Svinkloevturridning Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Manglende sikkerhed, ingen ansvar. Undgå dette sted!

Under en arrangeret ridetur hos Svinkløv Turridning, styrtede hesten og jeg under galop på en grusvej. Faldet medførte, at jeg pådrog mig skader på både hoved og krop.

Kritikpunkter:
Manglende sikkerhedsudstyr: Der blev ikke tilbudt ridevest på trods af en tur med både trav og gallop for total nybegyndere, og der var ikke hjelme i passende størrelse.

Manglende bemanding: Gruppen blev ikke ledsaget af bagtrop eller ekstra personale, hvorfor der ikke var hjælp til rådighed under eller umiddelbart efter ulykken.

Manglende hensyn til erfaring: Min kone og jeg oplyste på forhånd, at vi aldrig havde redet før. Alligevel blev vi placeret i en gruppe med mere erfarne ryttere og sat til både trav og galop. Ifølge erfarne ryttere, jeg har konsulteret efterfølgende, burde uerfarne ryttere aldrig have været udsat for dette.

Manglende håndtering af ulykken: Da ridelederen vendte tilbage til ulykkesstedet, blev jeg blot spurgt, om jeg var "okay", hvorefter jeg blev adspurgt om at sætte mig op på hesten igen. Der blev ikke taget yderligere hensyn ved hjemkomst til rideskolen, ingen opfølgning, ingen udveksling af kontaktoplysninger/forsikring og ingen kompensation eller håndtering af ulykken blev tilbudt. Dette efterlod et klart indtryk af, at man ønskede at negligere hændelsen og fratage sig ansvaret.

Der var tre andre turister på turen – og de var lige så chokerede over, hvordan det blev håndteret.

Havde jeg under faldet ikke fået mine fødder ud af stigbøjlen, havde hesten landet oven på mig. Tænk hvis dette var sket for det 9-årige barn, der var med på turen.

Det her handler ikke kun om min oplevelse, men om sikkerheden for andre. At tilbyde galop til personer, der aldrig har siddet på en hest før, uden det rette sikkerhedsudstyr eller bemanding, er direkte uforsvarligt. Jeg håber inderligt, at ingen andre skal udsættes for det samme.

August 23, 2025
Unprompted review