jag blev blåst på ett par tofflor som…
jag blev blåst på ett par tofflor som jag har betalat men aldrig fått levererade efter 8 månader
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bara instämma i övriga kommentarer, ingen leverans, svarar inte på mail. Varning! 3 månader har gått sedan beställning.
Inte fått mina varor, har gått tre månader nu. Trodde företaget fanns och var seriösa då de använder Klarna. Trist, men det är ett blåsningsföretag, Svenskavi.
Men jag har kontaktat Konsumentverket.
Ännu ett bluff företag. Beställt 2 varor och fått en. Den erhållna varan var långt ifrån det som utlovats. Köp inget härifrån för ni kan inte få kontakt med dem efter köp
Ingvar
De svara bara med med automatmejl som säger att de mottagit mitt mail. Har inte fått svar på en enda fråga.
Nu vill de ha betalt för en retur när jag inte har fått varan.
Klarna skärp er när ni raggar kunder. Man tror ju att det är ok när det går genom klarna.
Den 20 decemer 2022 Klarna har annulerat fakturan. Tack.
1. Klarna har ej, varit behjälplig att häva köpet på de tofflor jag beställde, som Svenskavi sen sa att de ej finns längre. Nu kräver de mig på pengar för en vara som inte fanns, och det via Klarna. Klarna, hur raggar ni era kunder? För mig börjar även ni, lukta oseriösa. Blir så satans trött på alla utnyttjande nät troll….🥶🤮
Ej fått tofflor jag beställde, mailat företag som säger att det kan ta tid, över 2månader nu.
Beställde tofflor i läder. Bilden såg fin ut i detas annons, sydd sula, skålad fot, Såg mycket snygg ut! De tofflor som jag fick efter drygt 1.5 månader var int desamma som på annonsbilden. Billig kinesisk imitation och gjuten sula, inge sydd sula, läderimitation och allmänt usel kvalitet. Svenskavi svarar inte på mina mail.
Rent bedrägeri!
Ingenting i retur för mitt toffelköp, varken produkt eller vettigt svar från Svenskavi. Betalade den 13 Sept 2022.
Köp inget från dessa bedragare.
Beställ inget från dom. Du får inget levererat. Som tur kunde jag pausa inbetalningen hos Klarna.
Beställde deras tofflor som såg väldig fina ut på bild 22 september 2022.
Har inte sett röken av dem. De svarar inte på mail. Finns ingen adress eller telefonnummer!
Fått ett spårningsnummer! Säger endast leverans är begärd!
Tror att jag blir blåst på mina pengar och tofflor,
Varning! Mycket lång leveranstid och när jag väl fick tofflorna som jag beställde var det en billig kinakopia på de som visades på bilden vid köpet. Nu svarar de inte på mail så jag får ingen möjlighet att returnera.
Inga leveranser kommer, mycket dåligt med svar via mail.
Tror aldrig att jag kommer få leverans av beställda produkter eller pengarna i retur. Ruffel och båg. Beställ inte ifrån dom!
Hittade en jättesnygg slip on sko i äkta vegan läder (ja det begrep jag också att det var syntet, så det var OK). Skon såg snygg ut på bild och skulle vara ortopedisk.
När jag långt om länge fick dem, efter att fått svar att det kunde ta tre veckor, så var det en plastig sko med taskig passform och inte i närheten den modell jag skulle ha. Den var lika ortopedisk som en dålig badtoffel från landstinget. Nu reklamerade jag den och då blev det väldigt tyst från svenskavi….
KÖP INTE Produkter därifrån!!!!
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.