Det tog virkelig lang tid for pizzaen…
Det tog virkelig lang tid for pizzaen at komme og den er meget dyr i forhold til hvor god den er. De putter også ekstremt meget peber på så den er næsten uspiselig.
Vil ikke anbefale
Vil ikke anbefale
Lille og kedelig takeaway pizza til fuld pizza pris
Super lækkert mad - snacks, retter, pizza, og dessert. Prøvede set menu til 410. Utrolig godt mad og meget af det. De kunne godt udvide vinkortet på glas til flere forskellige. Serveringen var dejlig - alle 4 forskellige personale ved vores bord var virkelig gode. Den bedste pizzadej, jeg har smagt! 85% hydration, sagde tjeneren. Nice!
🌟 Fantastisk oplevelse fra start til slut! 🌟
Jeg besøgte denne ægte italienske perle for at fejre min søns fødselsdag, og det kunne simpelthen ikke have været bedre! Stemningen var hyggelig og autentisk – man føler sig næsten som om man er i Italien.
Pizzaen var perfetta – sprød bund, lækker tomatsauce og smagfulde råvarer, lige som en rigtig italiensk pizza skal være. Tiramisu’en var blød, cremet og med den helt rette balance mellem kaffe og sødme – den bedste, jeg har fået uden for Italien! Og vinen… den rundede aftenen af på perfekt vis. En virkelig god vin, der passede flot til maden og stemningen.
Personalet var søde, opmærksomme og imødekommende, og man kunne mærke, at de brænder for det, de laver. Hele oplevelsen var gennemført, og det blev en fødselsdag, vi sent vil glemme.
Jeg kan varmt anbefale dette sted til alle, der elsker ægte italiensk mad og god stemning. Vi kommer helt sikkert igen! 🇮🇹🍕🍷🎉
det var vores 2. besøg, og sidste gang. vi fik ok pizzaer, men med sædvanligt tyndt fyld. det værste var at vi bestilte 2 glas hvidvin, der smagte forfærdeligt, måske naturvin? Da vi betalte, ikke så meget som bemærkede tjeneren, de urørte vinglas. det kunne man godt forvente. rigtig ærgerligt at det sted skuffer sådan, for vi bor lige overfor
Pizzaerne var brændte og uden smag og alt for dyre.
Den eneste rødvin på glas var udrikkelig
Var der i går aftes. Vanvittig dyre pizzaer som vi havde meget høje forventninger til. Det levede på ingen måde op til den uforholdsmæssige høje pris..for en pizza. Den søbede rund i olie og havde ingen rigtig smag. Skuffende. Kommer bestemt ikke tilbage
Restaurant Surt bliver nødt til at få styr på hele pakken, ikke kun maden. Hvorfor er der kun lys over halvdelen af bordene? Vi sad ved et kedeligt bord og spiste i halvmørke. Akustikken er elendig og personalet er tydeligvis under pres for at få det hele til fungere. Det er gode pizzaer, men helhedsoplevelsen er at stedet simpelthen ikke fungerer særlig godt.
Fantastisk mad!. Det er sjældent man finder et sted, hvor standarden er den samme og hvis ikke bedre hver gang. De er meget opmærksomme på at yde og levere den bedste service!
Det er sjældent jeg skriver anmeldelser, men det er seriøst et af de mest fantastiske steder som stadig er low key. En lille perle, som ikke kræver at du har gjort dig pæn til byen, men blot noget af det bedste italienske mad i København. Vi kommer her ofte og vi elsker det hver gang! 🙏🏼
Nøj en arrogant kok og tjener, maden levede slet slet ikke op til hypen. Føj det var altså ulækkert. Derudover blev vi mødt med en super akavet situation med kokken, der ville forstå os af flere omgange midt restauranten. Meget dårlig oplevelse. Nej tak, aldrig igen.
Ventede 45 minutter på en pizza til 235 kr. som kunne skylles ned med et udvalg af kun 3 forskellige øl - trods det at restauranten ligger på Carlsberggrunden. Stedet er kåret til nr. 76 bedste pizzaria i verden. Ja, pizzabunden var god, men den kunne alligevel ikke trække mere end en enkelt stjerne i den samlede oplevelse, når alt for høj pris, cafeteriamiljø, dårlig akustik, kedelig udsigt, dårligt øludvalg og lang ventetid trækker den anden vej.
Mest arrogante stodder jeg har mødt til dato der gået en politi betjent tabt i ham. Dårlig mad der gir dårlig mave hold jer der fra føj