Vanmiddag zeer goed en vriendelijk geholpen in Dokkum, ging weer met een werkende telefoon naar huis!
See what reviewers are saying
Vanuit mijn ligbedje op vakantie schrijf ik deze review. Vorige week donderdagmiddag viel mijn toestel kapot en het scherm reageerde niet meer. Mijn vliegtuig vertrok om 21.00 uur. Snel gebel... See more
Enorme fijne ervaring. Dankzij mijn vriend hier terecht gekomen, helaas mijn telefoon laten vallen en de display kapot gegaan. Na een kort gesprek hebben zij het scherm voor mijn telefoon besteld... See more
Company replied
Company details
- Mobile Phone Repair Shop
- Cell Phone Accessory Store
- Cell Phone Recycling and Unlocking Service
- Cell Phone Store
Written by the company
Telecom Service Asten is dé specialist op het gebied van telecom en meer! Zo kunt u bij ons terecht voor telefoonreparaties, vindt u niet alleen telefoons en abonnementen van de bekende providers, maar ook energie-abonnementen en verzekeringen voor smartphones, tablets en laptops. Telecom Service Asten is een onafhankelijke winkel en niet aan bepaalde providers gebonden. U krijgt daarom altijd een persoonlijk advies dat bij u past.
Contact info
Burgemeester Wijnenstraat 17, 5721AG, Asten, Netherlands
- 0646830525
- info@telecomserviceasten.nl
- telecomserviceasten.nl
Fantastische service
Fantastische service, snel en helemaal geen problemen meer! Zelfs meer opgelost dan waarvoor ik mijn telefoon gebracht had!

Reply from Telecomserviceasten
Snelle en goede service door…
Snelle en goede service door vriendelijk personeel

Reply from Telecomserviceasten
5 sterren service bij telecomservice…
5 sterren service bij telecomservice Asten.
Geholpen door een vriendelijke dame die de tijd neemt om je zo goed mogelijk te helpen , snelle reparatie van 2 iPhones voor een zeer nette prijs. Dit is de 2e x dat ik gebruik heb gemaakt van telecomservice Asten en weer zeer tevreden 👍🏻

Snel geholpen + goede deal
Snel geholpen en nog een goede deal gekregen op een defect nieuw beeldscherm.

Prima service
Mijn telefoon voorzien van een nieuw scherm. Netjes snel en volgens afspraak gerepareerd, vriendelijke mensen

Reply from Telecomserviceasten
Super geholpen en zeer goede service.
Super geholpen en zeer goede service.

Enorme fijne ervaring.
Enorme fijne ervaring.
Na een kort gesprek hebben zij het scherm voor mijn telefoon besteld en vandaag erop gezet. Konden hem dezelfde dag weer ophalen.
Vriendelijke mensen, goede service, goede prijs en alles na kunnen kijken voordat ik afgerekend had.
Zeker een aanrader!
Hier zien ze me NOOIT meer terug
Jammer dat je geen 0 sterren kunt geven.
Naar aanleiding van mijn eerlijke review besloot mevrouw om een review te schrijven over mijn verkoopactiviteiten bij mijn werkgever. Deze informatie hadden ze via een eerdere reparatie van een Iphone van mijn werk! (Deze was overigens keurig gerepareerd) Wat mevrouw niet weet is dat ik bij dit bedrijf al heel lang werkzaam ben als productmanager en niet als accountmanager :)
SUKKELS!
Ben ook heel benieuwd wat mevrouw nog heeft willen aanvullen op 7-8-2024 aangaande onderstaande verschrikkelijke oplichtersincident van 2022.
Hier zien ze me NOOIT meer terug! Na een schermreparatie (noodzakelijk omdat scherm allen maar groene flikkering geeft) binnen 2 weken retour gegaan omdat het scherm weer dezelfde klacht had
!
. Direct kregen wij te horen dat er krassen op het scherm zouden zitten en om die reden de garantie vervalt! Nadat ik hierover klaagde zouden ze eert het toestel openen! HET SCHERM
IS DEFECT GEGAAN DOOR OLIE LEKKEN UIT DE TRILMOTOR! Als bewijs filmpje erbij waarbij met een dremel te trilmotor word geopend om aan te tonen dat er olie in zit!
Bij IPhone hebben ze nog nooit gehoord van een lekkende trilmotor in een IphoneX
Nadat ik hier mij beklag over heb gedaan het volgende voorstel gekregen:
Scherm repareren en 2 de hands trilmotor(die lekt, waarbij 2 weken daarvoor niks te
Zien was) voor €60,00 UIT COULANCE!! nadat ik al €173,95 had afgetikt voor scherm(A kwaliteit) en vervanging batterij.
Wij hebben de telefoon bij een ander bedrijf aangeboden voor reparatie. Wat bleek:
-Scherm wat is geplaatst was van inferieure kwaliteit
-Trilmotor lekt NIET
-Accu die door Telecom Service Asten is geplaatst LEKTE
Kortom de IphoneX is nu een prima reservetoestel en onze zoon heb ik maar €173,95 terug betaald.
Ik heb geen juridische stappen ondernomen OMDAT:
de verzekering mij liever €173,95 terugbetaald dan een procedure te beginnen tegen dit bedrijf uit Asten.
Voor Telecom Service Asten geld:
Bezint Eer Ge Begint!!

samsung nat geworden
Telefoon aangeboden nadat ie in het water gevallen was, wetende dat het dan einde verhaal is......
Maar alle data nog gered en toestel weer werkend gekregen, helemaal top!!

Alle lof voor Teleservice Asten
Bij deze wil ik het team van Teleservice Asten hartelijk bedanken voor hun goede adviezen perfecte hulp en uitstekende nazorg bij het kopen van allerlei diensten.
Wij zijn meer dan tevreden, nogmaals dank!
Hartelijke groet,
Henriëtte Daniëls

Reply from Telecomserviceasten
Een eerlijk en oprechte winkel
Ik kom hier al enkele jaren voor reparaties omdat ik zo onhandig ben met mijn telefoon. Wordt altijd zeer vriendelijk geholpen. De laatste keer dat ik daar was had ik aangegeven dat ik nog maar 2 maanden met mijn toestel wilde doen en hebben ze met mij mee gedacht omdat ik een wat ouder toestel had stelden ze voor om een 2de hands scherm erop te monteren voor een zacht prijsje. Ik was zo blij met hun voorstel. Een fijn en een eerlijk bedrijf.

Top service
Een super ervaring gehad bij dit bedrijf. Had mijn iphone 13 laten vallen dezelfde dag nog naar hun gebracht. Gelukkig was alles op voorraad, ze hebben een nieuw beeldscherm en een nieuw beschermslaag erop gezet. Ik kon mijn telefoon dezelfde dag nog ophalen. Alles zag er op en top uit. Professionele service en vriendelijk ontvangen ik zou dit bedrijf aan mijn kenniskring zeker aanraden.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.