Tassboxen är en fullträff. Snabb leverans och ett superenkelt abonnemangssystem. Att den går att skräddarsy gör att det finns något för alla. Oavsett storlek, eventuella allergier eller preferense... See more
Company replied
Väldigt trevlig box som vi testköpte/engångsköp för se innehåll. Bra godis och fina leksaker. Tyvärr gnagdes den fina krokodilen sönder i ett nafs. Vi stoppade inte i godis med tanke på just detta... See more
Company replied
Så kul att testa saker man kanske inte valt i vanliga fall! Vovven älskade allt! Bra kvalitet på produkterna och roligt med teman. Kommer tyvärr behöva pausa på grund av ekonomiska skäl, men nä... See more
Company replied
Jag tycker att boxen va jätte bra man fick med en liten lapp där de stod va allt va vi fick även med en test godis påse. Han har inte fått sakerna än, han ska få dom i julklapp men han har redan testa... See more
Company replied
Tassboxen är en svensk prenumerationstjänst för hundar. Varje månad skickar vi en box fylld med noggrant utvalda produkter för både hund och ägare – som leksaker, godis, tillbehör och överraskningar. Vårt mål är att skapa glädje, aktivering och omtanke i varje box, samtidigt som vi samarbetar med välkända varumärken och noggrant kontrollerar kvaliteten på allt innehåll. Du kan anpassa prenumerationen efter din hunds storlek och säga upp när du vill – inga bindningstider. Tassboxen gör det enkelt att skämma bort din hund på ett roligt och bekvämt sätt, direkt hem till dörren.
Nygatan 19, 602 34, Norrköping, Sweden

Reply from Tassboxen
Jätte fint!! Väl genomtänkta produkter till min hund. Elsy själv säger att hon älskade både godis och leksaker jätte mycket. Lyxigt paket för hunden

Reply from Tassboxen
Väldigt bra service o snabba svar
Tassboxen är underbara

Reply from Tassboxen
Så kul att testa saker man kanske inte valt i vanliga fall!
Vovven älskade allt! Bra kvalitet på produkterna och roligt med teman.
Kommer tyvärr behöva pausa på grund av ekonomiska skäl, men när den är bättre så kommer vi återkomma!

En helt perfekt mix av godsaker och leksak för vår Rottweiler Sune 😍

Reply from Tassboxen
Jättebra grejer och fina leksaker, min valp älskar benen och godiset

Reply from Tassboxen
Bra blandning av godsaker, litet annorlunda än i dagligvaruhandeln, omtyckt av pudelgumman

Reply from Tassboxen
Genomtänkta och roliga lådor med leksaker och godis

Reply from Tassboxen
Tassboxen är en fullträff. Snabb leverans och ett superenkelt abonnemangssystem. Att den går att skräddarsy gör att det finns något för alla. Oavsett storlek, eventuella allergier eller preferenser.
trots tre hundar med helt olika smak blev alla lika nöjda.
Hundarnas matte tyckte också den var spännande Fem stjärnor utan tvekan!
Vi längtar tills nästa box!

Reply from Tassboxen
Vi stoppade inte i godis med tanke på just detta men räckte nog med legat intill godispåsarna :)
Tyvärr finns inte postnord frakt så måste åka 3 mil för hämta ut. Så blir inga fler pkt till vår vovve.Att betala 70kr extra för hemkörning är nog lite för mycket med tanke på vad paketet redan kostar.
Men har köpt i present till andra och det är också roligt kunna göra.
Helt klart köpvärda pkt om inte har långt till utlämning och ett tuggmonster hemma 🥳🐶🐾

Nila gillade den
Nallen i höll iallafall två dagar
🫣😄👍
Det är ett plus
Hon brukar ta sönder en sådan samma dag

Reply from Tassboxen
Vi och våra hundar är supernöjda med Tassboxen. Boxen som vi fick känns genomtänkt och fylld med roliga och användbara saker så vi längtar till nästa Tassboxen.

Reply from Tassboxen
Snabb leverans, hunden tyckte om både godis och leksaker! Jättenöjd!!

Reply from Tassboxen
Riktigt rolig blandning med jultema i våran första box 😁vovven vart supernöjd

Reply from Tassboxen
Min vovve blev så nöjd med boxen och även vi! Det är smidigt att välja mellan att prenumerera eller att köpa engångsbox. Smidigt att avsluta när man vill vilket känns tryggt! Är glad att bidra till hundar i nöd i samma veva / en nöjd kund

Reply from Tassboxen
Supernöjd med min tassbox, temat var ”Under the sea”. Allt i boxen var då kopplat till temat vilket var kul! Ser framemot att se julboxen. Hundgodiset är av lite lyxigare slag.

Reply from Tassboxen
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.