tangkroen.dk Reviews 6

1. Restaurant
  2. Conference and Meeting Room Service
  3. Function Room Facility

Written by the company

Restaurant Tangkroen er beliggende på Tangkrogen i Aarhus C og har den perfekte lokation midt imellem skov, vand og by. Med Marselisborg Skovene og Aarhusbugten som udsigt byder vi på smukke omgivelser, og med masser af gratis parkeringsmuligheder i nærheden, er det nemt at komme til og fra. Vores mad er overvejende fra det nordiske og franske køkken, på en moderne måde, og er lavet fra bunden gennem godt håndværk og højeste kvalitet af råvarer. Vi får friskbagt brød og søde sager leveret fra vores eget bageri, Mor Anna. Vi rummer både det mindre og intime selskab og den helt store fest. Hold jeres fest ude, inde, oppe og nede i vores smukke og stemningsfulde lokaler med byens smukkeste udsigt. Samtidig tilbyder vi ideelle rammer for møder ude af huset. Vi stiller projekter, lærred, wi-fi med mere til rådighed for jer, og sammen aftaler vi mødestart og forplejning. Restaurant Tangkroen er opført i 1907, oprindeligt som Aarhus Sporvejes direktørbolig og står stadig i dag meget lig sin oprindelige udformning. Blandt andet har arkitekterne Friis & Moltke restaureret villaen med stor respekt for den oprindelige arkitektur fra den århusianske guldalder omkring 1900, men de har også sat deres egen signatur på bygningen – blandt andet i form af den rundmurede tilbygning i hvidmalede sten.

3.3

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 4 out of 5 stars

Dejlig oplevelse til kronch på Tangkroen.

Var til kronch et par timer d.21.3, - min viv og jeg. Intet at udsætte, tværtimod skal i have ros for såvel høflig imødekommende betjening, - opmærksom og med et smil, hos de unge herrer der stod for kronchen. Et væld af små fine hjemmelavede og meget velsmagende retter, og med rigtig dejligt brød og kager fra Mor Anna! Kaffe og the ad libitum, - gode oste, - godt charcuterie - alt velsmagende og dejligt. Point til lokalerne, - lyset ind ad de store vinduespartier gør det bare til et skønt sted at indtage sin kronch. Her er plads til familier i tre generationer, og det var faktisk hyggeligt at se bedsteforældre og deres børn og børnebørn hygge sig sammen, - UDEN mobiltelefonen ;). Alt i en rigtig god atmosfære, - plads til alle, og selvom der var en del mindre børn var det bare charmerende og tog ikke pladsen unødigt. Rummelighed og plads til alle - skønt!
Og............så var det altså utrolig god kvalitet til prisen, kr. 250.00 pr. person, - for rammerne - kvaliteten - betjeningen, MEGET anbefalelsesværdigt!
Hvis man har mod på at forlade midtbyen og begive sig små to kilometer ud til Tangkroen er der kvalitet - hygge og smukke lokaler, alt spiller og meget mere til prisen.

March 21, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Vi blev opkrævet for ydelser, der ikke blev leveret

Vi afholdte et kundearrangement "En aften på kroen" en torsdag i december.

Tilbud bliver indhentet til 9 personer. To deltagere bliver efterfølgende afmeldt forud for arrangementet - skriftligt og i ordentlig tid (hhv samme formiddag og 3 uger inden arrangement).
Ved betaling efter arrangementet bliver vi bedt om at betale for de 2 manglende gæster.
Derudover manglede vi at få serveret elementer, som ellers fremgik eksplicit i tilbuddet.

Vi antager selvfølgelig at der er sket en fejl i afregning, som også påpeges flere gange ved betaling. Den unge tjener har ikke fået andre instrukser. Vi vælger derfor i god tro at afregne inden vi forlader arrangementet.
Da vi efterfølgende henvender os til Casablanca-familiens hovedkontor for at rette op på fejlen, bliver ansvaret for manglende leverancer lagt over på os som gæster, at det er gæstens ansvar at påpege manglende servering 30 minutter før vi går.

Efter en nu længere korrespondance med hovedkontoret om betaling for ikke-eksisterende gæster + manglende servering, er vi desværre endt med at stå med en lang næse, og en regning der modsvarer en bryllupsmenu.

Madoplevelse: OK, ikke prangende.
Drikkevarer ad libitum: mangelfuld – et glas blev skænket ved hver servering. Derefter på opfordring til tjener.
Lokation: Smuk lokation

Vi håber, Casablanca-familien fremover vil sikre korrekt levering af det aftalte og en mere imødekommende håndtering, når fejl opstår.

December 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk fødselsdag

Jeg fejrede min fødselsdag i hyggelige lokaler på Tangkroen. Fantastisk mad med afstemte gode vine og et dygtigt og diskret serveringspersonale. 👍

November 22, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Skuffende oplevelse på Tangkroen

Jeg havde booked frokost buffet i stedet for kronch da det lød lækkert med alle de mulige lækre fiskeretter der ville være på buffeten i restaurantens egen beskrivelse nedenfor. Vidste godt at ikke alle vil være på menuer hver dag.

Men det var dog en overraskelse at vi fik intet af dette. Frokostudvalget var en enkelt steg med kål, en salat og en halv avocado med hytteost. Og ellers noget af udvalget fra Kronch.

Jeg gengiver fra hjemmesiden af deres frokostmeny

Frokost-buffet a la køkkenchefen
kan eksempelvis bestå af

Sprød fisk med remoulade og citron

Koldrøget laks med spinatfløde

Håndpillede rejer med pocherede æg

Æggesalat med karrytouch og syltede agurker

Cæsarsalat med sprødstegt kylliingog croutons

Mørbradbøf med svampe a la creme

Minitærter med kartoffel, skinke og rygeostmayo

Riellette af gris, sprøde svær og sennep

November 16, 2025
tangkroen.dk logo

Reply from tangkroen.dk

Kære Inger

Tak fordi du tog dig tid til at give os en konstruktiv anmeldelse.
Vi kan godt forstå, at du blev overrasket over udvalget, hjemmesidens tekst taget i betragtning.
Vi har taget dine ord til os og ændret på hjemmeisden, så den er mere retvisende.

Vil du kontakte os på kontakt@tangkroen.dk? Vi vil rigtig gerne i dialog med dig, så vi kan rette op på din oplevelse hos os.

Vi håber meget at se dig igen på Tangkroen, hvor du får en bedre oplevelse.

Casablanca Familien

Rated 1 out of 5 stars

Flad fornemmelse og dårlig service

Flad fornemmelse og dårlig service
Vi er to hold venner som tidligere har besøgt Tangkroen ifb. Med Mortens Aften arrangement, som var veludført med alt hvad man kunne spise og drikke.
Denne gang var det bestemt ikke nogen succes, tværtimod.
Maden var ændret fra traditionel Mortens aften and med alt tilbehør, til en blanding af tapas, and med salat og æblesovs og confiteret and i en tartelet lignende skål og en mini risalamande.
Det så flot ud men smagen, nej tak.
Servicen var under al kritik. Man bestiller med vin ad libitum, men blev ikke tilbudt opfyldning, på noget tidspunkt. Da vi selv en enkelt gang kunne fange en tjener, og spurgte til om vi kunne få en ny opskænkning af rødvin , lød det “ Det går nok lige “. Ikke en eneste gang kom en tjener forbi og spurgte til maden, tilbød vin mm.
Og det var bestemt ikke fordi der var travlt eller fuldt hus.
Det tjenerne havde mest travlt med var at servicere restaurationsejerens bord hvor der sad ca. 10-12 gæster. Der skortede det ikke på betjening eller drikkevarer.
Meget skuffende oplevelse og nok ikke et sted vi vender tilbage til.
Den 12/11 svarer Tangkroen på min anmeldelse, at de synes serviceniveauet var fantastisk og at de fik masser af ros fra gæsterne.
Okay, ud over os , var der 5 borde med få gæster og så naturligvis ejeren og hans mange gæster, og som de så selv skriver , sørgede fint for drikkevarer til dem selv.
Der bliver stadig ikke svaret på vin ad libitum og servicen, som bestemt ikke stod mål med andre restaurationers serviceniveau.
Ja maden var ikke annonceret som traditionel Mortensaften menu, men der var ikke noget der mindede det mindste om duften af en veltilberedt and.

November 10, 2025
tangkroen.dk logo

Reply from tangkroen.dk

Kære Annette
Tak fordi du taget dig tid til at skrive til os - ris eller ros, alt er vigtigt for os.
Vi er naturligvis utrolig kede af, at det er din oplevelse fra mortensaften på Tangkroen. Vi har også i år fået meget ros for både menuen og rammerne for aftenen, herunder vores serviceniveau. Vi prioriterer naturligvis vores gæster, og måtte ejeren eller det øvrige personale være gæster i eget hus, får disse altid serveret til sidst, hvilket også var tilfældet mortensaften, ligesom de selv står for skænkning af vand og vin.

Vi vil tillade os at gøre opmærksom på, at menuen har hele tiden stået tydeligt på vores hjemmesiden, ligesom det fremgik ved bookingen. Menuen har således ikke været præsenteret som en “klassisk mortensaftenmenu” - vores eminente køkkenchef har gjort en dyd ud af at sætte sit eget personlige præg på serveringerne til dette arrangemente - der naturligvis indeholdt både and og risalamende.

Endnu engang vi beklager meget din oplevelse. Du er meget velkommen til at kontakte os på kontakt@tangkroen.dk eller sende dit telefonnummer, så vi kan kontakt dig for uddydende snak om jeres oplevelse.

Venlig hilsen Casablanca Familien

Rated 5 out of 5 stars

En virkelig dejlig oplevelse

En virkelig dejlig oplevelse - fødselsdagsfest til frokost. Alt var perfekt lige fra den meget venlige betjening til den smukke borddækning og den gode mad. Virkelig professionelt og fint gennemført . Holder gerne mit næste arrangement der🙂🙂

September 27, 2025

Take a closer look