The Duke in the Forest Reviews 5

4.1

Company details

1. Travel Agency

Written by the company

De Schotland specialist Fàilte / Welkom Mijn naam is Vincent van Dijk en ik ben Zelfstandig Reisadviseur bij Personal Touch Travel. Onder de naam 'The DUKE in the FOREST' organiseer ik betoverende maatwerkreizen naar, in mijn ogen, het mooiste land ter wereld: Schotland! Van 2002 - 2007 heb ik in Schotland gewoond en gewerkt en daar ben ik verliefd geworden op dit betoverende land. De cultuur, de natuur, de historie en de passie van de Schotten hebben mijn hart gestolen. Schotland is een fantastisch vakantieland met veel verschillende gezichten en mogelijkheden voor iedereen. Ik laat je hier graag kennis mee maken! Leuk weetje: inmiddels woon ik weer in Schotland en kan ik nog meer op zoek naar de beste reismogelijkheden. PERSOONLIJK REISADVIES The Duke geeft persoonlijk reisadvies, wanneer jou dit uitkomt. Jij hebt slechts 1 persoonlijk aanspreekpunt; vanaf het 1ste contactmoment tot na terugkomst van de reis. The Duke is betrouwbaar, nauwkeurig en flexibel. VAN A TOT SCHOTLAND GEREGELD The Duke zorgt voor een complete reis: van vervoer, accommodaties, autohuur tot excursies - jij bepaalt. Jij ontvangt een persoonlijk reisvoorstel en offerte, de reisbescheiden en handige en noodzakelijk informatie m.b.t. jouw reis. Ik ontzorg jou, jij hoeft alleen te genieten.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Top!

Onze reis met The Duke in the Forest is van begin tot eind uitstekend begeleid door Vincent en David. We voelden ons meteen vriendelijk, kundig, snel en enthousiast geholpen. Er werd echt geluisterd naar onze wensen, en dat merkten we terug in alles wat ze voor ons hebben geregeld.

Ze hebben een reis samengesteld die perfect aansloot op onze wensen en ons gezelschap, inclusief een peuter van twee jaar. De twee accommodaties die zij voor ons selecteerden waren werkelijk top: prachtige locaties, veel ruimte en comfort, en rijk uitgerust. Ook de autohuur, KLM‑vluchten en vluchttijden waren uitstekend geregeld.

Helaas werd onze heenvlucht door KLM geannuleerd, waardoor we een dag later konden vertrekken. Vincent en David reageerden hier direct en zeer adequaat op. Ze regelden meteen een extra hotelovernachting voor ons en namen contact op met zowel het autoverhuurbedrijf als onze eerste accommodatie om de datumwijzigingen soepel door te voeren. Dat gaf veel rust in een stressvolle situatie.

Samenvattend: we zijn bijzonder tevreden over hun begeleiding voor, tijdens en na de reis. Dankzij hun betrokkenheid en professionaliteit hebben we alsnog een fantastische vakantie gehad. Wij komen zeker bij hen terug voor een volgende reis.

May 1, 2026

Onze top rondreis door Schotland

Hij stond al lang op onze bucketlist en mede door "The Duke in the Forest" reisorganisatie en dan met name Vincent de Raad, is onze rondreis door Schotland tot een onvergetelijke droomvakantie verworden.

We zijn zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de reis zelf compleet ontzorgd. Een reisschema wat aan al onze wensen voldeed, met stuk voor stuk heerlijke accomodaties en zeer vriendelijk personeel. We hadden een enkele vraag tijdens onze reis en deze werd nog de zelfde dag, tot volle tevredenheid, beantwoord. Ja, zelfs in het weekend was de reisorganisatie bereikbaar.

Vincent, namens ons, dank voor de goede zorgen en top organisatie! Wendy & Richard

April 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Mooie whiskyreis met eigen auto door Schotland

Vincent en David hebben op basis van mijn wensen een hele mooie whiskyreis samengesteld door Schotland. De reis met elektrische auto verliep perfect. Voldoende laadpunten, authentieke locaties (o.a. midden in het oude centrum van Edinburgh), mooi weer en uiteraard lekkere whisky! Ook het persoonlijk contact met de reisorganisatie is erg goed bevallen. Gewoon een appje als we vragen hadden of nog iets wilde wijzigen en we kregen vrijwel dezelfde dag nog antwoord.

April 11, 2026

Een fantastisch georganiseerde vakantie

Vanaf het begin is er goed contact geweest. Vincent heeft in het begin uitgevraagd wat onze wensen waren en heeft dat in een mooi reisplan verwerkt.
We hebben ons niet druk hoeven maken over de tickets voor de overtochten en het regelen van de accommodaties, die allemaal schoon en riant waren.

March 28, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Een reis door Schotland om nooit meer te vergeten

Met dank aan Vincent hebben wij als jong gezin een fantastische rondreis gemaakt door Schotland. Op basis van onze wensen heeft Vincent goed invulling gegeven voor onze reis. Van de gebaande paden, in prachtige, kleinschalige hotels met genoeg tips voor een verblijf van maanden. We kijken terug op een geweldige vakantie met blijvende herinneringen en danken Vincent in het bijzonder!

August 4, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look