genomen deze mooie reviewscore toe te lichten.

Alvast veel plezier gewenst met de nieuwe keuken, en als er iets is, weten jullie ons te vinden!

Keuken nieuwbouwwoning

Wij hebben een afspraak gehad met Ron voor een nieuwe keuken. Ron neemt alle tijd om door je wensen te lopen en deze visueel te weergeven. Geen vraag is voor hem te veel en hij weet precies welke vragen hij moet stellen om tot je droomkeuken te komen.

Hij dringt niet aan tot het ondertekenen van een overeenkomst, je hebt alle tijd om een beslissing te nemen. Bovendien ontvang je direct een transparante en eerlijke prijs en wordt er met je meegedacht om binnen je budget te blijven. Wij zijn zeer tevreden, bedankt Ron!

August 23, 2024

Reply from Superkeukens - Tilburg

Wat een prachtige review, bedankt voor het delen van jullie ervaring! Het is geweldig om te lezen dat keukenadviseur Ron zo goed heeft geluisterd naar jullie wensen en dat jullie het gehele proces als ontspannen hebben ervaren. Geniet van jullie nieuwe droomkeuken, en mochten jullie nog vragen hebben, staan we altijd voor jullie klaar. Bedankt voor het vertrouwen!

Superervaring

We waren bij Superkeukens Tilburg voor een offerte voor onze keuken.
Mark deed zijn best om een zo optimaal mogelijke opstelling en invulling te maken met als resultaat een keuken geheel naar onze wensen!
Superkeukens een superervaring!

August 20, 2024

Reply from Superkeukens - Tilburg

Fantastisch dat jullie zo tevreden zijn met jullie ervaring bij Superkeukens Tilburg, daar worden we super blij van! Keukenadviseur Mark heeft duidelijk zijn best gedaan om een keuken samen te stellen die perfect bij jullie past. Bedankt voor de enthousiaste feedback en dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar.

Erg behulpzaam & vriendelijk

Ik ben vandaag langs geweest voor een vrijblijvende offerte. Ik ben super geholpen! Ze hebben echt de tijd genomen om me van informatie te voorzien en hebben een tekening gemaakt van aantal keukens die ik me gedachten had. Heel erg vriendelijk en erg behulpzaam. Zeker een aanrader

August 19, 2024

Reply from Superkeukens - Tilburg

Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent in onze showroom in Tilburg en dat we je ideeën in een tekening hebben kunnen omzetten. We waarderen je aanbeveling enorm en staan altijd klaar om je verder te helpen. Veel succes met het maken van je keuze en we hopen je snel weer te mogen ontvangen!

Helemaal super bij Superkeukens

August 7, 2024

Reply from Superkeukens - Tilburg

Het is altijd fijn om te lezen dat we onze naam eer aan doen :) Hartelijk dank voor de 5 sterren review, we hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze vestiging in Tilburg!

Rated 5 out of 5 stars

Goed geholpen en eerlijk advies.

Super fijn en goed geholpen door Benjamin. Eerlijk advies, strakke prijzen. Helemaal top. 👍🏻

August 2, 2024

Reply from Superkeukens - Tilburg

Hartelijk dank voor de 5 sterren beoordeling met speciale vermelding van keukenadviseur Benjamin. We zijn verheugd om te lezen dat hij je goed heeft kunnen helpen bij het samenstellen van jouw ideale keuken. Hopelijk ben je geslaagd voor jouw nieuwe keuken en anders graag tot ziens bij Superkeukens!

Rated 5 out of 5 stars

Heel erg blij met onze keuken

Heel erg blij met onze keuken. Benjamin heeft echt geluisterd naar de wensen en behoefte en een geweldig ontwerp gemaakt. Ik ben zeer tevreden.

August 3, 2024

Reply from Superkeukens - Tilburg

Bedankt voor deze review! Als je niet alleen superblij bent met de keuken, maar ook met onze service, is ons doel behaald. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe keuken, dat gaat vast goedkomen!

Super is ook echt Super!

11 jaar al een tevreden klant en nu weer top geholpen door Marc van Kleef.

August 1, 2024

Reply from Superkeukens - Tilburg

Wat fijn om te lezen dat je al 11 jaar een tevreden klant bent en dat je ook nu weer goed geholpen bent in onze vestiging in Tilburg! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. We zijn blij dat onze service je steeds weer tevreden stelt.

5 sterren gevoel …

Fijn dat er ook nog keuken zaken zijn die niet volgens Mandenmakers handboek werken. Waar je nog gewoon een offerte mee krijgt en bedenktijd hebt. Vriendelijk geholpen door Marc mee gedacht en alternatieven. Echt een 5 sterren gevoel

Super bedankt Marc

July 15, 2024

Reply from Superkeukens - Tilburg

Bij Superkeukens streven we ernaar om het uitzoeken van een nieuwe keuken een ontspannen ervaring te maken waarbij je de tijd kunt nemen die je nodig hebt. Het is altijd fijn om de bevestiging te krijgen dat dit ook zo wordt ervaren. Hartelijk dank voor de mooie complimenten en de 5 sterren beoordeling, we hopen je snel weer te mogen ontvangen!

The Trustpilot Experience

Take a closer look