See what reviewers are saying
Snelle en persoonlijke service. Prachtige lampen. Ik kreeg de lamp en er zat een productie foutje in. Dezelfde dag werd gereageerd op mijn mail en zonder problemen kon ik de lamp terugsturen en stuur... See more
Goeie prijs. Erg goed verpakt! Snelle levering.
Company details
Written by the company
Taveo heeft als doel interieur- en designartikelen toegankelijk te maken door een goede prijs en kwaliteit verhouding. Wij bieden een duurzaam assortiment met de focus op designverlichting in en rondom het huis. Designverlichting van Taveo heeft een moderne look en zorgt ervoor dat jouw interieur een luxueuze uitstraling krijgt. Wij vinden dat designverlichting betaalbaar en van goede kwaliteit moet zijn, met dit oogpunt is Taveo opgericht.
Contact info
Dinkelwijk 37, 3831 MD, Leusden, Netherlands
- +31617464256
- Info@taveo.nl
- taveo.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Goede service, mooi product
De lampen waren zoek omdat de bezorgdienst niet had laten weten waar ze ze afgegeven waren. Op mijn mail naar de klantenservice werd snel gereageerd en daarna werd ik goed op de hoogte gehouden van het verloop. De lampen zelf waren ook nog eens prachtig!
De lamp was prima verpakt
De lamp was prima verpakt. Ziet er heel goed uit. Binnen een paar dagen bezorgd. Alles zeker naar wens.
geweldige verkoopbegeleiding en erg…
geweldige verkoopbegeleiding en erg klantvriendelijk!
Prachtige lamp
Lamp is keurig verpakt, heb even in de doos gekeken, ik heb de kleur koperbruin besteld maar laat hem er nog even in zitten we zitten net in een verhuizing.
Hij komt straks te hangen in onze nieuwe woning.
Hele mooie hoedlamp en goede communicatie
Taveo communiceert heel snel en correct, de hoedlamp is van goede kwaliteit en ziet er heel mooi uit! De lamp bleef even liggen bij een distributiecentrum maar na een belletje van ons werd daarop gelijk actie ondernomen en werd de lamp de volgende dag geleverd. We zijn erg tevreden over de service van Taveo.
Netjes en snel geleverd
Prachtige hoedlamp gekocht
Prachtige hoedlamp gekocht, snelle service en een topprijs!
Fantastische lamp
Fantastische lamp, geef wow effect bij iedereen die binnenkomt en heel simpel op te hangen!
prachtige designlamp
taveo maakt prachtige lampen en geeft daarbij ook nog eens geweldige service. Heel blij met dit bedrijf
Snelle en persoonlijke service
Snelle en persoonlijke service. Prachtige lampen.
Ik kreeg de lamp en er zat een productie foutje in. Dezelfde dag werd gereageerd op mijn mail en zonder problemen kon ik de lamp terugsturen en stuurden zij een mooi exemplaar terug. Snel en aardig. Ik ga hier zeker nogmaals bestellen.
Snelle levering, goede kwaliteit
Snelle levering, heel netjes ingepakt en gewoon een super mooie lamp! Blij mee :)
Mooi assortiment met goede kwaliteit!
Mooi assortiment met goede kwaliteit!
Erg tevreden met de kwaliteit
Erg tevreden met de kwaliteit. Zeer goede service ik ga hier zeker vaker bestellen!
Uitstekend!
Kwaliteit van de lamp is uitstekend, echt een eyecatcher in de ruimte. De verzending snel en het ophangen ging goed. Heel blij mee!
Zeer goede service en communicatie
Voordat ik de prachtige designlamp kocht had ik gee-mailed met een vraag over de ophanging. Binnen een uur antwoord met uitleg en foto’s erbij. Na aankoop lamp nog even contact gehad en was net zo snel en servicegericht als de eerste keer. Kan niet beter. Lamp was perfect verpakt en binnen twee werkdagen in huis. Zeer aan te bevelen!
Snelle levering en perfecte nazorg!
De levering was snel en de communicatie erg goed. Ik had per ongeluk een klein onderdeel weggegooid en deze werd meteen kosteloos nagezonden, top bedrijf!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.