Company replied
Fantastisk modtagelse som ny kunde. Venlig og kompetent både ved telefonisk henvendelse, i reception og især hos tandlæge og assistent. Kæmpe ros til jer alle. Og så er omgivelserne også lyse,... See more
Company replied
Hyggelige omgivelser. Flink personale. Behagelig tandplejer. Hvis du har lyst til at betale max.pris for tandbehandling så er det stedet. Ikke specielt nærværende tandlæge.
Company replied
Jeg giver gerne 10 stjerner ud af 5. Fantastisk god og faglig kompetent behandling i et roligt og behageligt miljø. Såvel tandlæge Maibritt, som tandplejer Malene og klinikassistent Khadija udviser dygtighed, empati og indgyder tillid og tryghed.

Reply from Tandlægehuset Dragør
God oplevelse. Man føler sig tryg og i gode hænder. God vejledning og rådgivning i forbindelse med den aktuelle tandpleje.

Reply from Tandlægehuset Dragør
God information undervejs i behandlingen.
👍🏻👌🏻

Reply from Tandlægehuset Dragør
Har ingen smerter ved behandling.
Mærker dårligt nok bedøvelsen.
De er utrolige søde og meget beroligende, og tar det stille og roligt
Meget beroligende med en hånd på skulderen.

Reply from Tandlægehuset Dragør
Fantastisk modtagelse som ny kunde.
Kæmpe ros til jer alle.
Og så er omgivelserne også lyse, luftige og venlige.
Alt i alt en skøn “oplevelse”.

Reply from Tandlægehuset Dragør
Jeg hader at gå til tandlægen, men jeg elsker at komme i Tandlægehuset - hos Majbritt.

Reply from Tandlægehuset Dragør
Alt fungerede bare perfekt, fra modtagelsen i receptionen til selve behandlingen og orienteringen undervejs på klinikken.
Tak for en god oplevelse 😃

Reply from Tandlægehuset Dragør
Behageligt og imødekommende personale. Gode til at oplyse om behandlingen, og vejlede bagefter. Føler mig tryg og i gode hænder.

Reply from Tandlægehuset Dragør
Søde, profesionelle og grundige. tandrensning gjorde meget mindre ondt end jeg har prøvet andre steder og håber det kan være et skridt mod ikke at ha tandlæge skræk at Majbrit var så dygtig.

Altid venlig og god behandling - yderst tilfreds 😊

Reply from Tandlægehuset Dragør
Meget omhyggelige og grundige både tandlæger og tandplejere. Venlige lyttende og imødekommende.
Moderne tandklinik med up to date udstyr.

Reply from Tandlægehuset Dragør
Jeg fik som altid en sød og venlig og ikke mindst en hensynsfuld behandling, dette tandlægehus bør alle kende, de tager virkelig hensyn til alt så som tandlægeskræk og os med “krøllede hjerner” fortæller hvad de gør og er meget rolige. Ud over det er de meget dygtige kan kun give stedet den bedste anbefaling mvh Linda Ryberg

Reply from Tandlægehuset Dragør
Jeppe behandlede mig i 2 timer for 2 rodbehandlinger. Han spurgte meget undervejs om jeg var okay. Han var informerende. Han var grundig. Jeg kom dertil med tandlægeskræk og gik derfra, meget glad og tilfreds. Trods jeg lå der 2 timer. Kæmpe anbefaling!

Reply from Tandlægehuset Dragør
Jeg er bange for at gå til tandlægen og hver gang, at jeg er hos Tandlæge huset, så bliver jeg mødt hele vejen igennem mine behandlinger. De er så søde og professionelle.
Tak 🌺

Reply from Tandlægehuset Dragør
Super oplevelse da jeg fik lavet et hul. Majbritt Bjørnsen er både dygtig, behagelig og effektiv. Stor ros herfra.

Reply from Tandlægehuset Dragør
Er rigtig glad for at komme på denne klinik.
Har stor tillid til både tandplejer og tandlæger.
Og så er der altid stor venlighed i receptionen.

Reply from Tandlægehuset Dragør
Min absolut bedste oplevelse nogensinde hos en tandlæge! Glæder mig til næste besøg
Tak for en god oplevelse! Super omsorgsfulde og fagligt dygtige. Ser frem til næste besøg😁
Fantastisk venteværelse og sødt personale til at tage imod en som mig med tandlægeskræk. Tandlægen førte mig godt gennem hele seancen og jeg følte mig tryg og kan kun anbefale Tandlægehuset Dragør!
Hyggelige omgivelser. Flink personale. Behagelig tandplejer.
Hvis du har lyst til at betale max.pris for tandbehandling så er det stedet.
Ikke specielt nærværende tandlæge.