virkelig godt sted havde fortrudt min kæreste tatovering, da mig og henning desværre gik fra hinanden 2 dage efter (private årsager)... dem der ved det ved det. de var super søde og viste omsorg for... See more
Tattoo-Remove.dk
See what reviewers are saying
og den tillid lever Tattoo-Remove helt og fuldt op til. Er nu halvvejs gennem fjernelse af min gamle tatovering og den er næsten væk. Når man skal have fjernet en tatovering er det meget naturligt... See more
Rigtig godt arbejde, jeg er super tilfreds med behandlingerne. Han er så tålmodig og gør det så smertefrit som muligt! Kan ik vente til den snart er helt væk💪🏽
Kan kun anbefale Jesper / Tattoo-Remove. Jesper er igang med at fjerne min tattovering på armen fra håndled til nakke hvilket han udfører super professionelt og kompetent! Tak for hjælpen Jesper... See more
Written by the company
Certificeret fjernelse af uønskede tatoveringer.
Helligkorsvej 33a, 4000, Roskilde, Denmark
- 60196069
- kontakt@tattoo-remove.dk
- tattoo-remove.dk
Har kun godt at sige om Tattoo-remove
Har kun godt at sige om Tattoo-remove! Rigtig pænt sted og Jesper er super dygtig og ikke mindst grundig til sit arbejde. Jeg giver mine varmeste anbefalinger! :)
Kan helt klart anbefale Jesper
Kan helt klart anbefale Jesper.
God service og man bliver 100% tilfreds når man går derfra.
Denne klinik kan jeg varmt anbefale til …
Denne klinik kan jeg varmt anbefale til andre. Jesper er utrolig dygtig og sørger for, at man føler sig i trygge hænder.
Der udover er det rimelige priser og rigtig gode resultater!
Helt klart anbefales !!!!!
Jeg kan helt klart anbefale Tattoo-remove.
God service og behandling - Jeg har prøvet andre steder men vil til enhver tid anbefale stedet her !!! Jeg er helt tilfreds med behandlingerne og den gode rådgivning man får med sig både under og efter behandlingen
En varm anbefaling
Jeg kan varmt anbefale at få fjernet tatoveringer hos Jesper. Han er virkelig en sød og dygtig mand :)
Jeg er 100% tilfreds med mit resultat og Jeg nyder altid at komme i Jespers klinik og få mine behandlinger :)
Laserbehandling er en tillidssag ....
Når man skal have fjernet en tatovering er det meget naturligt at have nogle spørgsmål - og disse spørgsmål besvares fuldt ud af Jesper i Tattoo-Remove og efterlader en med en følelse af tryghed. Og når så samtidig han er en behagelig fyr, omhyggelig og det hele virker - ja, så kan jeg kun stærkt anbefale klinikken.
venlig hilsen Susan
Den bedste!!
Jeg har INTET dårligt at sige om Jesper..!!
Jesper yder den bedste service jeg har oplevet,
Min kæreste har fået fjernet noget af sin tattoo et andet sted, og det var det værste! Lang ventetid imellem ver behandling, du kom ind og ud igen Thats it.! hvis du skulle havde noget af vide, så skulle du selv spørge.
Nu var det min tur, og havde mine forbehold over for sådan et sted,
er det her bare en Rocker der har fundet en ny måde at tjene lidt ekstra på,,,, MEN Jesper fik bragt alt dette til skamme, fik en ordenlig forklaring inden jeg gik igang, en pæn og ren "Klinik", det gjorde meget mere ondt end jeg havde forventet, Men der bliver ikke kigget skævt hvis det gør ondt, hvilket jeg syndes er vigtigt!!!
Tag Jesper hvis du vil være sikker på en ordenlig behandling og godt resultat !
Suverænt
Super god service - opmærksom - vel informerende! "Varen" er jo individuel (smertetærskel) men jeg fandt mig godt tilpas.
Meget profesionelt og effektivt...
Jeg kan kun anbefale Tattoo-remove..
Jeg er meget glad for resultatet på det jeg har fået fjernet, og skal helt sikkert
bruge Tattoo-remove igen i fremtiden..
Super rar og professionel atmosfære
Jeg vil anbefale Tattoo Remove til alle mine venner. Jesper er yderst professionel og klinikken er pæn og ren. Jeg har kun gode oplevelser med mine behandlinger der.
Service og job i topklasse
Har hidtil fået en behandling vedrørende fjerning af tattoo. Er yderst tilfreds med resultatet uden nogen bivirkninger af nogen art. :)
Super godt sted
kan ikke andet end at rose Jesper fra Tattoo Remove
super kunde pleje og behandling
super fed behandling
Jeg har fået behandling hos tattoremove og er super tilfreds med resultatet. Det var en effektiv behandling og god service. Jeg kan godt anbefale det til andre:)
Min tatovering er ved at forsvinde
Jeg har fået rigtig god behandling hos Tattoo Remove i Roskilde. Da jeg er studerende og ikke har råd til behandlinger særlig ofte, har jeg kun fået 2 laserbehandlinger, men man kan allerede begynde at ane huden nedeunder. Desværre har jeg læst, at Tattoo Remove er blevet hængt lidt ud i medierne på det sidste, grundet en kunde som har fået nogle ret voldsomme vabler på sin hånd, efter 1 behandling. Jeg tror, (som der også står mange steder omkring at få laserbehandling) at det kommer MEGET an på, hvordan ens hudstruktur er. Jeg blev også forberedt på af Jesper, at det var mere reglen end undtagelsen at der kom vabler efter behandling, men har endnu ikke fået nogle efter de 2 behandlinger.