Telecomserviceasten Reviews 33

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vanuit mijn ligbedje op vakantie schrijf ik deze review. Vorige week donderdagmiddag viel mijn toestel kapot en het scherm reageerde niet meer. Mijn vliegtuig vertrok om 21.00 uur. Snel gebel... See more

Rated 5 out of 5 stars

Enorme fijne ervaring. Dankzij mijn vriend hier terecht gekomen, helaas mijn telefoon laten vallen en de display kapot gegaan. Na een kort gesprek hebben zij het scherm voor mijn telefoon besteld... See more

Company replied

Company details

1. Mobile Phone Repair Shop
  2. Cell Phone Accessory Store
  3. Cell Phone Recycling and Unlocking Service
  4. Cell Phone Store

Written by the company

Telecom Service Asten is dé specialist op het gebied van telecom en meer! Zo kunt u bij ons terecht voor telefoonreparaties, vindt u niet alleen telefoons en abonnementen van de bekende providers, maar ook energie-abonnementen en verzekeringen voor smartphones, tablets en laptops. Telecom Service Asten is een onafhankelijke winkel en niet aan bepaalde providers gebonden. U krijgt daarom altijd een persoonlijk advies dat bij u past.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fantastische service

Fantastische service, snel en helemaal geen problemen meer! Zelfs meer opgelost dan waarvoor ik mijn telefoon gebracht had!

November 24, 2023

Beste tycho,

Wij bedanken u voor uw mooie review.
Je bent bij ons aan het juiste adres voor een snelle service en onze klanten lopen met een glimlach en een probleemloos telefoon de winkel uit.

Bedankt voor u bezoek. Namens het team Telecom Service Asten.

Rated 5 out of 5 stars

5 sterren service bij telecomservice…

5 sterren service bij telecomservice Asten.
Geholpen door een vriendelijke dame die de tijd neemt om je zo goed mogelijk te helpen , snelle reparatie van 2 iPhones voor een zeer nette prijs. Dit is de 2e x dat ik gebruik heb gemaakt van telecomservice Asten en weer zeer tevreden 👍🏻

August 4, 2023

Beste Marcha,

Rated 4 out of 5 stars

Snel geholpen + goede deal

Snel geholpen en nog een goede deal gekregen op een defect nieuw beeldscherm.

July 21, 2023

Beste Isabella,

Prima service

Mijn telefoon voorzien van een nieuw scherm. Netjes snel en volgens afspraak gerepareerd, vriendelijke mensen

July 22, 2023

Beste Nico,

Enorme fijne ervaring.

Enorme fijne ervaring.
Na een kort gesprek hebben zij het scherm voor mijn telefoon besteld en vandaag erop gezet. Konden hem dezelfde dag weer ophalen.
Vriendelijke mensen, goede service, goede prijs en alles na kunnen kijken voordat ik afgerekend had.
Zeker een aanrader!

July 19, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Hier zien ze me NOOIT meer terug

Jammer dat je geen 0 sterren kunt geven.

Naar aanleiding van mijn eerlijke review besloot mevrouw om een review te schrijven over mijn verkoopactiviteiten bij mijn werkgever. Deze informatie hadden ze via een eerdere reparatie van een Iphone van mijn werk! (Deze was overigens keurig gerepareerd) Wat mevrouw niet weet is dat ik bij dit bedrijf al heel lang werkzaam ben als productmanager en niet als accountmanager :)

SUKKELS!

Ben ook heel benieuwd wat mevrouw nog heeft willen aanvullen op 7-8-2024 aangaande onderstaande verschrikkelijke oplichtersincident van 2022.

Hier zien ze me NOOIT meer terug! Na een schermreparatie (noodzakelijk omdat scherm allen maar groene flikkering geeft) binnen 2 weken retour gegaan omdat het scherm weer dezelfde klacht had
!
. Direct kregen wij te horen dat er krassen op het scherm zouden zitten en om die reden de garantie vervalt! Nadat ik hierover klaagde zouden ze eert het toestel openen! HET SCHERM
IS DEFECT GEGAAN DOOR OLIE LEKKEN UIT DE TRILMOTOR! Als bewijs filmpje erbij waarbij met een dremel te trilmotor word geopend om aan te tonen dat er olie in zit!
Bij IPhone hebben ze nog nooit gehoord van een lekkende trilmotor in een IphoneX

Nadat ik hier mij beklag over heb gedaan het volgende voorstel gekregen:
Scherm repareren en 2 de hands trilmotor(die lekt, waarbij 2 weken daarvoor niks te
Zien was) voor €60,00 UIT COULANCE!! nadat ik al €173,95 had afgetikt voor scherm(A kwaliteit) en vervanging batterij.

Wij hebben de telefoon bij een ander bedrijf aangeboden voor reparatie. Wat bleek:
-Scherm wat is geplaatst was van inferieure kwaliteit
-Trilmotor lekt NIET
-Accu die door Telecom Service Asten is geplaatst LEKTE

Kortom de IphoneX is nu een prima reservetoestel en onze zoon heb ik maar €173,95 terug betaald.

Ik heb geen juridische stappen ondernomen OMDAT:

de verzekering mij liever €173,95 terugbetaald dan een procedure te beginnen tegen dit bedrijf uit Asten.

Voor Telecom Service Asten geld:

Bezint Eer Ge Begint!!

August 14, 2022

Beste heer Sonnemans,

VOOR DE LEZERS…HOE NEEM JE IEMAND SERIEUS DIE ZELFS BIJ DE MAC DONALDS EEN REVIEW PLAATST.

Op 4 juni 2022 heeft u zich bij ons gemeld met een iPhone X van uw zoon. Dit toestel had een defect scherm en de batterij werkte niet meer naar behoren. In overleg met u hebben wij het toestel voorzien van een nieuw scherm (A-kwaliteit) en een nieuwe batterij. Deze werkzaamheden hebben wij correct uitgevoerd en het toestel heeft u opgehaald met een werkend, krasvrij scherm. De door ons aangeboden screenprotector wilde u niet laten plaatsen.

Helaas heeft uw zoon op 23 juni 2022 weer problemen ondervonden met het beeldscherm en heeft u het toestel weer bij ons gebracht om deze te onderzoeken.

Het viel ons direct op dat er een kras in het beeldscherm zat. Wij hebben dit direct gemeld. Krassen op beeldschermen kunnen erop wijzen dat de telefoon is gevallen of stootschade heeft. De garantie op het scherm zelf vervalt daarom. Daarnaast hebben wij ook een behoorlijke deuk aan het frame van het toestel gezien. Wij hebben hierover telefonisch contact gehad, waarbij u een offensieve houding heeft aangenomen.

Wij begrijpen uw frustratie en uw onbegrip. Daarom hebben wij in overleg met u besloten om het toestel open te maken om de oorzaak te onderzoeken. Wij hebben uw toestel binnen onderzocht en hebben een lek in de trilmotor ontdekt. In de trilmotor zit Ferrofluid (een magnetische vloeistof) en dit is gaan lekken, waardoor het scherm niet meer werkt. Dit hebben wij aan u gemeld en u heeft hierover uw wantrouwen jegens ons uitgesproken, ondanks dat wij u hebben uitgenodigd om zelf in onze werkplaats te komen kijken naar de trilmotor. U gaf aan dat u hiervan geen gebruik wilde maken en dat wij het toestel weer dicht moesten maken en klaarleggen, zodat deze weer opgehaald kon worden. Hier hebben wij gehoor aan gegeven. Wij hebben foto's van het toestel gemaakt, waarop duidelijk te zien is waar het probleem zit. Deze foto's wilde u helaas niet zien. Uiteraard zijn deze foto's nog steeds in ons bezit en sturen wij deze graag naar u toe.

Om het probleem m.b.t. de lekkende trilmotor aan u uit te leggen en niet te teveel in technische details te treden, hebben wij u uitgelegd dat de trilmotor een soort smeermiddel heeft gelekt. Dit is geen smeermiddel/olie, maar Ferrofluid. Dit is een vloeistof waarin magnetische nanodeeltjes zijn opgelost, waardoor ze aangetrokken worden door een magnetisch veld (in dit geval de trilmotor). Wij hebben u ook een heel duidelijk filmpje gestuurd waarin een trilmotor wordt geopend en waarop de Ferrofluid duidelijk te zien is.

De lekkage van de trilmotor staat los van de werkzaamheden die wij op 4 juni 2022 voor u hebben uitgevoerd. U heeft contact gezocht met Apple support en kreeg daar te horen dat het probleem daar niet bekend zou zijn. In dit gesprek heeft u aangegeven dat wij een origineel scherm geplaatst zouden hebben, terwijl wij een A-kwaliteit scherm hebben geplaatst. Hiervoor heeft u ook initieel gekozen in onze winkel en getekend. Het verbaast ons dan ook ten zeerste dat u onjuiste informatie aan Apple heeft gegeven. Het feit dat u 1 medewerker van de Apple Genius Bar heeft gesproken en deze persoon nog nooit gehoord had van een lekkende trilmotor, zegt natuurlijk niets. Een simpele zoekopdracht in Google toont namelijk al aan dat Apple al sinds 2016 gebruik maakt van Ferrofluids.

De garantie op de schermreparatie is vervallen, gezien er krassen zichtbaar waren op het scherm. De oorzaak van het defect aan het scherm ligt bij de lekkende trilmotor. Gezien wij het vervelend voor uw zoon vonden dat hij geen gebruik kon maken van zijn toestel, hebben wij uit coulance een aanbod gedaan om het scherm te vernieuwen en een 2ehands trilmotor te plaatsen voor € 60,-. U geeft hierbij aan geen gebruik te maken van ons voorstel en dit juridisch af te willen handelen. Ons voorstel vervalt hierbij dan ook direct en wij zien de juridische stukken dan ook met belangstelling tegemoet.

Rated 4 out of 5 stars

samsung nat geworden

Telefoon aangeboden nadat ie in het water gevallen was, wetende dat het dan einde verhaal is......
Maar alle data nog gered en toestel weer werkend gekregen, helemaal top!!

October 18, 2022

Beste Robert,

Alle lof voor Teleservice Asten

Bij deze wil ik het team van Teleservice Asten hartelijk bedanken voor hun goede adviezen perfecte hulp en uitstekende nazorg bij het kopen van allerlei diensten.
Wij zijn meer dan tevreden, nogmaals dank!
Hartelijke groet,
Henriëtte Daniëls

October 26, 2022

Beste Henriette,

Rated 5 out of 5 stars

Een eerlijk en oprechte winkel

Ik kom hier al enkele jaren voor reparaties omdat ik zo onhandig ben met mijn telefoon. Wordt altijd zeer vriendelijk geholpen. De laatste keer dat ik daar was had ik aangegeven dat ik nog maar 2 maanden met mijn toestel wilde doen en hebben ze met mij mee gedacht omdat ik een wat ouder toestel had stelden ze voor om een 2de hands scherm erop te monteren voor een zacht prijsje. Ik was zo blij met hun voorstel. Een fijn en een eerlijk bedrijf.

August 26, 2022

Beste Duifje,

Top service

Een super ervaring gehad bij dit bedrijf. Had mijn iphone 13 laten vallen dezelfde dag nog naar hun gebracht. Gelukkig was alles op voorraad, ze hebben een nieuw beeldscherm en een nieuw beschermslaag erop gezet. Ik kon mijn telefoon dezelfde dag nog ophalen. Alles zag er op en top uit. Professionele service en vriendelijk ontvangen ik zou dit bedrijf aan mijn kenniskring zeker aanraden.

August 26, 2022

Beste Stijn,

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look