Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Tinnegieterstraat 34-36, 5232 BM s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Paar weken terug onze vloerbedekking gelegd , kon gelukkig in twee fases ! Echt super netjes gelegd , netjes opgeruimd en super gasten , donderdag en vrijdag nieuwe trap renovatie , wat een top gast ,... See more

Rated 4 out of 5 stars

In de winkel was de verkoper erg vriendelijk behulpzaam en meedenkend. Ook een goede service om dingen net anders te doen dan gebruikelijk maar wat ons beter uitkwam. Later bij het afleveren en hangen... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk ontvangst en een leuke verkoper die ons heel goed te woord stond en naar onze wensen luisterde. Na wat tips van hem was de deal snel beklonken. Goede communicatie over prijs, levertijd en... See more

Company details

6. Window Treatment Store

About Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Written by the company

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

Contact info

• Tinnegieterstraat 34-36, 5232 BM, s-Hertogenbosch, Noord-Brabant, Netherlands

• 073-2060014
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

903 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Tapijt is erg netjes en snel op 2…

Tapijt is erg netjes en snel op 2 trappen en overloop gelegd. Mannen lieten alles netjes achter

July 23, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Fijn om te horen dat het tapijt zo netjes en snel op de trappen en overloop is gelegd! We zijn blij dat onze mannen alles keurig hebben achtergelaten en dat u tevreden bent met het resultaat.

Rated 5 out of 5 stars

Duidelijke afspraken die ook correct…

Duidelijke afspraken die ook correct worden nagekomen.

July 16, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u onze duidelijke afspraken en betrouwbaarheid waardeert. Graag tot de volgende keer!

Heel betrokken verkoopadvies.

Heel betrokken verkoopadvies.
Helder contract.
Overtreffende trap in service en werkelijk prachtig uitgevoerd. Vakkundige en sympathieke mensen.

July 16, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over ons verkoopadvies en het heldere contract! We zijn erg blij dat de service en uitvoering zo goed bevallen zijn.

Sympathieke en efficiënte benadering

Sympathieke en efficiënte benadering, die meedacht met de klant

July 7, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Hartelijk dank voor jouw mooie woorden, Fico! Fijn om te horen dat je onze benadering als sympathiek en efficiënt hebt ervaren. Veel plezier met jouw nieuwe karpet en graag tot een volgende keer!

Zeer tevreden!

July 8, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Geweldig om te vernemen dat alles na tevredenheid is!

Rated 5 out of 5 stars

Super service en altijd een bakje…

Super service en altijd een bakje koffie klaar voor de klanten, top!

July 11, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Wat fijn om te horen dat u onze service én de koffie waardeert. We vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons welkom voelt. Bedankt voor uw compliment en graag tot ziens!

Nette goede service

Nette goede service. Nadat de plissés niet pasten heeft de man van Tapijtcentrum Nederland uit Den Bosch mee gedacht over een oplossing. Ook de man die geweest is de gordijnen op te hangen was zeer correct en kundig. Tapijtcentrum Nederland in Den Bosch is zeker aan te bevelen.

July 3, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review, Annemarie! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en dat er goed met je is meegedacht om een passende oplossing te vinden. Ook leuk om te horen dat de montage van de gordijnen naar wens is verlopen. We waarderen het enorm dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld!

Rated 5 out of 5 stars

Dat kan haast niet beter

Keurig geholpen zowel in de winkel in Den Bosch als thuis door de monteurs. Goede adviezen en leuke ideeën. Bedankt allemaal.

June 16, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent. We waarderen uw complimenten over onze medewerkers en monteurs. Graag tot ziens!

Prima geholpen duidelijke uitleg

Prima geholpen duidelijke uitleg

June 19, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Hartelijk dank voor deze mooie review en het delen van jouw ervaring, Bernard! Goed om te lezen dat je tevreden bent over de service en de manier waarop je door onze medewerker bent geholpen. Wij waarderen jouw feedback enorm en wensen jou veel woonplezier toe!

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goed en vakkundig geholpen in de…

Zeer goed en vakkundig geholpen in de winkel, ook de montage is naar onze wens verlopen.
De trap ziet er weer mooi uit!

June 4, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Wat ontzettend leuk om te lezen dat we u zo goed en vakkundig hebben geholpen! We zijn blij dat de montage naar wens is verlopen en de trap er mooi uitziet. Wij wensen u veel plezier toe van de beklede trap,en hopen u in de toekomst nog een keer te mogen verwelkomen in één van onze winkels!

Vriendelijk en gastvrij

Fijne winkelervaring , ze nemen de tijd voor je en er staat altijd een vers bakje koffie klaar .

June 5, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Wat fijn om te horen dat u onze service en de koffie waardeert! Dank u wel voor uw mooie feedback.

Zojuist geweest

Zojuist geweest. Goed geholpen, mee denken en uitzoeken van de materialen en kleuren. Je wordt helemaal ontzorgd en je hoeft niets te doen. Top!

June 4, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Mooi om te horen dat u de begeleiding en het complete traject zo positief heeft ervaren. Wij waarderen uw vertrouwen en wensen u veel plezier met het eindresultaat.

Hulpvaardig

Hulpvaardig, denken mee. De ploeg in het veld bestaat uit twee aardige kerels die goed samenwerken en vakbekwaam zijn en ook iets extra's willen doen.

April 30, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Wat leuk om te horen dat onze medewerkers zo behulpzaam en vakbekwaam waren! We waarderen uw positieve feedback enorm. Wij wensen u veel plezier toe van de vloer in uw keuken!

Super service

Super service
Super goede begeleiding
Alles keurig volgens afspraak
Fijn personeel zowel in de winkel stoffeerders maar ook aan de telefoon

May 21, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Hartelijk dank voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat onze service, de begeleiding en het contact met zowel de winkelmedewerkers als de stoffeerders zo positief zijn ervaren.

Prima geholpen

Prima geholpen, eerlijk vriendelijk en goed advies. Geen verkooppraatjes, fijne ervaring.

May 16, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en advies, Jo. Bedankt voor deze mooie review!

Rated 5 out of 5 stars

De man was zeer professioneel en wist…

De man was zeer professioneel en wist waar hij mee bezig was.
Nette manier van werken.
Vriendelijk.

May 7, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Dank u wel voor de moeite die u heeft genomen om deze mooie review te plaatsen. Veel woonplezier gewenst van de beklede trap. Graag tot ziens!

Rated 5 out of 5 stars

Keurig volgens afspraak aanwezig.

Keurig volgens afspraak aanwezig.
Netjes gewerkt en alles keurig achter gelaten.

April 30, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Wat fijn te horen dat we keurig volgens afspraak aanwezig waren en alles netjes hebben achtergelaten! Dank voor uw feedback.

Vriendelijk contact

Vriendelijk contact. Fijne gordijnen. Alle afspraken netjes nagekomen.

April 23, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Bedankt voor uw mooie reactie! Goed om te horen dat alles volgens afspraak is gegaan en dat u tevreden bent met de gordijnen.

Rated 5 out of 5 stars

We worden hier wederom vriendelijk…

We worden hier wederom vriendelijk ontvangen en geholpen door een medewerker, kijkt mee naar kleur en komt met goede voorstellen!
Helemaal blij met de bestelling 🥰

April 24, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

Wat ontzettend leuk om te lezen dat we u wederom vriendelijk van dienst konden zijn en u blij bent met uw bestelling! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Prima service

De dame nam de tijd en dacht mee in mogelijkheden

April 7, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Den Bosch

We zijn blij met uw positieve feedback en waarderen uw review.
Veel woonplezier gewenst van de door u bestelde raambekleding in de woonkamer!

The Trustpilot Experience

Take a closer look