Bestel hier regelmatig kleding. Goede kwaliteit, mooie kleding en ook zeker hele goede service, mocht je vragen of opmerkingen hebben. Ook super fijn dat er bewegende beelden zijn op social media, w... See more
See what reviewers are saying
Ik heb Sweetjewellery nog niet zo lang geleden ontdekt, maar ben helemaal fan😍Inmiddels bijna een kast vol hangen. Ik vind de filmpjes erg leuk, geeft een goed idee over de kleding en hoe het zal s... See more
Bestelling geplaatst, zit een pre orde bij. Deze zou van de week er moeten zijn, maar nog niks gehoord. Gemaild maar geen reactie. Hoop dat mijn bestelling uberhaupt nog wel binnen komt!
Aan de hand van de leuke filmpjes op de socials een aantal keer hier wat besteld. Mijn ervaring, en ook die van familieleden, is dat de artikelen in het echt vaak wel anders zijn dan op de filmpj... See more
Company details
Written by the company
Ahhh wat een leuke review, dankjewel! 🥰💖 Zó fijn om te horen dat je telkens weer verrast wordt door onze collecties ✨ Het Nannie Denim Jasje is inderdaad zo’n favoriet, fijn dat ‘ie overal bij past 😍👌 En yay voor de pre-order ervaring: we vinden het super belangrijk dat je precies weet wanneer je pakketje komt! Dat je ook de kleine extraatjes zoals de lollie voor je zoon waardeert, maakt ons helemaal blij 🌸🍭
Contact info
Ringdijk 402, 2983GS, Ridderkerk, Netherlands
- 0180453835
- klantenservice@sweetjewellery.nl
- sweetjewellery.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 57% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Doe al jaren met sjaals die ik bij…
Doe al jaren met sjaals die ik bij Sweet gekocht heb en krijg er nog steeds complimenten over als ik ze draag! Ook een geweldig gilet met top pasvorm dat ik graag draag en een tas waar ik echt intens blij mee ben. Heb ook meerdere jurken gehad en een tas soms ietwat mindere kwaliteit (te zien aan de afwerking) maar ook echt prima stukken zoals een dik vest wat ik ook al lang heb. Vanwege sommige materialen wordt iets pillig maar dat is met bv H&M ook. Prijzen zijn inderdaad omhoog gegaan eens en je betaald verzendkosten, dit staat echter vooraf vermeld dus eigen keus mijns inziens. De dames van de klantenservice zijn behulpzaam en vriendelijk. Toen een item al van de site was en ik hem toch graag wilde heb ik gebeld en is deze dus voor mij nabesteld.

Reply from Sweetjewellery
Lees hier slechte revieuws waar ik toch…
Lees hier slechte revieuws waar ik toch even op in wil haken, ( en nee wordt hier niet voor betaald ofzo!) Aller eerst ja, je moet wachten op je pre order, dat is niet leuk maar dat weet je zodra je iets koopt ( staat er namelijk bij) mogelijk kan je het ergens anders goedkoper krijgen, dan moet je dat doen toch?! Ik vindt de matches die ze vaak draagt gewoon erg leuk en wordt daar zelf ook weer blij van, ik ben nooit zo een fashion queen geweest ( en nog niet) maar je krijgt wel leuke inspiratie ervan! Ik heb nu al meerdere sets besteld en nog niet alles binnen maar wat binnen is, is goed van kwaliteit! Vandaag naar een sample sale van willemijn geweest en onwijs goed geslaagd! Tuurlijk zal ik ook nog een keer mopperen omdat iets niet naar wens is... dat kan... maar willemijn probeert echt iedereen zijn vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en is ( in schrift) een hele leuke onderneemster. Soms moet je het mensen ook gunnen ipv alleen azijn drinken!
Lieve groet saskia!

Reply from Sweetjewellery
2X iets besteld en 2X was de kleding…
2X iets besteld en 2X was de kleding stuk of niet goed. De kleding die stuk was dat is netjes opgelost maar de kleding die niet goed is dat dan weer niet. Jammer.
Alleen een kleine compensatie gehad.
Er wordt mij gezegd dat er geen nieuwe opgestuurd kon worden. Maar 2 dagen later zie ik de jurk in alle maten bij de snelle verzending staan. Ik vind de kleding gewoon duur in verhouding de kwaliteit. Duurt lang voordat je reactie krijgt op mail.

China kwaliteit
Kleding wordt aangeprezen alsof het allemaal topkwaliteit is, zelf in opdracht geproduceerd en perfect qua pasvorm. Mooie foto's (vaak maar vanuit 1 zichtpunt te bekijken) die de werkelijkheid niet goed weergeven.
Meeste items zijn van slechte kwaliteit, erg goedkope stoffen.
China kwaliteit.
Prijs - kwaliteit niet in verhouding.
Jammer!

Sweetjewellery flut
Ik volgende Sweetjewellery via FB en na de zoveelste leuke foto’s en filmpjes gezien te hebben, bestelde ik een trui (€34,99) en twee sjaals.(€27,99 per stuk).
De bestelling liet ruim een week langer op zich wachten. Ik kreeg daar netjes een mailtje over.
Het pakketje werd leuk verpakt bezorgd. Maar dat gaat de prullenbak in.
De kwaliteit van de trui is om van te huilen. Ali express kwaliteit. Maar schijnbaar in Italië gemaakt. Ongelijke lubberende mouwopeningen, dun materiaal, totaal vormloos en slecht afgewerkt.
De sjaals ogen mooi, maar ook daarvoor veel te veel geld betaald. Dun en snel lange lussen erin.
Ik plaatste met een aantal anderen dames een minder positieve reactie onder een post van de trui en deze werden allemaal snel verwijderd en ik ben direct geblokkeerd op FB.
Dat zegt genoeg.
Trap er niet in. Het is goedkope rommel.

Reply from Sweetjewellery
Heel tevreden met de werkwijze
Heel tevreden met de werkwijze, verzending en producten.

Reply from Sweetjewellery
Je kan bestellingen samenvoegen om te…
Je kan bestellingen samenvoegen om te besparen op de verzendkosten. Nu zat er 1 dag ‘teveel’ tussen.
Dit wordt niet toegestaan, niet echt klantvriendelijk vooral omdat je vaker besteld!

Blij met mijn bestelling
Mijn nieuwe Nore broeken zijn binnen en zitten zo lekker. Laatst op de sample sale ook al zo veel leuke dingen gekocht waar ik heel blij mee ben! Ik kom vaker terug.

Aanrader! Leuke items, leuke prijsjes
Sinds een tijdje heb ik Sweet Jewellery ontdekt en ik ben er helemaal fan van! Het is steeds weer een feestje om de pakketjes open te maken met een leuk kaartje en een lolly. Je ziet dat het met liefde en aandacht wordt gedaan. Met alle items ben ik ook heel blij en dat voor een goede prijs.

Reply from Sweetjewellery
Ben heel blij met deze webshop!
Ben heel blij met deze webshop!! En wanneer je een vraag hebt,krijg je snel antwoord. Het enige nadeel is dat ik alles wil hebben!!!

Slecht.
Op zich ziet de kleding er leuk uit. Ze werken met preorders waardoor je lang moet wachten op je bestelling. Als klant financier je hun inkoop voor waardoor zij geen risico lopen. Ze schermen zelf met duurzaam, milieu etc. (hilarisch).
Verzend- en retourkosten zijn voor de klant. Echter, tot mijn stomme verbazing verkopen ze kleding die ook bij Terstal voor bijna de helft van de prijs wordt verkocht.

Zeer slechte kwaliteit
De kleding is van hele slechte kwaliteit. Ik heb 3x een bestelling gedaan waarbij 3x iets mis gegaan is en ik zelfs 2x kapotte kleding heb ontvangen. Dit is opgelost, ik kon het dan terugsturen en kreeg m’n geld terug maar ook de kleding die ik nog wel in bezit had is na 2x dragen te lelijk om nog aan te kunnen. Helemaal onder de pillen en pluizen. Ik heb ze dit laten weten en voor alle ellende heb ik 12€50 compensatie ontvangen. Iets retour sturen betaal je dik voor!

Reply from Sweetjewellery
Webshop werkt niet naar behoren
Ik was deze webshop tegen gekomen via een gesponserd bericht via mijn instagram. Zo een leuke posts en zoveel volgers. Had ik maar de reviews gelezen... De kleren ogen zo mooi aan op de foto's en filmpjes maar dat was het niet. Bovendien is de kwaliteit niet top. Je moet pre-order doen waardoor het dan nog enkele weken kan duren dus daardoor had ik twee bestelling lopende. De eerste bestelling duurder langer dan verwacht en stond me niet mooi. Als belg koste het me dan 12 EUR om retour te doen. De andere bestelling was intussen onderweg dit jurkje was wel heel mooi maar de pasvorm klopte niet. Gelukkig een handig familielid die het jurkje gaat aanpassen maar dat kan niet de bedoeling zijn lijkt me. Bovendien was de bestelling niet compleet en kregen we dan ook vreemde reacties via de klantendienst. Deze werkt echt niet naar behoren... Jammer maar daarom volg ik deze pagina dus niet en laat ik me er niet aan vangen.

Heel tevreden
Direct een mailtje ontvangen na de bestelling en betaling. Alle artikelen waren mooi verzorgd ingepakt. En alles was op tijd geleverd. Prima service !

geen goede kwaliteit
Spijtig dat de verkoop anders verloopt dan vroeger : voor een item meer dan een week moeten wachten... Is me iets te lang. Kwaliteit is ook niet wat je mag verwachten.

Reply from Sweetjewellery
Kwaliteit van de kleding is super…
Kwaliteit van de kleding is super slecht. Truien zijn na een paar keer dragen hun vorm kwijt en pluizen ontzettend. Qua prijs zou dat niet mogen.

Reply from Sweetjewellery
Gewoon een slecht bedrijf op alle…
Gewoon een slecht bedrijf op alle fronten, ga lekker ergens anders heen.

Netjes verzonden
Netjes verzonden, leuk ingepakt. Kwaliteit is goed.
Had een pre-order besteld, dus ik wist dat het even zou duren voor ik het zou ontvangen.
Ben zeer tevreden!

Reply from Sweetjewellery
Leuke webshop, maar verwacht er niet teveel van.
Wel een aantal leuke dingen gekocht, niet de allerbeste kwaliteit, maar daar is de prijs op zich ook naar. Leuke betaalbare kleding voor doordeweeks
Heel veel hetzelfde (wijde vormloze truien en vesten), maar soms zit er wel eens een pareltje tussen. Zoals de feestjurk die ze nu voor kerst hebben.
Heel groot nadeel: Bijna alles is een pre-order, maar je moet wel vooruit betalen. Je betaalt voor verzending heen, maar ook als je iets wil retouren. Hierdoor ligt het risico volledig bij jou als klant, en dat voelt niet fijn.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.