Techedu Reviews

Company details

1. Education Center
  2. Educational Institution

Written by the company

Organizujemy kursy programowania dla dzieci i młodzieży online. Nasza oferta oraz program nauczania są dopasowane do obecnych trendów w branży IT. Nasze kursy są podzielone według wieku oraz poziomu zaawansowania, co daje gwarancje znalezienia odpowiednich zajęć dla każdego.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Polecam!

Jesteśmy bardzo zadowoleni z kursu. Widać, że prowadzący naprawdę lubi tematy, których uczy, i potrafi tą pasją zarazić dzieci. Mój syn właśnie ukończył kurs Roblox i z każdej lekcji wracał zmotywowany oraz pełen pomysłów na własne projekty. Świetne podejście do uczestników i bardzo dobra atmosfera na zajęciach 🙂

December 1, 2025

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊
Cieszymy się, że kurs Roblox był dla syna inspirujący i że każda lekcja motywowała go do tworzenia własnych projektów. Taka energia i zaangażowanie uczestników to dla nas najlepsze potwierdzenie, że obrany kierunek nauki i atmosfera na zajęciach naprawdę działają. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie!

Rated 5 out of 5 stars

Moja 9-letnia córka właśnie ukończyła…

Moja 9-letnia córka właśnie ukończyła kurs Scratch i naprawdę bardzo jej się podobało. Zajęcia były prowadzone w spokojnym tempie, a wszystko było jasno tłumaczone, więc bez problemu nadążała i chętnie brała udział w lekcjach. Dużym plusem była też praca w małej grupie - dzieci mogły się wzajemnie inspirować, dzielić pomysłami i uczyć współpracy, co dodatkowo motywowało córkę do działania. Fajne było to, że mogła tworzyć własne gry i projekty, a nie tylko odtwarzać gotowe schematy. Po kursie widać, że jest pewniejsza przy komputerze i ma dużą satysfakcję z tego, co sama potrafi zrobić. Polecam serdecznie 🙂

December 15, 2025

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie 😊 Cieszymy się, że kurs Scratch dał córce radość, pewność siebie i przestrzeń do kreatywnego działania. Zapraszamy na kolejne zajęcia!

Polecam kurs Roblox

Bardzo dobrze prowadzone lekcje. Widać, że program kursu jest przemyślany, a nie przypadkowy. Każda lekcja jest o czymś innym i daje poczucie uczniom, że zrobili coś ciekawego. Syn ukończył kurs Robloxa pare dni temu i jesteśmy bardzo zadowoleni. Z przyjemnością weźmiemy udział w bardziej zaawansowanych kursach w przyszłości.

December 18, 2025

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że kurs spełnił Państwa oczekiwania i że syn był zadowolony z zajęć. 😊 Gratulujemy ukończenia kursu Roblox i mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie na kolejnych zajęciach.

Polecam bardzo kurs Roblox

Jesteśmy bardzo zadowoleni z kursu Roblox. Syn ukończył z powodzeniem cały kurs i pochwalił się naprawdę fajnymi projektami, które były realizowane podczas lekcji. Atmosfera na zajęciach była super, nauczyciel dobrze potrafił zająć się uczniami i ich odpowiednio zaangażować. Bardzo polecam, myślę, że jeszcze skorzystamy z innych kursów w przyszłości!

November 26, 2025

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i zaufanie! 😊 Cieszymy się, że syn z powodzeniem ukończył kurs i jest dumny ze swoich projektów - to dla nas najlepsza nagroda. Będzie nam ogromnie miło znów Was gościć na kolejnych kursach!

Rated 5 out of 5 stars

Polecam. Kurs został indywidualnie dobrany do zainteresowań i możliwości 10-latka. Wszystkie lekcje zostały rzetelnie przeprowadzane. W przypadku naszej nieobecności, prowadzący oferował pomoc w odrobieniu zajęć. Świetna zabawa i atmosfera. Bardzo doceniam sposób komunikacji i plan zajęć. Zawsze był czas na swobodną rozmowę, naukę, wyjaśnienia i powtórki. W trakcie kursu Python od Zera syn ukończył kilka projektów i już dziś pyta o kolejne kursy w TechEdu

May 23, 2025

Reply from Techedu

Dziękujemy i bardzo cieszymy się, że kurs przypadł Państwu do gustu. Doceniamy Państwa opinie i obiecujemy utrzymać tak samo wysoki poziom naszych usług w przyszłości :)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look