Bra sett att hitta sitt djur med dyr kostnad
Bra brickor lätt att få kontakt med ett djur som hittats men dock synd att ni höjer priserna som nu inte är rimligt.
TassID är en säker ID-bricka för dina husdjur som ger dig omedelbar GPS positionering och direktkontakt med upphittaren när din bästa vän råkar komma bort.
No history of asking for reviews
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Går inte att få kontakt med företaget, varken per mail eller Facebook.
Man får SMS att nån scannat brickan men får bara en . Där en koordinat ska skickas o synas.
Köpte brickor för flera veckor sedan. Försökt kontakta företaget på flera sätt. Instagram, Facebook, chatt och mail. Inget svar. Kommer göra en polisanmälan om stöld samt bedrägeri. Riktigt värdelöst. Varning för bluff.

Reply from TassID
Fick fantastisk hjälp när det krånglade för mig 😍
Rena skiten. Du måste ju scanna brickan för att se vart katten eller hunden är.

Reply from TassID
Väldigt bra kundservice som hittar lösningar på personliga omständigheter.
Väldigt nöjd!
Snabb leverans. Enkelt att aktivera taggen och fylla i all viktigt info om hunden och bild. Superlätt för upphittaren att bara scanna taggen med sin mobil, ägaren hittas under 1min istället för att börja åka runt för att scanna av med chipläsare.
Supersmart grej!
Rekommenderar verkligen till alla djurägare, går att använda till katter, hästar, kaniner mfl
Billig försäkring för att få sitt djur hem fort!
Dålig betalningsinfo. Att aktivera brickan för ett djur kostar 348 kr per år och 588 kr per år för fler.

Reply from TassID
Underbar kundservice, trevliga och väl bemötande. Toppen idé! Deras produkt är verkligen något jag letat efter i flera år. Snabb leverans och bra kvalitet på produkten! Supernöjd! Kan verkligen rekommendera.
Snabb leverans, enkelt att komma igång, smart lösning (istället för GPS eller vanliga ID brickor) och snygg design 😉 Vi är supernöjda!
Snabb leverans, enkelt att aktivera, bra pris. Missade att beställa två brickor men kundtjänst såg att vi hade två namn i ordern och skickade med extra brickor utan kostnad, snyggt gjort!
Snabb leverans och enkelt att lägga in information om vår pälskling. Enkelt att fästa på halsbandet och som tur är har vi inte behövt hårdtesta med en rymling
Snabb leverans, enkelt att aktivera brickorna och väldigt prisvärt. Väldigt smart lösning som alla med husdjur borde använda.
Riktigt bra grej. Kan inte jämföras med AirTag etc då taggen kör på den scannande mobilens nät.
Fredrik är grym, behjälplig hela vägen.
Ett måste för alla husdjursägare.
Perfekt för min hund! Brickan är så enkel att aktivera med telefonen. En kanonprodukt som alla djurägare borde ha, en extra säkerhet som är till väldigt stor hjälp både för mig och upphittaren!
Så jäkla smart lösning och MYCKET billigare än vanlig GPS. Tog mindre än 3 minuter att komma igång. Rekommenderas!!
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.