Banner for Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Molenstraat-Centrum 255, 7311 XH Apeldoorn, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ruben Verschuren geeft mij ontzettend goed tewoord gestaan. Hij was vriendelijk, duidelijk, en uitermate behulpzaam. Mijn huidige verhuizing is enigzins een nachtmerrie geworden, voornamelijk wat betr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk geholpen elke keer weer in de winkel. Mooi prijs voor de laminaat vloer. Vorig jaar 1e verdieping laten doen nu de zolder. Alles geleverd zoals afgesproken en bij deze uitgekozen vloer en... See more

Rated 5 out of 5 stars

Onze trap was aan verandering toe. Bij dit bedrijf konden we keuze maken uit verschillende mogelijkheden. Wij waren echt weg van een prachtige traploper die bij een jaren 30 woning hoort.Dit is echt e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb vinyl laten leggen door Tapijtcentrum Nederland en ben er zeer tevreden mee. Vriendelijke vakmensen die echt hun best doen om het er mooi uit te laten zien. Houtmotief mooi recht en het motief... See more

Company details

6. Window Treatment Store

About Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Written by the company

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

Contact info

• Molenstraat-Centrum 255, 7311 XH, Apeldoorn, Gelderland, Netherlands

• 055-5221692
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

950 reviews in the last 12 months

Write a review

We zijn super tevreden.

We zijn super tevreden.

September 1, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Wat fijn dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u zo tevreden bent met uw traprenovatie. Veel woonplezier!

Rated 4 out of 5 stars

Er is goed ingemeten en voor zijn we…

Er is goed ingemeten en voor zijn we ook prima geholpen in de winkel, bij het uitzoeken van de stof.

August 15, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Fijn om te horen dat het inmeten goed is verlopen en dat we je goed hebben kunnen helpen bij het uitzoeken van de stof. Veel woonplezier gewenst met de nieuwe vitrage in de woonkamer!

Rated 4 out of 5 stars

Vriendelijke medewerkers en kundig…

Vriendelijke medewerkers en kundig gedaan11

August 12, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Hartelijk bedankt voor uw 4-sterren review! Veel woonplezier gewenst met uw nieuw beklede trap en overloop.

Aanbevolen!

Bijzonder goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk, betrouwbaar en een goede service. Aanbevolen!

August 7, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Wat geweldig om zo’n positieve ervaring te horen! Bedankt voor je vriendelijke woorden over onze service en betrouwbaarheid. We waarderen je aanbeveling enorm!

Rated 5 out of 5 stars

Fijn geholpen in de winkel

Fijn geholpen in de winkel, er werd meegedacht. Duidelijke uitleg wat en hoe. Etc.
Personeel dat de vloeren van boven naar beneden hebben gelegd waren erg vriendelijk en behulpzaam met het verslepen van een paar dingen.
Ze gaan me zeer zeker weer zien.

July 28, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in de winkel en dat ons team niet alleen duidelijk uitleg gaf, maar ook vriendelijk en behulpzaam was tijdens het leggen van de vloeren.

Rated 1 out of 5 stars

Geen service, geen verantwoordelijkheid, wél schade

Ondeugdelijke plinten, onacceptabele afhandeling – Tapijtcentrum schuift verantwoordelijkheid af
Voor de derde keer een vloer laten leggen door Tapijtcentrum, maar deze ervaring is ronduit teleurstellend. De geleverde sfeerplinten (RAL 9010) zijn slecht gelakt: de zichtzijde is zó kwetsbaar dat normale afwerking met een vochtige kwast al schade veroorzaakt. Binnen korte tijd ontstonden bobbels en opbolling.

Deze plinten worden verkocht als “gegrond en gelakt”, maar blijken totaal niet bestand tegen basale werkzaamheden als kitten of dweilen. Dat is geen gebruikersfout, dat is een product van ondermaatse kwaliteit. Onafhankelijk beoordeeld door een schilder: het materiaal is simpelweg ongeschikt.

De geboden ‘oplossing’ is onhoudbaar: Tapijtcentrum wil de schilderkosten verdelen over drie partijen — zijzelf, de kitter en de klant. Maar:

- De kitter weigert,
- Wij weigeren,
- En geen enkele schilder wil dit herstellen.

Met andere woorden: er is geen uitvoerbare oplossing, en Tapijtcentrum weigert volledige verantwoordelijkheid te nemen.

Tapijtcentrum zal ongetwijfeld beweren dat er “meerdere oplossingen zijn geboden”, maar in werkelijkheid zijn dit schijnoplossingen waarbij kosten en risico’s worden doorgeschoven. De klant blijft achter met schade, kosten en frustratie.

Wij waarschuwen dan ook: als er iets misgaat, laat Tapijtcentrum het afweten. Vertrouw niet op mondelinge toezeggingen. Leg álles schriftelijk vast, of kies een leverancier die wél verantwoordelijkheid neemt.

Voor ons nooit meer Tapijtcentrum.

IN ANTWOORD OP JULLIE REACTIE:
Dank voor uw reactie, maar helaas schetst u hiermee geen compleet beeld.

De plinten mogen dan volgens productspecificaties “gegrond en gelakt” zijn, in de praktijk bleken ze onvoldoende bestand tegen normaal gebruik. Direct na het kitten (met een vochtige kwast) ontstond schade aan de zichtzijde van meerdere plinten. Een erkend schilder gaf aan dat dit niet hoort voor een product dat afgelakt geleverd wordt.

U stelt dat er meerdere oplossingen zijn aangeboden, maar in werkelijkheid werd de verantwoordelijkheid afgeschoven:

-De kitter moest betalen, maar wees dit terecht af.
- Wij moesten betalen, terwijl wij geen schuld hebben.
- En een schilder wil de plinten niet herstellen vanwege de slechte kwaliteit.

Een echte oplossing, zoals kosteloos herstel of schadevergoeding, is nooit aangeboden. Daarom is de klacht ingediend bij De Geschillencommissie. Deze review is een weergave van onze ervaring én van uw afhandeling. Als u werkelijk verantwoordelijkheid had genomen, was deze stap niet nodig geweest.

March 28, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw meest recente ervaring met Tapijtcentrum Nederland niet aan uw verwachtingen voldoet.

De door ons geleverde plinten zijn gegrond en gelakt volgens productspecificaties. Dat u desondanks schade heeft ondervonden na het plaatsen van de plinten, vinden wij uiteraard zeer vervelend. We hebben u meerdere oplossingen aangeboden om samen tot een passende afhandeling te komen.

We betreuren het dat dit niet tot een gewenst resultaat heeft geleid.

Rated 5 out of 5 stars

De bekleding is heel mooi gelegd!

De bekleding is heel mooi gelegd!

July 15, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de bekleding! We zijn blij dat alles naar wens is. Hopelijk tot een volgende keer!

Komt afspraak na

July 9, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Mooi om te lezen dat het vinyl in uw slaapkamer naar wens is gelegd. Veel woonplezier gewenst!

Prachtige traploper

Prachtige traploper, heel professioneel gelegd. Van tevoren goede en nuttige informatie gekregen vanuit de winkel. Afspraken verliepen zoals gepland en product is heel erg mooi. Blij mee!

June 4, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Wat fijn dat de traploper zo goed bevalt! We zullen de complimenten doorgeven aan onze collega. We zijn blij te horen dat de informatie nuttig was en de afspraken goed zijn verlopen. Dank voor de mooie woorden!

Rated 4 out of 5 stars

uitstekende service en goede…

uitstekende service en goede communicatie

May 27, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Bedankt voor de mooie review! Fijn dat je tevreden bent met het tapijt en onze service. Geniet van jouw vernieuwde slaapkamer!

Mooie trapbekleding.

Goed advies qua materiaalkeuze

May 21, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Hartelijk dank voor jouw 4-sterren review! Waardevol om te horen dat het advies over de materiaalkeuze goed bevallen is. We wensen je veel plezier van het eindresultaat.

Afspraken

We zijn erg tevreden over het Tapijtcentrum, omdat er goede afspraken zijn gemaakt die allemaal nagekomen zijn. Een paar kleine zaken zijn op korte termijn alsnog opgelost naar alle tevredenheid.

April 7, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de gemaakte afspraken en de snelle oplossing van de kleine zaken. We streven ernaar om onze klanten altijd tevreden te stellen en waarderen uw feedback.

Prima service

Prima service. Zowel in de winkel als de heren die de trap kwamen opmeten.
De trap zelf is keurig geworden.
Dank

April 29, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service en de kwaliteit van de trap. We geven de complimenten door aan onze collega's.

Rated 5 out of 5 stars

Volgens afspraken trappen en overloop…

Volgens afspraken trappen en overloop keurig en snel bekleed. Zeer tevreden.

March 24, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle en nette bekleding van uw trappen en overloop. Veel woonplezier gewenst!

Rated 5 out of 5 stars

Na een vergissing is alles prima…

Na een vergissing is alles prima opgelost❣️

March 13, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost! Hartelijk dank voor het invullen van de 5-sterren review!

Rated 4 out of 5 stars

Twee verschillende verhalen door 2…

TCN heeft bij de oplevering van ons huis alle vloerbedekking naar volle tevredenheid geleverd en gelegd. Dus bij vervanging was TCN direct weer in beeld. Echter, het leggen van de nieuwe vloerbedekking was niet naar onze tevredenheid. Na enige miscommunicate wordt nu actief gewerkt aan een goede oplossing.

March 12, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Het spijt ons te horen dat onze communicatie en service niet naar wens is verlopen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Inmiddels heeft u contact met onze verkoop gehad. Wij gaan ervoor zorgen dat alles naar wens wordt opgelost. We zullen uw opmerking meenemen om onze processen verder te verbeteren.

Super geholpen

Super geholpen. Goede service

March 10, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen.

Rated 4 out of 5 stars

Prima voorlichting in de winkel

Prima voorlichting in de winkel, prettige aflevering

February 26, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Catharine, we zijn blij te horen dat je tevreden was met de voorlichting in de winkel en de aflevering van het gefestonneerd tapijt! Veel woonplezier gewenst.

Rated 5 out of 5 stars

In de winkel werd goed advies gegeven…

In de winkel werd goed advies gegeven en er was een ruime keuze.

February 17, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Apeldoorn

Bedankt voor jouw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden was met het advies en de keuze in onze winkel. Veel woonplezier gewenst met het tapijt in de slaapkamer.

The Trustpilot Experience

Take a closer look