Het tapijt wat wij hadden uitgezocht was prachtig,maar helaas is het gaan pletten,gelijk komen kijken foto’s van gemaakt de andere dag mochten we nieuwe uit komen zoeken probleem opgelost. Omdat de... See more

Prof. Kamerlingh Onnesweg 8 (A), 5144 NR Waalwijk, Noord-Brabant, NL
Company replied
Prima service bij aankoop met goed advies. Opmeten gebeurd nog door een vakman Roel. Leveren volgens afspraak. Aanmelden werkzaamheden goed geregeld. Ophangen wederom door top vakman Roel. Ik ben... See more
Company replied
Over de gehele boven verdieping slaapkamer vide hal en 2 kantoren pvc vloer laten leggen. Zeer professioneel en mooi en vlak gelegd er moest een stukje op een stuk muur van een trap worden gelegd gee... See more
Company replied
Alle gordijnen in ons huis zijn van tapijtcentrum. Een erg goed bedrijf wordt goed geholpen, staan open voor vragen, goede service. Nadat mijn gordijnen opgehangen zijn, zijn ze 1 keer terug gekomen... See more
Written by the company
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Prof. Kamerlingh Onnesweg 8 (A), 5144 NR, Waalwijk, Noord-Brabant, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Waalwijk
We wisten wat we wilden en we werden vlug geholpen we waren met kinderen en het ging gelukkig vlug

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Waalwijk
We zijn fantastisch geholpen. We kunnen niet wachten tot het eind resultaat,

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Waalwijk
De communicatie verloop uitstekend en de medewerkers bellen een half uur vooraf de aankomst. Perfect geregeld.
De uitvoering van de werkzaamheden zijn zoals verwacht, goed en netjes afgewerkt, we zijn zeer tevreden.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Waalwijk
Fantastisch geadviseerd door Christel. Wij zijn enorm blij met ons nieuwe tapijt en gordijnen. Gaan de volgende keer zeker weer naar tapijtcentrum Waalwijk.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Waalwijk
Fijn geholpen bij het uitzoeken van onze trapbekleding en goed meegenomen in het inplannen van het inmeten en leggen van de bekleding!

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Waalwijk
Echt heel aardig geholpen en mooie korting gekregen!

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Waalwijk
Heel goed geslaagd bij tapijtcentrum in Waalwijk voor overgordijnen en een rolgordijn.
Goed advies gehad in de winkel en nadien goed geholpen met het ophangen van de gordijnen. Ik kreeg zelf de rails van mijn vorige vouwgordijnen er niet af en deze heeft medewerker Johan voor mij eraf gehaald. Dus erg blij mee.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Waalwijk
Leuke riante winkel met groot assortiment.
Vriendelijke bediening.
Niet opdringerig.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Waalwijk
Wij zijn netjes geholpen in de winkel. Advies was erg welkom. Ook het leggen ging vlot en netjes

Fijne werknemers, netjes gelegd
Goede adviezen gehad van Christel de winkel adviseur

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Waalwijk
Heldere communicatie en vloer is mooi gelegd. Tevreden met het resultaat

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Waalwijk
Ben erg tevreden met de aankoop van de vitrage en gordijnen.
Was winkel ingegaan om me te inspireren, ging winkel uit met mijn nieuwe aankoop

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Waalwijk
Hele vriendelijke winkel medewerker die ons een mooi aanbod heeft gedaan en goed geholpen heeft voor de beneden vloer en vloer op de 1e verdieping.
Met een tevrede en goed gevoel gingen wij de winkel uit.
Een tijdje later werd de vloer ingemeten, toen bleek er even 900 euro bij te komen vanwege een fout in de berekening. In kleine letters staat dat jullie dit mogen doen en een klein verschil is te begrijpen, maar van zon groot verschil schrikken wij wel. Contact opgenomen waarna het bedrag dat we bij moesten leggen bijgesteld is naar 700 euro.
De monteur had wel aangegeven de tegelvoer die onder het laminaat lag nog te willen beoordelen zodra wij deze verwijderd hadden. Een andere monteur is deze vloer komen beoordelen en zei dat het goed moest komen met de juiste egalisatie.
De volgende dag werden we gebeld dat zij niet op de hoogte waren dat er een tegel vloer onder de vloer zou blijven liggen en dat hiervoor een andere egalisatie nodig was wat voor een meerprijs zorgt. Ook hebben we in het eerste gesprek aangegeven op de 1e verdieping de laminaat vloer door te willen hebben liggen, de monteur was daarvan op de hoogte maar de meneer die ik aan de lijn had niet. Gelukkig is er vanuit tapijtcentrum een passende oplossing gekomen.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Waalwijk
Net personeel alles naar wens verlopen. Super snel geleverd en blij mee .Zal het zeker aanbevelen u bedrijf. Bedankt.

Reply from Tapijtcentrum Nederland - Waalwijk
Was binnen de aangegeven tijd hier en werkte netjes en nam na gedane werk het karton en plastic mee ,is wel een 10waard ,wij zijn te vreden .