Over Svea Solar
Svea Solar is een toonaangevend Europees zonne-energiebedrijf dat in 2014 is opgericht. We bieden toekomstbestendige en complete oplossingen voor zonne-energie, waarmee onze klanten hun elektriciteitsrekeningen kunnen verlagen en tegelijkertijd kunnen bijdragen aan een duurzamere planeet. We worden gedreven door onze visie om de wereld vrij te maken van fossiele brandstoffen door innovatieve oplossingen te bieden die deze verschuiving versnellen.
Ons aanbod
Onze zonnepanelen worden zorgvuldig geselecteerd van fabrikanten en worden geleverd met een vermogensgarantie van 25 jaar voor standaardpanelen. Naast het aanbieden van zonnepanelen verzorgen we de volledige installatie van zonnesystemen.
Onze Svea-experts helpen je bij het ontwerpen van een oplossing op maat die aan jouw behoeften voldoet en inspecteren je woning om een soepel installatieproces te garanderen. Lokale installateurs en elektriciens, die getraind, gecertificeerd en experts zijn in hun vakgebied, zorgen voor kwaliteit en veiligheid in alle fasen.
Svea Solar is actief in verschillende Europese landen, waaronder Nederland, Zweden, Duitsland, Spanje en België. Om de grootst mogelijke positieve impact op onze planeet te garanderen, biedt Svea Solar een breed scala aan oplossingen voor zowel de residentiële als de commerciële markt, evenals de bouw van grootschalige zonneparken.