Ruben Verschuren geeft mij ontzettend goed tewoord gestaan. Hij was vriendelijk, duidelijk, en uitermate behulpzaam. Mijn huidige verhuizing is enigzins een nachtmerrie geworden, voornamelijk wat betr... See more

Company replied
Vriendelijk geholpen elke keer weer in de winkel. Mooi prijs voor de laminaat vloer. Vorig jaar 1e verdieping laten doen nu de zolder. Alles geleverd zoals afgesproken en bij deze uitgekozen vloer en... See more
Company replied
Onze trap was aan verandering toe. Bij dit bedrijf konden we keuze maken uit verschillende mogelijkheden. Wij waren echt weg van een prachtige traploper die bij een jaren 30 woning hoort.Dit is echt e... See more
Company replied
Ik heb vinyl laten leggen door Tapijtcentrum Nederland en ben er zeer tevreden mee. Vriendelijke vakmensen die echt hun best doen om het er mooi uit te laten zien. Houtmotief mooi recht en het motief... See more
Written by the company
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Molenstraat-Centrum 255, 7311 XH, Apeldoorn, Gelderland, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn
Er is goed ingemeten en voor zijn we ook prima geholpen in de winkel, bij het uitzoeken van de stof.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn
Bijzonder goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk, betrouwbaar en een goede service. Aanbevolen!

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn
Fijn geholpen in de winkel, er werd meegedacht. Duidelijke uitleg wat en hoe. Etc.
Personeel dat de vloeren van boven naar beneden hebben gelegd waren erg vriendelijk en behulpzaam met het verslepen van een paar dingen.
Ze gaan me zeer zeker weer zien.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn
Ondeugdelijke plinten, onacceptabele afhandeling – Tapijtcentrum schuift verantwoordelijkheid af
Voor de derde keer een vloer laten leggen door Tapijtcentrum, maar deze ervaring is ronduit teleurstellend. De geleverde sfeerplinten (RAL 9010) zijn slecht gelakt: de zichtzijde is zó kwetsbaar dat normale afwerking met een vochtige kwast al schade veroorzaakt. Binnen korte tijd ontstonden bobbels en opbolling.
Deze plinten worden verkocht als “gegrond en gelakt”, maar blijken totaal niet bestand tegen basale werkzaamheden als kitten of dweilen. Dat is geen gebruikersfout, dat is een product van ondermaatse kwaliteit. Onafhankelijk beoordeeld door een schilder: het materiaal is simpelweg ongeschikt.
De geboden ‘oplossing’ is onhoudbaar: Tapijtcentrum wil de schilderkosten verdelen over drie partijen — zijzelf, de kitter en de klant. Maar:
- De kitter weigert,
- Wij weigeren,
- En geen enkele schilder wil dit herstellen.
Met andere woorden: er is geen uitvoerbare oplossing, en Tapijtcentrum weigert volledige verantwoordelijkheid te nemen.
Tapijtcentrum zal ongetwijfeld beweren dat er “meerdere oplossingen zijn geboden”, maar in werkelijkheid zijn dit schijnoplossingen waarbij kosten en risico’s worden doorgeschoven. De klant blijft achter met schade, kosten en frustratie.
Wij waarschuwen dan ook: als er iets misgaat, laat Tapijtcentrum het afweten. Vertrouw niet op mondelinge toezeggingen. Leg álles schriftelijk vast, of kies een leverancier die wél verantwoordelijkheid neemt.
Voor ons nooit meer Tapijtcentrum.
IN ANTWOORD OP JULLIE REACTIE:
Dank voor uw reactie, maar helaas schetst u hiermee geen compleet beeld.
De plinten mogen dan volgens productspecificaties “gegrond en gelakt” zijn, in de praktijk bleken ze onvoldoende bestand tegen normaal gebruik. Direct na het kitten (met een vochtige kwast) ontstond schade aan de zichtzijde van meerdere plinten. Een erkend schilder gaf aan dat dit niet hoort voor een product dat afgelakt geleverd wordt.
U stelt dat er meerdere oplossingen zijn aangeboden, maar in werkelijkheid werd de verantwoordelijkheid afgeschoven:
-De kitter moest betalen, maar wees dit terecht af.
- Wij moesten betalen, terwijl wij geen schuld hebben.
- En een schilder wil de plinten niet herstellen vanwege de slechte kwaliteit.
Een echte oplossing, zoals kosteloos herstel of schadevergoeding, is nooit aangeboden. Daarom is de klacht ingediend bij De Geschillencommissie. Deze review is een weergave van onze ervaring én van uw afhandeling. Als u werkelijk verantwoordelijkheid had genomen, was deze stap niet nodig geweest.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn
Prachtige traploper, heel professioneel gelegd. Van tevoren goede en nuttige informatie gekregen vanuit de winkel. Afspraken verliepen zoals gepland en product is heel erg mooi. Blij mee!

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn
We zijn erg tevreden over het Tapijtcentrum, omdat er goede afspraken zijn gemaakt die allemaal nagekomen zijn. Een paar kleine zaken zijn op korte termijn alsnog opgelost naar alle tevredenheid.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn
Prima service. Zowel in de winkel als de heren die de trap kwamen opmeten.
De trap zelf is keurig geworden.
Dank

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn
Volgens afspraken trappen en overloop keurig en snel bekleed. Zeer tevreden.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn
Na een vergissing is alles prima opgelost❣️

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn
TCN heeft bij de oplevering van ons huis alle vloerbedekking naar volle tevredenheid geleverd en gelegd. Dus bij vervanging was TCN direct weer in beeld. Echter, het leggen van de nieuwe vloerbedekking was niet naar onze tevredenheid. Na enige miscommunicate wordt nu actief gewerkt aan een goede oplossing.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn
Prima voorlichting in de winkel, prettige aflevering

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn
In de winkel werd goed advies gegeven en er was een ruime keuze.