skulle importere en bil fra sverige, og havde en fantastisk kommunikation med thomas, som svarede på alle mine spørgsmål og var behjælpsom med toldsyn, så det hele gik glidene og hele processen vi... See more
See what reviewers are saying
Ankom præcist til aftalt tid, måtte vente 30 min og der ankom flere imens. Virkede som om booking systemet bare er vejledene. Selv ikke efter den forsinkelse var der plads til et lille "beklage... See more
Company replied
Styr på tingene, forklarer gerne og sætter kunden ind i tingene. Venligt personale. Vil helt sikkert være min fortrukne synshal i fremtiden. Synsgruppen Kirstinehøj.
Jeg har synet min bil hos synsgruppen i efterhånden mange år, og nu må det være på tide at komme med en anmeldelse. Det er altid en super god oplevelse at være til syn. Synsmanden Jakob byder på kaffe... See more
Company replied
Information provided by various external sources
Bilsyn og motorkontor med fleksible åbningstider og god service
Kirstinehøj 55, 2770, Kastrup, Denmark
- synsgruppen@gmail.com
- synsgruppen.dk
No recent history of asking for reviews
God pris god service
Kom til med det samme, og synet var hurtigt og effektivt.
Vil helt sikkert kigge forbi igen næste gang bilen skal til syn.
Hurtigt og effektivt syn
Bestilte tid til 14:40 - der var én på arbejde, og han fik tid til mig 14:46 - Jeg underholdt mig selv med deres dårlige kaffe. Selve synsprocessen tog 15-20 minutter og så var jeg på vej igen! Det synes jeg er ok!

Reply from Synsgruppen
Måske bare den dag, men der var kuk i kalenderen
Selv ikke efter den forsinkelse var der plads til et lille "beklager ventetiden", det var bare "så er det dig" ...
Har som sådan ikke noget at sætte fingeren på kvalitetsmæssigt, men jeg valgte stedet fordi de havde - i følge nettet - en snarlig tid, hvilket så ikke var tilfældet. Det kan blot have være en dum dag (sygdom, etc.) og jeg vil lade tvilen komme stedet til gode - det var OK, men kunne godt lige have brugt et "sorry"

Reply from Synsgruppen
Rigtig god service og fornuftig indehaver
Super imødekommenhed og god service, endelig fandt jeg en ordentlig synsvirksomhed med fornuftig og en professionel tilgang til tingene.
Denne virksomhed kan varmt anbefales