De zoldertrap bekleden ging niet volgens verwachting, maar ging helemaal mis, omdat het vakmanschap van de ingehuurde zzpers erg veel te wensen overliet. Het was niet om aan te zien. Nadat de exp... See more
Company replied
Keurig en professionele verkoopmedewerker. Ruime keuze goed advies. Op afgesproken dag en tijdstip de trap ingemeten. Kort daarna bericht ontvangen dat de offerte aangepast is. Ruim 100 euro goe... See more
Company replied
De order van onze jaloezieën is goed geleverd. Wij zijn goed geinformeerd en de ze zijn goed opgehangen. Ze zien er degelijk en mooi uit. Een klein aandachtspuntje even proactieve houding aanneme... See more
Written by the company
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
In De Cramer 150, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Nadat de expert het in ogenschouw had genomen, was het snel duidelijk, dat dit niet was gelegd volgens de normen van Tapijtcentrum Nederland.
3 Weekjes later hadden we de zolder trap zoals we het voor ogen hadden.
Prima tapijt en keurig gelegd.
Bedankt Tapijtcentrum Nederland voor de snelle en accurate service!

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Snelle en correcte afhandeling en vriendelijk personeel.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Trap nieuw laten bekleden,goede communicatie en alle afspraken nagekomen.Faire prijs die overeenkomt met de prijzen op de site,en de werkzaamheden netjes uitgevoerd.Wij zijn dik tevreden over TCN👌👍

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Prima service. Kennis van zaken.
Goed contact over levering en netjes op tijd.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Bij keuze al heel goed en ongedwongen geholpen met fijne tips. Bij bezorging netjes op afgesproken tijd gebeld voor, ze wilde het tapijt zelfs neerleggen in onze woonkamer onder de meubels en bank. Het tapijt ziet er mooi uit, kortom erg tevreden.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Zijn duidelijk in afspraken en komen ze na.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
We werden in de winkel prima geholpen. Wel kregen we 1 keer verkeerde info van de verkoper, en 1 keer verkeerde info van de opmeten, was beetje lastig. Dit ivm het egaliseren : de verkoper vertelde dat we hierop 4 uur niet mochten lopen, de opmeter zei dat het zo'n 2 uur was, in realiteit was het ruim 8 uur dat de vloer eigenlijk niet echt beloopbaar was.
Wel hele goede vakmensen, petje af hiervoorn

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Dit bedrijf heeft zich keurig aan de afspraak gehouden. Heel net werk afgeleverd door kundig en beleeft personeel.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Mensen die met je meedenken. Zowel in de winkel als bij ons thuis.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Verkoper Woonboulevard te Heerlen heeft ons super geholpen. Dacht met ons mee en gaf ook zijn eigen mening op een fijne wijze. SUPER verkoper!!!!

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
goed advies in de winkel en enorm snel zonder rommel thuis geplaatst.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Komen afspraken na en prima montage van rolgordijnen.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Heerlen
Learn more about other kinds of reviews.