TassID Reviews 17

Company details

1. Pet Insurance Company
  2. Animal Control Service

Written by the company

TassID är en säker ID-bricka för dina husdjur som ger dig omedelbar GPS positionering och direktkontakt med upphittaren när din bästa vän råkar komma bort.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Bluff/stöld/bedrägeri

Köpte brickor för flera veckor sedan. Försökt kontakta företaget på flera sätt. Instagram, Facebook, chatt och mail. Inget svar. Kommer göra en polisanmälan om stöld samt bedrägeri. Riktigt värdelöst. Varning för bluff.

February 13, 2026

Hej Ludvig!

Vi beklagar verkligen din upplevelse.

Under en period hade vi tekniska problem kopplade till våra konton, vilket gjorde att beställningar och meddelanden tyvärr inte hanterades som de skulle. Det är vårt ansvar, och vi förstår helt din frustration.

Vi har nu återbetalat din beställning fullt ut och skickat dina brickor tillsammans med extra brickor som en ursäkt för det som hänt.

Vi tar detta på största allvar och har arbetat för att rätta till problemen så att det inte ska drabba fler kunder.

Återigen, vi ber verkligen om ursäkt för det inträffade.

Rated 1 out of 5 stars

Rena skiten

Rena skiten. Du måste ju scanna brickan för att se vart katten eller hunden är.

December 28, 2024

Hej AF!

Ja, det är precis så TassID fungerar, du får SMS med position och direktnummer till upphittaren när de scannar brickan. Det är därför brickan kan vara batterifri och bara kosta 348kr om året.

Du kan se en detaljerad guide om hur det fungerar på vår hemsida här: https://shop.tassid.se/products/tassid-bricka

Tack

Rated 5 out of 5 stars

Supersmart och toppen service!

Snabb leverans. Enkelt att aktivera taggen och fylla i all viktigt info om hunden och bild. Superlätt för upphittaren att bara scanna taggen med sin mobil, ägaren hittas under 1min istället för att börja åka runt för att scanna av med chipläsare.
Supersmart grej!
Rekommenderar verkligen till alla djurägare, går att använda till katter, hästar, kaniner mfl
Billig försäkring för att få sitt djur hem fort!

August 1, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Dålig betalningsinfo

Dålig betalningsinfo. Att aktivera brickan för ett djur kostar 348 kr per år och 588 kr per år för fler.

June 20, 2024

Hej Dolly!

Tack för din feedback, vi försöker vara så tydliga vi bara kan med kostnaderna på vår hemsida och i vår webbutik och har förtydligat ytterligare efter ditt omdöme. Tack.

Underbar kundservice

Underbar kundservice, trevliga och väl bemötande. Toppen idé! Deras produkt är verkligen något jag letat efter i flera år. Snabb leverans och bra kvalitet på produkten! Supernöjd! Kan verkligen rekommendera.

July 2, 2024

Superbra produkt

Snabb leverans, enkelt att komma igång, smart lösning (istället för GPS eller vanliga ID brickor) och snygg design 😉 Vi är supernöjda!

July 8, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans, enkelt att aktivera, bra pris. Missade att beställa två brickor men kundtjänst såg att vi hade två namn i ordern och skickade med extra brickor utan kostnad, snyggt gjort!

June 3, 2024

Smart och bra!

Snabb leverans, enkelt att aktivera brickorna och väldigt prisvärt. Väldigt smart lösning som alla med husdjur borde använda.

May 29, 2024

Grym tjänst

Riktigt bra grej. Kan inte jämföras med AirTag etc då taggen kör på den scannande mobilens nät.

Fredrik är grym, behjälplig hela vägen.

Ett måste för alla husdjursägare.

May 28, 2024

Perfekt för min hund

Perfekt för min hund! Brickan är så enkel att aktivera med telefonen. En kanonprodukt som alla djurägare borde ha, en extra säkerhet som är till väldigt stor hjälp både för mig och upphittaren!

May 26, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look