See what reviewers are saying
Har flere gange hentet de lækreste tapas, senest i forbindelse med et større familie arrangement og er aldrig blevet skuffet. Uovertruffet lækkert, klar til tiden og serveret med et smil. Vi ses ige... See more
Nytårsmenu til 5 stjerner. Meget lækker og godt sammensat menu, der glædede os alle i over 4 timer. Kommer meget snart tilbage til jeres lækre butik og venlige personale
Det er en 5 stjernet oplevelse at…
Det er en 5 stjernet oplevelse at handle hos TaTapas på Rungstedvej i Hørsholm. Lækre tapas lavet af de bedste produkter. Stor anbefaling herfra
Bedste tapas sted! Bedste ejere og personale.
Vi havde bestilt Ta’Tapas i går til 8 personer, og det var helt fantastisk. Virkelig lækre retter, og pæne portioner.
Vi vil varmt anbefale dette skønne sted, så professionelle og kompetente ejere og personale.
Derfor får I 5 stjerner. Tusind tak!
Dejlig Tapas med udsøgt og venlig…
Dejlig Tapas med udsøgt og venlig betjening.
Tak for gode mad oplevelser.
Fantastisk oplevelse - ses snart igen👌
Helt spontant bestilte jeg tapas til at samle op på vej hjem fra job. Det var så lækkert og delikat at jeg meget gerne kommer igen og vil give jer mine varmeste anbefalinger 👌
Super fantastisk mad
Super fantastisk mad. Har hentet ca 10 gange før…..
Så fik vi mad til mit barnebarns dåb til 50 pers. Det var så lækkert og smukt anrettet alle gæsterne var i ekstase over maden, så sikkert mange nye kunder.
Endnu engang tak for mad og skøn betjening
Alt er så lækkert
Alt er så lækkert, frisk og delikat. Der er til 2 personer i hver boks og ved 4 bokse får man super lækkert brød til. Man kan også købe ekstra brød. Man skal heller ikker undervurdere salaterne - så lækre og skønne og perfekt som en del af hele måltidet. Der er også ost og dessert.
Gode vine til fin pris.
Vi køber 7-10 bokse til 3 og så er vi mætte og tilfredse og der er nogle gange lidt til overs.
Har også brugt dem til selskaber - 100% anbefalelseværdigt!
Ejerne Rasmus og Kristine-Louise er søde, skønne og meget dygtige.
Ja, vi har været stamkunder siden de slog dørene op i 2021 for første oplevelse ‘kaldte’ på flere 👏😋
Super mad og super service altid klar…
Super mad og super service altid klar med smagsprøver
DANMARKS BEDSTE TAPAS
Jeg har aldrig før oplevet så lækker tapas. Vi var en 5 stykker nede på restauranten og både service, hygge og især maden var fænomenal. Der var simpelthen styr på ALT!
BEDSTE TAPAS JEG NOGENSINDE HAR FÅET I…
BEDSTE TAPAS JEG NOGENSINDE HAR FÅET I DANMARK. Kan kun anbefale, hvis du sætter pris på god service, sublim mad og helt overordnet fremragende oplevelse. Jeg giver Tatapas 10/10.
Sublim mad og skøn betjening
Vi fik 10 retter til 22 mennesker. Det var intet mindre end sublimt! Oveni den skønne mad er betjeningen så varm og imødekommende. Vi er på kort tid blevet store fans!
Jeg har ALDRIG før oplevet en så…
Jeg har ALDRIG før oplevet en så fantastisk og indlevende service, som jeg har fået hos Ta’Tapas.
Jeg har nu hentet mad derfra en del gange og aldrig har jeg set andet end smil og hjertevarm betjening af kunderne.
Forleden dag kom jeg (desværre) efter lukketid- og til trods for at det var mig der havde overset de nye åbne/lukketider, får de søde værter en overvældende trang til at jeg ikke skal gå tomhændet hjem. Så de tilbyder mig at få deres sidste retter med hjem, så “vinds trods alt får lidt at spise” og da jeg ønsker at betale, får jeg bare at vide at det skal jeg ikke tænke på, men at de håber at se mig igen en anden gang.
For mig står Ta’Tapas som et fyrtårn indenfor moderne og fantastisk service.
I et fag hvor der kan være langt mellem “snapsne” vil jeg komme igen og igen hos de søde mennesker - for det har de virkelig fortjent. Tak for jer:)
Har flere gange hentet de lækreste…
Uovertruffet lækkert, klar til tiden og serveret med et smil.
Vi ses igen, igen
Fantastiske tapas
Super lækkert og frisktillavet tapas. Rigtig god og kompetent betjening.
Dejlig veltillavet og indbydende tapas…
Dejlig veltillavet og indbydende tapas retter. Super sød betjening. Absolut ikke sidste gang jeg bestiller 7 retters tapas der! Tak
Meget lækker mad og sød betjening.
Det var alletiders
Det var alletiders. Virkelig lækre retter med et rigtig godt brød til 🤩Kan varmt anbefales.
Hold nu op en oplevelse at være forbi…
Hold nu op en oplevelse at være forbi Ta'tapas😊 hele oplevelsen var fantastisk. Fra vi kommer ind og bliver mødt at en, der brænder for det mad, der er lavet, de råvare, der er udvalgt, de sammensætninger, der er lavet. Og alligevel blev der lige ændret på oste udvalgtet, da han ikke mente den var perfekt. Det smagte virkelig godt! Både rejer, fisk, kød, ( især sortfod skinken😁 ) salat, ost og ikke mindst brødet. Vi valgte 7 forskellige Ked af vi ikke har prøvet det tidligere. Det er bare fantastisk
Gode friske råvarer og et bredt udvalg af delikate tapas.
Gode friske råvarer og et bredt udvalg af delikate veltillavede tapas. Når så også lokalet er indbydende og betjeningen meget venlig, kommer vi selvfølgelig snart igen - og vores venner skal naturligvis også inviteres på skønne lokale tapas!
Nytårsmenu til 5 stjerner.
Nytårsmenu til 5 stjerner.
Meget lækker og godt sammensat menu, der glædede os alle i over 4 timer.
Kommer meget snart tilbage til jeres lækre butik og venlige personale
Helt igennem fantastisk veltillavet…
Helt igennem fantastisk veltillavet tapas af gode råvarer og sublime smagsoplevelser. 🤩 Virkelig søde mennesker og god service! Kan varmt anbefales…🏆