Svaneklinik.dk Reviews 34

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Under mit kræftforløb det seneste år har Svaneklinik været intet mindre end fantastiske. I en situation, der er enormt overvældende, har teamet guidet mig trygt igennem alt fra parykmuligheder t... See more

Rated 1 out of 5 stars

I sidste uge (40) var jeg på besøg i Svaneklinik i Lyngby, da jeg på grund af stråler i hovedet havde brug for paryk. Det var ikke nogen behagelig oplevelse. Blev mødt med uempatisk, usmilende, uv... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Hej Jeg har nu 2 gange fået bryst protese hos svaneklinikken, jeg har begge gange oplevet meget empatisk og kompetent behandling. Oplever personalet som meget imødekommende og virkelig gode til,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mine to konsultationer (vedr. hårtopper) var begge en suveræn oplevelse. Uagtet det ikke førte til et køb, så fik jeg en helt suveræn kundeoplevelse - super vejledning, stor faglighed, med udgangspun... See more

1. Lingerie Wholesaler
  2. Headwear Store
  3. Mobility Equipment Supplier
  4. Prosthetics
  5. Walk-In Clinic
  6. Wig Shop

Written by the company

Vi er specialiseret i at tilpasse brystproteser og delproteser med tilhørende lingeri, badetøj samt tilpasning af parykker og hårdele ved hårtab. Derudover tager vi mål til kompression. På vores hjemmeside svaneklinik.dk kan du derudover købe hovedbeklædninger, paryktilbehør,, lingeri og badetøj til brystopererede og meget mere uden at skulle tage ind forbi klinikken igen.

4.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Ubehagelig oplevelse

Det var ikke nogen behagelig oplevelse. Blev mødt med uempatisk, usmilende, uvenlig attitude, og min datter, som var med, og jeg blev enige om, at det ikke var her, jeg skulle købe paryk.
Jeg sagde, jeg ville tænke over det og blev mødt med et karv om betaling af kr. 500 for at få udleveret min henvisning fra Herlev Hospital.
Er det normal praksis?
/Karen

October 2, 2024

Reply from Svaneklinik.dk

Hej Karen. Det er meget beklageligt at du føler, at det har været en ubehagelig oplevelse, at være hos os. Vi værner meget om vores kunder og gør vores ypperste for at imødekomme jer på bedste vis. Jeg talte med frisøren som du var inde hos, som selv var chokeret over at I valgte at forlade klinikken pludseligt. Vores frisører har mange års erfaring og højt serviceniveau og som beskrevet og informeret om, så koster det 500 kr. hvis man får rådgivning og vejledning, men ikke vælger at få paryk hos os. Det er normal kutyme. Du er meget velkommen til at ringe til os hvis du vil have en snak eller hvis du har lyst til en ny tid mhp. en paryk. God aften. Mvh Iben, Svaneklinik

Altid super betjening

Altid super betjening , meget empatisk personale ,kan kun anbefale dette sted💜😃😃

September 23, 2024

kære Vibeke
tak for den flotte anmeldelse, dejligt du havde en go oplevelse, det er sådan det skal være.
Vi er altid glade for en go snak med vores kunder.
mvh
Pia Hermann

Dårlig oplevelse

Man er i en sårbar situation, når man pga kemo mister håret.
Du er helt på “udebane” og skal have den rigtige rådgivning i valg af paryk. Det fik jeg desværre ikke på Svaneklinikken.
Ved besøget prøvede jeg enkelte (alle syntetiske) parykker - Jeg efterlyste bedre kvalitet på parykkens “verden”. Denne oplysning fik jeg ikke. I stedet blev jeg oplyst, at jeg ikke vil havde overskud til at style en paryk, mens jeg er i kemo, og at det derfor kun er deres paryk kvaliteter, der er i spil.
Den valgte paryk blev klippet til, men jeg ønskede frisuren kortere og tyndere - altså mere naturlig i udtryk og volumen.
Det var ikke muligt grundet parykkens kvalitet.
Det er ikke fordi personalet ikke er venlige, men jeg fra gik fra butikken med en paryk, jeg aldrig kommer til at bruge.
Jeg ville ønske, at de havde oplyst mig mere om de muligheder, det er inden for parykker, i stedet for at sælge mig en paryk af det lille udvalg, de havde.
Efterfølgende har jeg fået tilbudt at få den klippet til, men det ændrer jo ikke den syntetiske kvalitet af parykken.
Jeg har selv søgt videre i parykkens verden og har nu fundet ud af at der findes et hav af muligheder og kvaliteter.
Jeg har nu købt en silke paryk (dog uden tilskud, da dette blev brugt hos Svaneklinikken) et andet sted, med den helt rigtige hjælp og vejledning - og jeg er glad igen.

June 19, 2024

Hej Rita
Vi beklager meget, at du har haft den dårlige oplevelse som du beskriver.

Når man får tilpasset en paryk, anbefaler vi ikke at klippe den helt kort og tynde for meget ud i den når vi udleverer den. Det er fordi at det ikke kan laves om når det først er gjort. Derfor anbefaler vi at I kommer tilbage indenfor 30 dage, hvor I har gået den til så vi kan justere yderligere hvis I gerne vil det.
Vi går meget op i at I får lov at se hvad der er af muligheder indenfor syntetiske og ægtehårsparykker, da I skal have lov til selv at tage valget om I vil det ene eller det andet. Det skal vi ikke afgøre, men blot vejlede og rådføre og give jer en god oplevelse. At du ikke har fået den oplevelse, er trist.
Som vi talte om i telefonen, er du selvfølgelig meget velkommen til at komme ind så vi kan tage en snak og vi kan kigge på parykken.

Svaneklinik

Kemo og ingen hår

Kemo og ingen hår, troede egentlig ikke jeg ville gå med en paryk, men fik de bedste råd og en flot paryk, klippet efter mine ønsker. Oplever nu, at folk jeg ikke kender ikke kan se, at mit hår er en paryk og jeg bruger den dagligt. Dem jeg kender siger også: Det ligner så meget dit eget hår.
Det er så flot arbejde og alle mine anbefalinger går til Svane klinik Lyngby.

July 16, 2023

Den allerbedste behandling

Den allerbedste behandling og vejledning hele vejen fra ansøgning om bevilling til valg og tilpasning af Amoena Adapt Air brystprotese. Her er kunden i centrum, der er god tid, mange smil og stor indsigt og forståelse. Og protesen sidder perfekt og er super let og behagelig. Tak og dobbelt op på stjerner fra mig.

January 10, 2022

Elendig side

Elendig side!
Jeg bestilte en pakke og blev informeret om at den ville komme inde for 1-3 hverdage. Efter 7 dage begynder jeg at undre mig over hvor den bliver af og kontakter derfor kundeservice som blot fortæller at jeg skal være tålmodig (hvilket ikke giver synderligt meget mening når pakken på daværende tidspunkt jo skulle have ankommet 4 dage forinden). Men jeg venter så i yderligere 6 dage hvor pakken endnu ikke er kommet. Jeg er på dette tidspunkt meget i tvivl om pakken overhovedet vil komme og kontakter derfor kundeservice igen, som siger at de vil sende en ny. Dagen efter ankommer pakken, men produktet ligner overhovedet ikke billedet på siden. Jeg er meget skuffet og sender pakken retur - men bliver ringet op af pakkeshoppen at adressen ikke er gyldig. Igen kontakter jeg kundeservice hvor jeg får at vide at der ikke er noget galt med deres adresse. Jeg står altså nu med et produkt som jeg ikke ønsker og som jeg ikke har mulighed for at returnere.

ANBEFALER INGEN AT HANDLE HER!!

November 20, 2020

Uanstændigt

Jeg kender ikke andre webshops, der tager 50 kr i fragt på en ordre over 1.000 kr - og dernæst skal man selv befale returfragt.
De lukrerer på, at man er i en sårbar situation og ikke har andre steder at gå hen.

October 28, 2019

Stor tak til Adeline

Stor tak til Adeline, som virkelig gjorde en stor indsats, for at finde en god paryk. Bestilte mange hjem, for at finde en der mindede om min egen farve. Efter 3 besøg fandt vi en super fin paryk, som blev tilklippet flot. Følte mig rigtig godt tilpas i Svaneklinik.

December 9, 2017

Fantastisk paryk

Ingen lngen kan se at det er en paryk
Fantastisk arbejde af Tanja
Anbefaler jer hver gang jeg kan komme till det

January 30, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Kan helt klart anbefale Svaneklinik til andre, super professionel behandling, jamen jeg føler mig bare så godt behandlet så er nødt til at dele med andre, og vil helt klart handle her igen. Hvis der fandtes 10 stjerner så gav jeg det :-)

November 27, 2015

Take a closer look