Tasty Fruits Reviews 8

4.2

Company details

1. Dry Fruit Store

Written by the company

Tasty Fruits tilbyder en eksklusiv og luksuriøs smagsoplevelse med high-end kvalitets chokolade dadler og tørret frugt. Vores produkter er nøje udvalgt - perfekt til dem, der ønsker en luksuriøs nydelse, hvor hver bid forkæler smagssansen.

4.2

3-star
2-star
1-star

Fantastisk service

Sindsyg hurtig levering, og helt igennem fantastisk service.
Der manglede noget i min ordre da jeg modtog den, og skrev med det samme til dem.
Jeg blev ringet op næsten med det, og fik 3 valgmuligheder for hvordan jeg ville kompensere.
Deres frysetørret frugt er spot on👌...og dadlerne er nogen af de bedste dadler jeg har smagt😁

September 18, 2025

Kære Tanja

Tusind tak for din fine anmeldelse! ☺️

Desværre kan fejl ske, men vi ønskede at tilbyde den mulighed, som du syntes var bedst. Din tilfredshed er vores vigtigste prioritet.

Vi er derfor glade for at du hurtigt kunne få dine varer og at de frysetørrede frugter er spot on - samt dadlerne fik stimuleret din smagssans.

Tak og for at give Tasty Fruits en chance for, at du kunne forkæle dig selv. 🤭
Vi glæder os til at pakke flere af dine ordre. 🍓

Det lækreste frysetørrede

Det lækreste frysetørrede frugt jeg indtil videre har smagt. Det både dufter og smager super godt. Var specielt vild med mango og jordbær.

Og så fik vi oven i købet hele 7 stks chokoladeovertrukne dadler fyldt med forskellige smage som gave. Vildt lækre.
Kan helt klart anbefales!

September 8, 2025

Kære Fati

Tusind tak for din fine anmeldelse! ☺️

Det glæder os, at du er glad for dine produkter og at du har fundet dine ynglings frysetørrede frugter.

Vi ønsker at give vores kunder mulighed for at smage på sortimentet og det glæder os at dette også faldt i god smag hos dig.

Tak og for at give Tasty Fruits en chance for, at du kunne forkæle dig selv. 🤭
Vi glæder os til at pakke flere af dine ordre. 🍓

Rated 5 out of 5 stars

Super god behandling jeg bestilte det i…

Super god behandling jeg bestilte det i går sent aften og manden kom med det her for omkring 2 timer siden jeg giver dig fem stjerner

August 31, 2025

Kære Emel

Tusind tak for din fine anmeldelse! ☺️
Hvis vi kan sørge for vores kunder ikke vente henover weekenden, så bestræber vi os altid på dette.

Smager godt, hurtig levering

da jeg endelig fattede der stod udsalg og ikke udsolgt fik jeg bestilt. Ved ikke, hvor mange gange jeg havde været inde og kigge, var ved at blive lidt irriteret, der kunne da ikke passe, at der altid var udsolgt når jeg var inde🤭🤭. Der var en god forklaring, jeg kunne ikke læse pinligt.
Jeg havde bestilt tre forskellige slags en med kokos, mørk chokolade og hasselnødder. Har kun smagt den med hasselnødder indtil videre, den er mega god.
Det er rigtig fint pakket ind, og der lå lidt smagsprøver, det synes jeg er super service.
Jeg bestilte søndag og i dag tirsdag hentede jeg pakken, det var hurtigt service. Jeg kommer klart til at handle igen.

July 13, 2025

Kære Heidi

Tusind tak for din fine anmeldelse! ☺️

Desværre har flere forvekslet udsalg med udsolgt og derfor har vi nu ændret "udsalg" til "tilbud". Så det er slet ikke pinligt og vi bestræber os på, at vores hjemmeside skal være så brugervenlig som overhovedet muligt.
Derfor vil vi gerne sige tusind tak for at gøre os opmærksom på dette og for at give os en chance for, at du kunne forkæle dig selv.

Hasselnød kilder også på mine smagsløg! 🤭

Vi takker mange gange for, at du har handlet hos Tasty Fruits og vi glæder os til at pakke flere af dine ordre. 🍓

Rated 5 out of 5 stars

Super dejlig smag og god fyld i…

Super dejlig smag og god fyld i dadlerne! Et mega godt alternativ til slik og sødesager😋

May 20, 2025

Kære Jonas

Tusind tak for din fine anmeldelse! ☺️
Vi er helt enige i din opfattelse omkring, at dette er det rette alternativ til slik og sødesager.

Rated 4 out of 5 stars

Mums

Mums! Super lækker snack. Lige noget for den søde tand 😍 meget vanedannende!
Det eneste at komme efter er, at der godt måtte være lidt mere fyld i dadlerne, efter min smag 🍫

May 16, 2025

Kære Pernille

Tusind tak for din fine anmeldelse og desværre er vi kede af, at ikke kunne ramme de hele 5 stjerner. ☺️

- Vi vælger kun produkter, som vi kan stå inde for. Hvor kvaliteten spiller, smagen er i top og har den helt rigtige sammensætning og harmoni mellem daddel, chokolade og fyld. 🌴🍫Derudover sigter vi efter et sundere alternativ til slik og søde sager, men hvis fyldet ændres, så lever det ikke rigtig op til dette. (Vi forstår dog godt at fyldet er lækkert 🤭)
Vi ville lyve hvis vi sagde, at vi er ked af at dadlerne er meget vanedannende 🤭 Om ikke andet, så er vi glad for din ærlige anmeldelse og vi håber på at du vil købe dine dadler igen hos os. Du er hvert fald mere end velkommen 🤗

Over al forventning! ⭐⭐⭐⭐⭐

Min kone og jeg blev virkelig positivt overraskede over produkterne fra TastyFruits.dk!

Kvaliteten af chokolade dadler var langt over, hvad vi havde regnet med – frisk, lækker og flot præsenteret. Smagen taler for sig selv: sød, saftig og som taget direkte fra naturen.

Og så leveringen… lynhurtig og helt uden problemer!
Det er tydeligt, at de går op i både produkt og service, og det gør en kæmpe forskel.

Vi bestiller helt sikkert igen – og kan varmt anbefale dem til andre!

April 22, 2025

Kære Shoaib

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi lever op til dine forventninger ift. smag og levering. Vi glæder os til at pakke endnu en af dine ordre! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og lækre dadler!

Jeg har haft den mest fornøjelige oplevelse med TastyFruit. Deres kundeservice er helt i top - de bestræber sig virkelig på at levere varen så hurtigt som muligt, og det kan man virkelig mærke. Jeg modtog min bestilling hurtigere end forventet, og det var en sand fornøjelse.

Men lad os tale om dadlerne! Jeg prøvede forskellige varianter med forskellige smage, og jeg må sige, at de er helt uimodståelige. Smagen er intens og lækker, og konsistensen er perfekt – blød, men med en skøn let bid, og kvaliteten var bare i top. Hvis du er fan af dadler, så kan jeg klart anbefale TastyFruit og kvaliteten er svær at slå!

Tak til TastyFruit for en fantastisk oplevelse. Jeg shopper helt sikkert igen hos jer.

March 29, 2025

Reply from Tasty Fruits

Først og fremmest vil vi gerne sige tusind tak for din fine anmeldelse Beshir 🤗

Vi sætter stor ære i, at kunne levere vores kunders bestillinger hurtigst muligt og sælge topkvalitets dadler.

Du skal være mere end velkommen til at handle hos os igen - det er os en ære at pakke din ordre 🙏🏽

Take a closer look