Jeg har lige som alle I andre købt en mobiltelefon gennem Telestar og har modtaget en telefon i ringere kvalitet. Har i løbet af en måned ringet utallige gange til de tre telefonnumre, der stå... See more
Telestar
See what reviewers are saying
Nu må folk simpelthen lære at tjekke firmaer på nettet inden de handler. Især Trustpilot er fantastisk her. Men man kan ovenikøbet slå Telestar CVR nummer op. Det giver følgende: Tele Dubai... See more
Har lige som så mange andre bestilt en telefon, men modtager i stedet en billig Nokia. Ingen svar på mails eller telefoniske henvendelse. Har nu sendt indsigelse til banken for at få penge retur. Hold... See more
People also looked at
Vare ikke modtaget
Har bestilt 2 telefoner hos Telestar d.10/3 2011og har ikke modtaget noget, og forventer heller ikke at gøre det efter at have læst lidt herinde. Pengene blev trukket samme dag som jeg bestilte varerne.
HJÆLP TIL JER DER ER SNYDT
Jeg er som mange andre også blevet snydt af Telestar.dk
Har undersøgt det lidt og gør selv følgende:
1) Sender 2-3 mails til telestar hvor jeg gør dem opmærksom på at jeg har betalt for ingenting
2) Retter henvendelse til min bank for at lave en indsigelse overfor den betaling de har taget. Bruger mine mails som bevis for at jeg selv har forsøgt at få pengene tilbage
3) Banken tager kontakt til PBS og så køre sagen
4) Skriver en klage på forbrugerstyrelsen.dk
5) Anmelder virksomheden til politiet for snyd
6) Anmelder virksomheden til BASTA på DR1.DK og evt. andre lignende sider.
Evt. skal vi bare alle sammen tage personligt ud til Alyaa Mukdad Jawad Watot som ejer virksomheden som har adresse på Wittenberggade 20 3 sal på Amager i København og bede om en forklagring :-)
Håber I alle vil gøre som punkterne 1-6 og så der måske sker noget....
Mvh
Michael
Vare ikke modtaget - beløb (naturligvis) hævet!
Bestilte en Samsung Galaxy (ca. 3.000 kr) torsdag den 10/3. Lagde fredag morgen mærke til, at beløbet allerede var hævet torsdag. Vildt, så må den være lige på trapperne, men ak, ingen pakke med posten.
Ringede så fredag og talte med Jakob, som sagde, at den først blev sendt kl. 16 og da ville jeg også få en mail med T&T.
Derefter ingen kontakt - har prøvet alle numre, men uden held. Har talt med banken, som laver en indsigelsessag, men jeg aner ikke om det virker.
Nogen, der har fået banken til at tilbageføre pengene?
Skam dig - Alyaa Mukdad Jawad Watot
Mage til svindler skal man da lede længe efter.
Jeg har bestilt en HTC Wildfire. Pengene blev hurtigt trukket fra min konto, og jeg fik en fin mail med track and trace til pakken. Det gav dog ikke noget resultat ved søgning på Post Danmarks hjemmeside. Da jeg ringede og spurgte Posten, kunne de oplyse, at pakken aldrig er blevet sendt fra telestar.dk.
Efterfølgende har jeg så forsøgt at få fat på telestar.dk på følgende telefonnumre (de er alle fundet på nettet og via min bank):
4040 8493
4230 5672
5346 9923
5346 9924
5030 9744
Jeg kom selvfølgelig ikke igennem på nogen af dem.
Humbug, snyd og svindel.
På CVR-registeret kan man se, at det er en klovn med et rengøringsfirma, der sidder bag hjemmesiden. Ærgerligt at en tåbe på den måde kan sidde og være med til at ødelægge tilliden til handel på nettet.
Jeg er ved at undersøge, om det hjælper at klage til forbrugerrådet, eller om det evt. er muligt at politianmelde "firmaet".
KØB ALDRIG NOGET HOS TELESTAR.DK
Hvorfor kan man ikke give firma Nokia 1616 0 stjerner ?
Ja jeg er også en meget rasende ejer af en nokia 1616 og tænk at jeg tror det gode i folk at det bare er en fejl, men efterhånden tror jeg at telestar som forresten er et rengøringsfirma i cvr-registret er blevet meldt til samtlige politikredse, og hvis der er nogen der er blevet røvrendt at denne mandspersons som ikke har meldt ham vil jeg kun anbefale det, så vi kan få sendt ham og hans ansatte ind i hotel gitterly.
Jeg kan kun anbefale alle der har været igennem dette at lave en indsigelsessag i deres bank, og hav alle deres papir iorden fra fupfirmaet, og send en skriftlig anmeldelses til jeres egen politikreds og henvis til at Københavns politi kender til sagen, for så sender de den videre.
Hvis i har foretaget købet igennem mobilpriser skal i også kontakte dem, for de gør også alt hvad de kan ved sagen.
TIL ANDRE DER OVERVEJER KØB HOS TELESTAR GØR DET IKKE I TABER KUN PENGENE PÅ DET.
Køb ikke mobil fra Telestar
Hej
Som alle jer andre her på siden - har vi også købt mobil til vores datter igennem Telestar.
Er der nogen, som kan gætte hvilken mobiltelefon vi fik sendt til vores adresse? Nokia 1616.
Jeg tror ikke, at firmaet har andre mærker - men prøver at score kassen på, at forbrugeren betaler for en dyrere mobil og håber på, at man ikke gider døje med at sende den forkerte telefon retur...
Vi har sendt den retur i håb om at modtage den rigtige telefon indenfor 14 dage, måske naivt..
Men er der ikke sket noget indenfor 14 dage - så politianmelder vi firmaet.
Er der nogen der ved, hvordan man giver en fælles politianmeldelse?
Kære allesammen.
Som den "lykkelige" ejer af en meget meget dyr Nokia 1616. (eks-ejer. Jeg har sendt den retur og bedt om pengene tilbage, men som jeg kan læse på Jeres kommentarer, så får jeg det ikke), så kunne jeg godt vide, hvordan man laver en fælles politianmeldelse. Firmaet slipper garanteret godt fra at bedrage én person for et par tusind kroner. Men hvad nu hvis vi var 20?
Det firma har garanteret kun Nokia 1616 i sit varelager! Det er urimeligt, at det skal have lov til at drive sådan en virksomhed. Hvordan får man politiet til at se, at dette er en temmelig stor sag?
Fik en Nokia 1616 ligesom så mange andre
Har som så mange andre også fået tilsendt Nokia 1616 istedet for en Sony Ericson X8 fra Telestar, og også i mit tilfælde kontaktet jeg dem og fik at vide at min mobil ville blive sendt med det samme og jeg bare kunne returner den forkerte. Har ikke set skyggen af den endnu men har snakket med min bank og de siger at når man har betalt med dankort og aktiv selv har forsøgt at få pengene igen(fx via mail) men uden held, så kan banken lave en indsigelsesag og på den måde får man sine penge igen. Så kan kun opfordre alle til at sende dem en mail og derefter jeres bank!
Bestilte en Samsung Galaxy I9000, men modtog en Nokia 1616
I lighed med mange andre har jeg bestilt en dyr telefon (til ca. kr. 3.000,00), men modtaget en Nokia 1616, som på Telestars egen hjemmeside er til salg for kr. 194,00.
Jeg vil kraftig fraråde at handle med dette firma, som lugter langt væk af svindel.
Bestilte 2 telefoner til en værdi af 1500 kr. men fik 1 nokia 1616 til værdi 300kr ca.
Ligesom så mange andre herinde har jeg i mandags d.07-03-2011 bestilt telefoner på telestar's hjemmeside. modtog i går 1 telefon (nokia 1616) til 1/5 af værdien på de 2 jeg havde bestilt. Jeg har i dag informeret telestar om at jeg vil gøre brug af deres 14 dages fortrydelsesret og krydser nu fingre for at jeg får mine penge igen (as if!). har undersøgt lidt om dem og som andre siger er her den beskrivelse der står om dem på cvr registret:
Cvr-nr: 33116594
Kreditoplysninger:
Antal ansatte: 0
Reklamebeskyttelse: Nej
Øvrige informationer
P-numre for denne virksomhed: 1016345012 (Tele Dubai v/Alyaa Mukdad Jawad Watot)
Håber virkeligt ikke at dette betyder at jeg har købt min telefon hos et rengøringsfirma.
Jens Jensen
Vi er mange i Nokia1616-klubben, det ligner et stort svindelnummer, og Telestar Dubai slipper af med en kasse billige Nokia1616 telefoner. Jeg bestilte en Sony Ericsson X10mini og er blevet den(u)lykkelige ejer af en Nokia 1616, deres telefoner er midlertidigt nede, men åbner igen mandag!!! Så skal alt nok blive godt igen......?
Fik nokia 1616 i stedet for 6700
Hvor ville jeg ønske jeg lige havde bevæget mig herind inden jeg i tirsdags bestilte og betalte for en nokia 6700 hos telestar. Fandt siden via mobilpriser.dk.
Jeg modtog pakken i dag og opdagede at det var den billige nokia 1616 der lå i æsken. Jeg fik fat på telestar og der var en dansktalende fyr der svarede. Han beklagede fejlen og forklarede at han ville sende en returlabel pr mail. Den er kommet nu, men nåede ikke på posthuset med pakken m den billige 1616. Han lovede desuden at sende track and trace nr på den bestilte 6700 inden kl. 16 i dag. Det er dog stadig ikke sket.
Efter at have læst herinde, har jeg i samråd med banken valgt at spærre min konto, så de ikke kan trække yderligere end de 1385,- jeg betalte i første omgang. Nu her vil jeg kontakte politiet og høre hvordan jeg skal forholde mig. Det er en aldeles væmmelig situation at stå i og dyre "lærepenge"..
I teorien kan de stadig nå at rette op på miseren ved at sende den mobil jeg har bestilt i rette stand og kvalitet, og da skal jeg gerne følge op herinde. Desværre tyder jer andres erfaringer på at jeg står til at blive slemt skuffet.
Min kæreste bestilte en nokia 6700 classic og fik en nokia 1616
Min kæreste bestilte en Nokia 6700 classic pink hos telestar d. 7/3-2011 og modtog så sin pakke idag, og da hun åbner pakken ser vi til vores store forbavelse at der ligger en Nokia 1616 i stedet for til en værdi af ca 200 kr.
Hun vælger at ringe til firmaet, men kan ikke komme igennem, så jeg vælger at tjekke her på Trustpilot.dk om der skulle være skrevet noget om telestar, da det sagtens kunne være en fejltagelse at der har været byttet om på to pakker da de sætter labels på dem.
yderligere finder vi ud af at den telefon som hun bestilte til en pris af 1385 kr. samtidigt er steget ca 100 kr.
Men jeg finder så 7 anmeldelser herinde på trustpilot.dk om telestar hvor historierne stort set er den samme.
Min kæreste kommer så igennem til telestar og det er samme svar hun får som andre, at det er en fejl og at han vil sende den rigtige imorgen.
Men alarmklokkerne ringer både hos min kæreste og mig, og vælger at ringe til banken, der får min kæreste at vide at telestar faktisk godt kan trække penge på kontoen igen på samme ordre, så banken forslår at hun får nyt dankort og hendes nuværende kort bliver spærret, og det vælger vi.
Så nu går kampen ind på at få pengene tilbage så vi kan købe en telefon hos et teleselskab, så vi kan bestemt IKKE anbefale telestar, og hvis der bliver problemer med at få penge igen, bliver der indgivet en politianmeldelse på telestar.dk
Så har du handlet hos telestar så kontakt din bank for en sikkerheds skyld så du ikke lige pludselig står med at der er blevet trukket flere penge.
Vi er godt nok ærgelige over ikke at have kigget herinde på trustpilot.dk inden vi bestilte telefonen.
Bestilte HTC Desire og fik værdiløs Nokia
Pengene for HTCen er trukket, men der kom en Nokia 1616. Jeg får banken til at tilbageføre betalingen og overvejer at anmelde manden for bedrageri, da jeg ikke tror på at det er en "fejl"
Pas på! Køb aldrig her.
Jeg købte en mobiltelefon her i februar 2011. Telefonen kom hurtigt, men havde en defekt. Siden da har jeg prøvet utallige gange at komme i kontakt med Telestar.dk uden held. En telefonsvarer besvarer telefonen og mails bliver ikke besvaret. Jeg kan kun råde til at man ikke handler her.
Ingen kontakt
Jeg købte en HTC wildfire på telestar.dk, men telefonen kunne ikke se sim kortet. Telestar bad mig sende den tilbage og sagde de ville sende mig en ny. Jeg sendte telefonen tilbage, men har ikke modtaget en ny telefon og kan nu ikke komme i kontakt med dem.
Telestar er en enkeltmandsvirksomhed, og der kan jo i princippet være sket et eller andet med manden der gør at han ikke kan passe sin foretning, men det er lidt frustrerende når man har betalt for en vare man aldrig har fået.
Jeg sender sagen videre til forbrugerstyrelsen.
Køb din telefon et andet sted.
ingen kontakt og ingen mobil
På Telestars hjemmeside skriver de, at der er levering inden for 2-3 dage. Det troede jeg på og købte mobiltelefoner, som jeg skulle bruge som gave. Jeg har tidligere kun haft gode og positive oplevelser med telebazar.dk, så naiv som jeg var, troede jeg også, at telestar.dk ville kunne levere som lovet på hjemmesiden. Det har de så ikke gjort endnu. Jeg har ringet, jeg har skrevet, men ingen reaktion.
Ringe service
Samme oplevelse som Mark - ikke hørt noget fra dem. Prøvet at ringe adskillige gange i deres åbningstid og mailet dem - radio silence. Totalt ringe..... skal siges at pengene heller ikke er trukket, men der står at varen leveres inden for maks tre dage
Holder hvad de lover.
Bestilte en mobiltelefon, kom med posten dagen efter.