Taxiboute Reviews 15

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Top vervoer naar/ van Schiphol

Top, de Schiphol-taxi van Boute.
De [retour] vluchttijden worden zeer goed bijgehouden, en we zijn tijdig geïnformeerd,over het waar en hoe ophalen bij Schiphol [vertrekhal 3 / deur B] nadat we de koffers hadden ontvangen. Ook de reis weer naar Amersfoort: comfortabel en veilig. TOP.

June 29, 2025

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf! Taxi is altijd op tijd (of te vroeg), prettige chauffeurs, mooie auto's. Planning klopt altijd. Krijgt snel antwoord via de mail.
Een aantal weken twee keer per dag, vijf dagen per week hebben zij mij van huis naar werk en andersom gereden.

February 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Boute zit voor altijd in mijn hart

Mijn schoonmoeder gaat met de Taxi dagelijks van Amersfoort naar Utrecht. De chauffeurs van Boute zijn echt een wereld van verschil. Op tijd en altijd behulpzaam. Recent was mijn schoonmoeder haar huis uit gegaan zonder sleutels en zonder geld. De chauffeur gaf haar geld voor koffie en een broodje. Waar vind je zo’n bedrijf?? Super fijn en heel erg bedankt!!

March 5, 2025

Heel fijn bedrijf

Brengen ons altijd na een borrel weer veilig en snel thuis. Vriendelijke chauffeurs en met plezier voor het vak. Tijd voor een praatje. Met carnaval een busje gevraagd omdat we met meerdere personen waren.Was top geregeld.

September 30, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Niet in zee gaan met deze stumpers!

Niet in zee gaan met deze stumpers, laten je eerst 40m wachten en vervolgens komen ze aanrijden met een gehandicapte busje ipv een normale taxi. Genoeg andere serieuze taxibedrijven.

August 3, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Taxi Boute, ‘n betrouwbaar begin van je vakantie !

Met Taxi Boute naar Schiphol vanaf Amersfoort met 6 personen…
Ophalen vanaf 3 verschillende adressen, prettige chauffeurs, netjes op tijd zowel heen als terug, (telefoontje wáár ze exact staan bij terugkomst), afrekenen met pin, we raden het iedereen aan - betrouwbaar, je vakantie kan beginnen !

September 19, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Nu 2 keer gebruikt maar nooit weer

Nu 2 keer gebruikt maar nooit weer. Taxichauffeur kwam 40 minuten te laat (ophalen luchthaven), tweede keer belachelijke tarieven (zelfs de chauffeur zei ‘ik geef u een bonnetje want dit klopt volgens mij niet, ik denk dat dit voor heen- en terugweg is).
Nooit meer met dit bedrijf.

May 15, 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look