Written by the company
Tækkekollektivet er først og fremmest et firma med respekt for det gamle håndværk, men samtidig er vi også et firma med faglærte tækkere, der prøver at tage stråtaget med ind i den moderne byggekultur. Gode opgaver og et godt samarbejde med kunderne er, hvad der motiverer os, og vores stolthed omkring håndværket gør også, at vi er kompromisløse, når det gælder kvaliteten af det færdige produkt, vi leverer Tækkekollektivet er først og fremmest et firma med respekt for det gamle håndværk, men samtidig er vi også et firma med faglærte tækkere, der prøver at tage stråtaget med ind i den moderne byggekultur. Gode opgaver og et godt samarbejde med kunderne er, hvad der motiverer os, og vores stolthed omkring håndværket gør også, at vi er kompromisløse, når det gælder kvaliteten af det færdige produkt, vi leverer
Denmark
- taekkekollektivet.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
En virkelig god oplevelse med Tækkekollektivet APS
Jeg fik renoveret mit stråtag i juli 2026 af Tækkekollektivet. Fra den første kontakt og til arbejdet var færdigt var kommunikationen i top. Intet spørgsmål var for dumt ( eller det lod de sig i hverfald ikke mærke med). Arbejdet blev udført smukt, professionelt, venligt og hurtigt - og til en meget fair pris. Så de bedste anbefalinger fra mig.

Reply from Tækkekollektivet ApS
Kære Tækkerkollektivet 5 store stjerner…
Kære Tækkerkollektivet 5 store stjerner fra os ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her i Sdr Jylland. Det har været en fornøjelse at have jer på besøg ,selvom mit rosenbed er smadret 🤣. Mange tusind tak for det flotte stråtag det er blevet så mega flot. Vi har kun positivt at sige om jer. Vi er meget tilfredse. Vil til enhver tid anbefale jer . God velfortjent ferie☀️
Hilsen
Karina og Niels- Jacob

Reply from Tækkekollektivet ApS
Super renovering og nytænkning af vores gamle landhus
Vores hus har fået en makeover af en anden verden. Smuk blanding af renoveret gammelt tag og ny tænkning. Mega høj faglig standard.
Søde og imødekommende tækkefolk. Leveret til tilbudt pris uden dikkedarer. Vi kan klart anbefale Tækkekollektivet.
Og ja, vær indstillet på en del oprydning.
Nytækning af et tag på ca.400m2, et "T" hus med stuehus og en uopvarmet udbygning
Det vigtigste først:
Alle de 11 personer jeg mødte fra Tækkekollektivet var meget venlige og omgængelige, både de danske og ungarske tækkere og nedrivere! De kom næsten indenfor de 90 dage som de havde lovet.
Alt i alt tog det lidt over en måned inklusive julen(hvor tækkere havde ferie) for et tag på lidt over 400m2 med efterisolering, det er ret imponerende.
Ved ikke meget om slutrengøringen, da jeg foretog det meste selv mellem jul og nytår, mens jeg ventede på færdiggørelsen af mønningen efter nytår.(før der faldt meget sne heldigvis)
MEN og der er jo altid et men. Min grund blev benyttet som losseplads for deres andre byggepladser. 1-2 gange om dagen kom en af deres varevogne med affald fra andre byggepladser - gammelt strå, kragetræer, halm, plastik osv, som de læssede af et eller andet sted på min grund. 2 gange ville de læsse affald af så jeg ikke kunne komme ud med min bil og jeg vidste at der ville gå mange dage før det blev fjernet. Af og til opgav jeg bare og fjernede affald selv.
Det var helt vanvittig irriterende! Så sørg for at lave en aftale med Tækkekollektivet om hvorvidt de må bruge jeres grund som losseplads for deres andre byggepladser.
Udover dette mindre ankepunkt har jeg faktisk ikke noget dårligt at sige om Tækkekollektivet, tværtimod.
Derfor får de 4 stjerner. Én for Nikolaj, én for Mikkel, én for Klaus og én for de 2 ungarske tækkere.
Tak for det flotte tag.

Pænt arbejde
Pænt arbejde. :-)
Aftalt til sep-okt, men det blev 4-5 måneder senere. Med 12 timers advisering.

Reply from Tækkekollektivet ApS
Omhyggeligt arbejde, søde og dygtige medarbejdere
Her i januar 2026 har vores gamle sommerhus fået nyt stråtag. Tækkekollektivet har leveret et virkeligt fint stykke arbejde og god rådgivning hele vejen igennem. Taget står skarpt og flot og med en smuk lyngmønning, som var jeres forslag. Prisen er yderst rimelig og gennemskuelig. En kæmpe tak til til jer alle: Nikolaj, Mikkel (der på imponerende vis var i gang på taget fra først til sidst), Klaus, og Julius.
En glad og varm anbefaling herfra.

Super godt arbejde
Det tog lidt tid før opgaven kom i gang, men en meget fin tækning hvor alle aftaler blev overholdt og efterfølgende dokumentation for udførte arbejde.
Og super flinke folk

Fik svar og tilbud efte 5 dage
Fik svar og tilbud efte 5 dage og god pris super flot arbejdet jeg er meget tilfres , gode detaljer ved kvistne der er styr på arbejdet tak for god behanling

Smuk indsats
De har præsteret meget smukt arbejde / og ryddede bagefter meget fint op

Reply from Tækkekollektivet ApS
Professionelt arbejde og et flot…
Professionelt arbejde og et flot resultat.
Oprydningen trak lidt ud, men det fine arbejde taget i betragtning giver jeg alligevel 5 stjerner

Reply from Tækkekollektivet ApS
Godt håndværk i høj kvalitet
Godt håndværk i høj kvalitet. Derudover er det virkelig flinke folk. Ska du ha tækket så gør dig selv den tjeneste at ringe efter Nikolaj.

Reply from Tækkekollektivet ApS
Super service. Fik fyldt mønning og suppleret med kragetæer da eksisterende antal var i underkanten. Taget blev gennemgået og renset af. Flot stykke arbejde og fornuftig pris! Bedste af det hele, alt blev fikset mens jeg selv var på arbejde. Nemt! Tak