Sveacigarr

Company details

1. Cigar Shop

Written by the company

Varmt välkommen till SveaCigarr! Här kan du köpa billiga exklusiva handrullade premium cigarrer och cigarrtillbehör. Du hittar även en massa annan nyttig info som hör till ämnet. Här kan du bland annat läsa våra artiklar om cigarrämnet. Utforska nya ord och cigarrbegrepp i vårt cigarrlexikon. Eller ta hjälp av vår smakpalett för att träna upp dina smaklökar och mycket mer. Kunskap och ny information är en väg vi alltid kommer att sträva efter. Vi lägger även en stor vikt på kundnöjdhet och ett stort fokus på service där vi strävar efter att du som kund alltid ska ha ett leende på läpparna när SveaCigarr kommer på tal. Vårt team finns alltid här till ditt förfogande i varje fråga, stora som små. Vi lägger en stor vikt på service och ser till att göra vårt yttersta i varje fall. Från den oerfarne till den mest insatta finns vi alltid här. Vi har som mål att endast ta in produkter av högsta kvalitet och med omsorg se till att varorna når till din dörr för att du ska få åtnjuta. Vi övervakar fuktreglering och temperatur dagligen så att produkterna alltid är i utmärkt skick. Så kom in, ta en titt och utforska din egen upplevelse hos oss!

Contact info

Rated 4 out of 5 stars

priserna bra

priserna bra, urvalet kunde va ngt större men ändå,.

October 23, 2024
Sveacigarr logo

Reply from Sveacigarr

Hej Dave,
Tack så mycket för ditt omdöme.
Vi är relativt nystartade och ökar på vårt sortiment titt som tätt =)
Om det finns någon specifik produkt du önskar, är det bara att säga till så gör vi vårt bästa för att få det hem =)

Rated 5 out of 5 stars

Färska cigarrer

Snabb frakt, bra priser och riktigt bra cigarrer.
Allt var färskt och bra packat!

Köpt hos andra handlare men från och med nu blir det endast hos er :)

May 3, 2024
Sveacigarr logo

Reply from Sveacigarr

Tack så mycket för de fina orden! =)
Vi ser fram emot att betjäna er i framtiden...

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look