Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Groeneveldselaan 47, 3903 AX Veenendaal, Utrecht, NL

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Na eerder al een goede ervaring met tapijtcentrum Apeldoorn zijn we nu voor een vloerkleed in de winkel in Veenendaal geweest. De winkel ziet er prachtig uit! Volgens de erg vriendelijke verkope... See more

Company details

6. Window Treatment Store

About Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Written by the company

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

Contact info

• Groeneveldselaan 47, 3903 AX, Veenendaal, Utrecht, Netherlands

• 0318-551175
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

874 reviews in the last 12 months

Write a review

Ben heel tevreden

Ben heel tevreden. Werd netjes behandeld. Kreeg uitleg. Liet verschillende stalen zien. Ondanks dat ik geen aankoop heb gedaan wil ik deze zaak en de medewerker die er was op vrijdag 3 juli bedanken voor zijn gastvrijheid en goede service

July 3, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de behandeling en de uitleg die u heeft gekregen. We waarderen uw complimenten over de gastvrijheid en goede service, ook al heeft u geen aankoop gedaan.

Rated 5 out of 5 stars

Houden zich aan de afspraken

Houden zich aan de afspraken, verkoper nam de tijd voor ons, kundig trap bekleed , en prima eindresultaat, blij mee

June 9, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Bedankt voor je mooie review, Roel! Wat leuk om te lezen dat je onze service als prettig hebt ervaren en dat alles volgens afspraak is verlopen.
Fijn dat de tijd en het advies van onze verkoper, het vakmanschap van de stoffeerder en het eindresultaat van de trapbekleding zo goed zijn bevallen. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je vernieuwde trap en bedankt voor het vertrouwen in ons.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel
Netjes gewerkt en alle rommel opgeruimd

June 2, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Wat goed om te lezen dat u tevreden bent over ons team en de service. Wij wensen u veel woonplezier toe!

Rated 5 out of 5 stars

Mooie op maat gemaakte schoonloopmat

Onlangs al een pvc vloer aangeschaft bij Tapijtcentrum Ede, nu kwam ik de nieuwe winkel in Veenendaal tegen en hier binnengelopen voor een "matje" voor mijn hal. Ruben heeft mij overtuigd om een grote op maat gemaakte schoonloopmat te kopen. Dit staat vast ontzettend mooi. Veel beter dan mijn idee. Dank aan Ruben.

June 5, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Wat fijn dat u de weg naar onze nieuwe winkel in Veenendaal heeft gevonden! We zijn blij te horen dat u zo goed geholpen bent en dat u tevreden bent met de op maat gemaakte schoonloopmat. Veel plezier van uw aankoop!

Een splinternieuwe winkel…

Vorige week de splinternieuwe winkel van Tapijtcentrum Nederland in Veenendaal bezocht, super mooie en overzichtelijke winkel. Erg vriendelijk geholpen door Ruben en een mooi vloerkleed gekocht. Advies over onderhoud gekregen en het mooiste....ik kon het kleed meteen meenemen. Als ik volgende keer gordijnen en zonwering nodig heb kom ik weer naar deze winkel.

June 4, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Wat leuk om te horen dat de winkel u zo goed is bevallen en dat u prettig bent geholpen door Ruben. Fijn dat u niet alleen een mooi vloerkleed heeft gevonden, maar ook passend onderhoudsadvies heeft gekregen én het kleed direct mee kon nemen. Wij waarderen uw vertrouwen enorm en vinden het geweldig om te lezen dat u ook voor gordijnen en zonwering aan ons denkt. U bent van harte welkom, we helpen u dan graag opnieuw verder. Veel plezier met uw nieuwe vloerkleed en graag tot ziens in onze winkel!

Vriendelijk en deskundig!

Vriendelijk en deskundig!

June 2, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie review, Marja.
Wij wensen jou veel plezier toe van de vinylvloer in jouw slaapkamer!

Rated 5 out of 5 stars

Goede producten en een prachtige winkel

De winkel ziet er prachtig uit!
Volgens de erg vriendelijke verkoper was dit een nieuw pand voor tapijtcentrum en dat is absoluut te zien!

We zijn geslaagd en gingen met een mooi wollen kleed voor de woonkamer naar huis.

June 4, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Goed om te horen dat ook uw bezoek aan onze winkel in Veenendaal zo positief is verlopen. Het is mooi dat de uitstraling van de nieuwe winkel in de smaak valt en dat u prettig bent geholpen bij het maken van uw keuze. Nog mooier is natuurlijk dat u bent geslaagd voor een prachtig wollen vloerkleed voor uw woonkamer. We wensen u er veel plezier van en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Uitstekende service!

Uitstekende service!

June 3, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Bedankt voor uw 5-sterren review! en fijn om te vernemen dat de service goed is bevallen!

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze positieve review. Wij wensen u veel woonplezier toe van het tapijt in uw slaapkamer. Graag tot ziens!

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Geweldig dat alles naar wens is geleverd. bedankt voor uw review!

vinyl en tapijt

Wij hadden vinyl in de slaapkamers en overloop en tapijt op de trap. Het was binnen een dag gelegd en de mannen werken netjes en geordend.

April 10, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Fijn om te horen dat de installatie van het vinyl en tapijt vlot en ordelijk is verlopen. We waarderen uw positieve feedback enorm! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Super!!!!!

March 10, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Dank je wel voor het plaatsen van deze review, Kristijan. Wij wensen jou veel woonplezier toe. Graag tot ziens in één van onze 21 winkels!

Rated 2 out of 5 stars

Er komt nog een herkansing….

Zowel het materiaal als het leggen is ernstig onder de maat. Het tapijt is lelijk (laatste stuk vd rol?) en ook op verschillende plaatsen te kort afgesneden. Bovendien ligt het hobbelig. Eerste aanbod ter plaatse was; we gaan het stomen, dan komt het beter te liggen. Dus terug naar de zaak waar het is aangeschaft en daar is direct aangegeven dat het tapijt vervangen gaat worden. Dat is inmiddels ook ingepland, waarbij de legger bij ons niet terug hoeft te komen. Hopelijk is de volgende review minimaal op norm en grijpt Tapijtcentrum Veenendaal deze herkansing met beide handen aan.

February 2, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Dank u wel voor het delen van uw ervaring, ook al is deze voor u uiteraard teleurstellend geweest. Het spijt ons oprecht dat zowel het materiaal als het leggen niet aan de verwachtingen, en onze standaarden, hebben voldaan. Dat is niet de kwaliteit die u van Tapijtcentrum Nederland mag verwachten.
Goed om te lezen dat er direct erkend is dat dit niet goed is gegaan en dat er is gekozen voor volledige vervanging van het tapijt. De nieuwe afspraak is inmiddels ingepland en we nemen uw opmerkingen over de uitvoering en afwerking nadrukkelijk mee, zodat dit bij de herkansing wél naar behoren wordt opgelost.
Wij stellen het vertrouwen dat u ons nogmaals geeft zeer op prijs en doen er alles aan om deze tweede kans met beide handen aan te grijpen. Uiteraard hopen wij dat u na de vervanging wél tevreden bent en dat dit ook terug te zien zal zijn in een volgende review.

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen! Levering was ook top en alles volgens afspraak!
Zeer tevreden!

January 16, 2026

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Hartelijk dank voor deze prachtige review. Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat zowel de hulp als de levering volledig naar wens waren. We staan graag weer voor u klaar bij een volgend project.

Rated 4 out of 5 stars

Goede service ,klant vriendelijk ,vakmensen!

Goede service ,klant vriendelijk
En ze hebben mjjn vloer geweldig gelegd.

December 23, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantvriendelijkheid en de geweldige vloer die we hebben gelegd! Dank voor uw feedback.

Rated 5 out of 5 stars

Zowel in de Showroom als thuis een…

Zowel in de Showroom als thuis een goede advies en netjes volgens opdracht opgehangen als afgewerkt.

December 16, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Fijn om te horen dat u tevreden bent met het advies in de showroom en de nette installatie. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Rated 5 out of 5 stars

Bij het eerste bezoek aan de winkel in…

Bij het eerste bezoek aan de winkel in Veenendaal werden we goed ontvangen en konden ook slagen voor de gordijnen. Et werd een afspraak gemaakt om de opmeting te doen in ons nieuwe huis. Deze afspraak werd zeer precies uitgevoerd. In de winkel maakte we ook de afspraak voor de levering , zo snel als mogelijk na 1 december. Het werd 2 december dat de levering plaats vond, geheel volgens afspraak en naar onze wens. Keurige levering tot grote tevredenheid van ons. Als we nog wat nodig hebben zullen we zeker terug gaan.

December 2, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling. Het doet ons veel plezier dat u in de winkel in Veenendaal goed bent ontvangen, dat de opmeting zorgvuldig is uitgevoerd en dat de levering geheel volgens afspraak en naar wens heeft plaatsgevonden. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het gehele traject. We geven uw complimenten graag door aan onze collega’s in Veenendaal en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Tevreden!

Mannen waren op tijd op de afgesproken datum om het tapijt te leggen.
Correct en snel gewerkt, afval netjes meegenomen.
Ik ben een zeer tevreden klant!

November 4, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Fijn om te horen dat het tapijt op tijd en correct gelegd is! We zijn blij dat alles netjes is verlopen en u tevreden bent met onze service. Bedankt voor uw feedback!

Zeer deskundig

Zeer deskundig, meedenkend en vriendelijk. Ondanks de volle agenda konden ze me toch last minute helpen. In de winkel is een geschatte meting gedaan, die overeenkwam met de daadwerkelijke meting. Van begin tot eind netjes op de hoogte gehouden. Tussendoor nog een telefoontje ontvangen. De vloer is geleegd door zeer deskundig stoffeerders. Er was een kleine fout gemaakt tijdens het leggen, hierover is meteen overlegd en zijn tot overeenstemming gekomen voor een oplossing. Erg blij met de service en de prachtige vloer

November 10, 2025

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Veenendaal

Dank u wel voor uw uitgebreide en positieve review.
Het is mooi om te horen dat u onze service als deskundig, meedenkend en vriendelijk heeft ervaren ook op korte termijn. Super fijn om te vernemen dat er tijdens het ontstaan van een klein foutje direct actie is ondernomen en het is opgelost. We wensen u veel plezier van uw prachtige vloer en staan graag weer voor u klaar!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look