Tandlægehuset Dragør Reviews 20

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk modtagelse som ny kunde. Venlig og kompetent både ved telefonisk henvendelse, i reception og især hos tandlæge og assistent. Kæmpe ros til jer alle. Og så er omgivelserne også lyse,... See more

Rated 2 out of 5 stars

Hyggelige omgivelser. Flink personale. Behagelig tandplejer. Hvis du har lyst til at betale max.pris for tandbehandling så er det stedet. Ikke specielt nærværende tandlæge.

Company details

3-star
2-star
1-star

Jeg giver gerne 10 stjerner ud af 5

Jeg giver gerne 10 stjerner ud af 5. Fantastisk god og faglig kompetent behandling i et roligt og behageligt miljø. Såvel tandlæge Maibritt, som tandplejer Malene og klinikassistent Khadija udviser dygtighed, empati og indgyder tillid og tryghed.

March 11, 2026

Reply from Tandlægehuset Dragør

Hej Helene, tusind tak for din meget meget flotte anmeldelse og mange stjerner!! vi er helt høje af din ros! Er glade for at høre du føler dig tryg, i gode og kompetente hænder hos personalet og på klinikken. Tak for at dele din oplevelse.

En tryg oplevelse

God oplevelse. Man føler sig tryg og i gode hænder. God vejledning og rådgivning i forbindelse med den aktuelle tandpleje.

February 20, 2026

Reply from Tandlægehuset Dragør

Hej Jacob tak for din fine feedback, er rigtig glade for at høre du følte dig tryg og havde en god oplevelse, tak for at dele !

Rated 5 out of 5 stars

Har ingen smerter ved behandling

Har ingen smerter ved behandling.
Mærker dårligt nok bedøvelsen.
De er utrolige søde og meget beroligende, og tar det stille og roligt
Meget beroligende med en hånd på skulderen.

September 12, 2025

Reply from Tandlægehuset Dragør

Hej Marianne tak for dine rosende ord- dejligt at høre du føler dig tryg, og ikke føler smerte under behandlingen. Tak for at dele din oplevelse her- det er vi rigtig glade for.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk modtagelse og behandling.

Fantastisk modtagelse som ny kunde.
Kæmpe ros til jer alle.
Og så er omgivelserne også lyse, luftige og venlige.
Alt i alt en skøn “oplevelse”.

August 22, 2025

Reply from Tandlægehuset Dragør

Hej Carsten tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt og meget motiverende for os at modtage ros. Vi ved det er svært at skifte tandlæge, så det glæder os endnu mere, at du følte dig velkommen på klinikken og at du havde en god oplevelse. Tak for at dele her på siden.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg hader at gå til tandlægen

Jeg hader at gå til tandlægen, men jeg elsker at komme i Tandlægehuset - hos Majbritt.

August 22, 2025

Reply from Tandlægehuset Dragør

Hej Thomas tak for din fine anmeldelse - vi er glade for at du føler dig tryg og tilfreds under behandlingen hos tandlæge Maibritt

Alt fungerede bare perfekt

Alt fungerede bare perfekt, fra modtagelsen i receptionen til selve behandlingen og orienteringen undervejs på klinikken.
Tak for en god oplevelse 😃

August 15, 2025

Reply from Tandlægehuset Dragør

Hej Bente tusind tak for din fine anmeldelse - vi er glade for at høre du havde en god oplevelse hos os-tak for at dele!

Rated 5 out of 5 stars

Behageligt og imødekommende personale.

Behageligt og imødekommende personale. Gode til at oplyse om behandlingen, og vejlede bagefter. Føler mig tryg og i gode hænder.

June 27, 2025

Reply from Tandlægehuset Dragør

Hej Chresten, tusind tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på, at du har brugt tid på at dele og, det er en stor motiverende faktor for os at høre du føler dig tryg og i gode hænder på klinikken

Søde, profesionelle og grundige

Søde, profesionelle og grundige. tandrensning gjorde meget mindre ondt end jeg har prøvet andre steder og håber det kan være et skridt mod ikke at ha tandlæge skræk at Majbrit var så dygtig.

March 28, 2025

Reply from Tandlægehuset Dragør

Kære Adi mange tak for din fine anmeldelse 🙏😊- det betyder meget for os at du har haft en god og tryg oplevelse, på trods af tandlæge skræk- giver rosen videre til Maibritt🦷

Rated 5 out of 5 stars

Altid venlig og god behandling

Altid venlig og god behandling - yderst tilfreds 😊

March 14, 2025

Reply from Tandlægehuset Dragør

Kære Ulla tak for din fine feedback😊🙏altid dejligt og motiverende at modtage ros- vi sætter stor pris på at du har delt din oplevelse her- glæder os, at du så tilfreds med klinikken og behandlingen.

Dygtige og grundige tandlæger

Meget omhyggelige og grundige både tandlæger og tandplejere. Venlige lyttende og imødekommende.
Moderne tandklinik med up to date udstyr.

February 28, 2025

Reply from Tandlægehuset Dragør

Kære Morten tak for din feedback og fine anmeldelse af tandlægerne og tandplejerne samt klinikken - det sætter vi stor pris på😊 og tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse her🙏

Rated 5 out of 5 stars

Alle bør kende denne tandklinik 😊

Jeg fik som altid en sød og venlig og ikke mindst en hensynsfuld behandling, dette tandlægehus bør alle kende, de tager virkelig hensyn til alt så som tandlægeskræk og os med “krøllede hjerner” fortæller hvad de gør og er meget rolige. Ud over det er de meget dygtige kan kun give stedet den bedste anbefaling mvh Linda Ryberg

February 28, 2025

Reply from Tandlægehuset Dragør

Kære Linda tusind tak for din fine anmeldelse samt flotte anbefaling af klinikken og personalet 😊🙏vi er virkelig glade for at høre du føler dig hørt og at vi tager hensyn til netop dine behov og ønsker under behandlingen. Også tak for de lækre kager😊

Rated 5 out of 5 stars

Jeppe behandlede mig i 2 timer for 2…

Jeppe behandlede mig i 2 timer for 2 rodbehandlinger. Han spurgte meget undervejs om jeg var okay. Han var informerende. Han var grundig. Jeg kom dertil med tandlægeskræk og gik derfra, meget glad og tilfreds. Trods jeg lå der 2 timer. Kæmpe anbefaling!

January 28, 2025

Reply from Tandlægehuset Dragør

Hej Amalie tusind tak for din fine anbefaling. Det sætter vi stor pris på😊det er vigtigt for os at du som patient føler dig tryg og informeret på klinikken. Glæder os på dine vegne at du havde en god oplevelse på trods af tandlægeskræk.

Altid en tryg oplevelse

Jeg er bange for at gå til tandlægen og hver gang, at jeg er hos Tandlæge huset, så bliver jeg mødt hele vejen igennem mine behandlinger. De er så søde og professionelle.
Tak 🌺

January 24, 2025

Reply from Tandlægehuset Dragør

Hej Ann tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse her😊vi stræber efter at du som patient føler dig tryg på klinikken og under behandlingerne- flot at du overvinder din tandlæge angst og tak for ros til personalet🌸

Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse da jeg fik lavet et…

Super oplevelse da jeg fik lavet et hul. Majbritt Bjørnsen er både dygtig, behagelig og effektiv. Stor ros herfra.

January 10, 2025

Reply from Tandlægehuset Dragør

Hej Karsten tak for en super anmeldelse- det er vi virkelig glade for at høre- og tak for at skrive her😊 dejligt at høre du havde en god oplevelse hos Maibritt. Tak for ros.

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale denne klinik

Er rigtig glad for at komme på denne klinik.
Har stor tillid til både tandplejer og tandlæger.
Og så er der altid stor venlighed i receptionen.

September 30, 2024

Reply from Tandlægehuset Dragør

Hej Maibritt tak for din varme anbefaling. Det sætter vi stor pris på😊og tusind tak for ros til personalet - det er dejligt og meget motiverende for os at høre.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk venteværelse og sødt…

Fantastisk venteværelse og sødt personale til at tage imod en som mig med tandlægeskræk. Tandlægen førte mig godt gennem hele seancen og jeg følte mig tryg og kan kun anbefale Tandlægehuset Dragør!

June 30, 2022

Take a closer look