The Mental Captain Reviews 86

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kan en ung mand coache en ældre mand? - Svaret er JA, hvis man er åben og “coachable”. I 2024 trængte jeg til at finde noget ny energi i hverdagen, og havde heldigvis mødt Mikkel perso... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bare TAK! Mikkel var usædvanlig dygtig, dyb, lyttende, rolig og konstruktiv! Han hjalp ikke kun min teenage søn, som ændrede MÆRKBAR sindtilstand og adfærd efter deres sessioner, hvilket var en kæm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Verdens bedste Coach.🥇💫 Mikkel giver dig 100% forståelsen af dig selv, hvilket er essentielt før du kan rykke med konstante og store skridt med dine mål og drømme. Dit tankemønster er altaf... See more

Rated 5 out of 5 stars

Workshop med Mikkel føltes som et flere dages seminar når det udmåles på value for money. Mikkels unikke forståelse for mindset, udvikling og perfomance er med til at skabe en værktøjskasse, s... See more

Company details

1. Life Coach
  2. Career Coach

Written by the company

The Mental Captain's hovedformål er at motivere, inspirerer, løfte og udvikle unge mænd til at få succes i livet - og specielt i deres virksomhed. Derudover holdes der foredrag på skoler og virksomheder, og personlig lederskab, motivation og mentaltræning. Besøg sitet, og se de fantastiske cases der er lavet hos unge mænd igennem årene. Skriv gerne en privat besked, hvis du vil give feedback, eller har spørgsmål.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Motiverende coaching – også for erfarne ledere

Kan en ung mand coache en ældre mand?
- Svaret er JA, hvis man er åben og “coachable”.

I 2024 trængte jeg til at finde noget ny energi i hverdagen, og havde heldigvis mødt Mikkel personligt på Seedster i Spanien tidligere. Hvis jeg kun havde set hans sociale medier, havde jeg nok aldrig kontaktet ham, da disse taler til et yngre publikum - og jeg nok er dobbelt så gammel som ham. Jeg anbefaler andre ‘modne’ at se på hans hjemmeside, og tage imod tilbuddet om et gratis discovery kald på ca. 45 minutter, der kan bookes der.

Det blev til et virkelig positivt og udbytterigt forløb med Mikkel. Hans tilgang er energisk, målrettet og nytænkende, og han giver ikke op, selv når samtalerne bevæger sig ind på udfordrende områder.
Mikkel formår at stille de rigtige spørgsmål, fastholde fokus og skabe en atmosfære, hvor man føler sig tryg, men samtidig udfordret til at udvikle sig.

Hans vedholdenhed og engagement har gjort en kæmpe forskel for mig, og resultaterne taler for sig selv: Ny motivation, meget bedre søvn, sundere vaner og en mere effektiv tilgang til dagligdagens udfordringer.

Jeg kan varmt anbefale Mikkel til alle, der søger en coach med indsigt, dedikation, og personligt engagement i sine kunder, der rækker langt ud over det sædvanlige.

5 stjerner herfra!

August 1, 2024
Rated 5 out of 5 stars

helt klart 10/10 in my opinion.

Vi havde Mikkel ude og holde oplæg på vires skole og jeg synes det var virkelig fedt, ikke mindst hvordan han fik en hel flok (mostly) gutter koncentreret i hele 2 timer.
Men også alt den læreing han gav videre. Det var super fedt som han bandt mange af de lektioner han lærte os op på historier fra hans eget liv og samtidig fortalt hvordan vi selv kunne bruge hans fejl til at komme frem i livet. Det gjorde også det var noget man nemmere husker, som f.eks. det her med synet på fortiden hvor han fortalte om hans eks og hvordan han kunne se det som om verden var imod ham eller han kunne tage det som en læring.
Det var alt i alt bare et super gennemført oplæg med en masse læring, helt klart 10/10 in my opinion.😊
Ud over det gav han mig også ekstra tips til hvordan jeg holder styr på mine nerver til konkurrencer og det hjalp helt vildt!🤘🏻

Rated 5 out of 5 stars

En verden til forskel og et helt ny menneske🤩

At få Mikkel som coach har uden tvivl været den absolut bedste investering jeg har lavet i mig selv, samt min virksomhed!! Mikkel er super kompetent, og en haj til sit arbejde. Han er den største inspiration, og motivator man kan ønske sig!

Hvis du som mig, er/var skide træt af at kæmpe, og kæmpe uden et eneste tegn på succes, og udvikling både personligt og i din virksomhed så invester i Mikkel. Den effekt The Mental Captain har på din energi kan ikke måles nogle andre steder, Mikkel er hel unik og har en indsigt som meget få mennesker besidder. Hvis du er det mindste i tvivl, så gør det: invester i dig selv og din fremtid, for du vil ikke fortryde det tværtimod vil du takke dig selv.

Jeg er blevet et helt nyt menneske takket være Mikkel, og jeg har fundet mig selv, og mit formål🤩 Kæmpe succes oplevelse, tak Mikkel!!!

August 13, 2024

Bare TAK!

Bare TAK!
Mikkel var usædvanlig dygtig, dyb, lyttende, rolig og konstruktiv!
Han hjalp ikke kun min teenage søn, som ændrede MÆRKBAR sindtilstand og adfærd efter deres sessioner, hvilket var en kæmpe gamechanger! -han hjalp også mig, med forståelse, brugbare værktøjer, respekt og grundighed, som jeg sjældent har stødt på tilsvarende andensteds. Jeg er dybt taknemmelig for dét vi fik ud af vores forløb og bruger det stadig, her et halvt år senere.
VARM anbefaling herfra!

August 8, 2024

Bedste coach!!!

Jeg har nu arbejdet med Mikkel i lidt under en måned, og der er allerede sket så meget.

Jeg har haft koblet ham på som personlig coach, og salgscoach.

Mikkel har hjulpet med at opsætte et system jeg kan bruge til at sælge ud fra, og sparring til præcist hvad der virker og hvad der ikke virker.

Han har så mange gode sunde perspektiver og er ekstremt dygtig til at skubbe en på den rigtige måde, så man får den inderlige og utvivlene tro på egne evner.

Jeg har allerede booket flere møder end jeg havde troet kunne lade sig gøre.

Derudover er han så let at arbejde med, både fleksibel og super resultatorienteret

Helt klart en kæmpe anbefaling fra mig.

July 28, 2024

Kæmpe anbefaling herfra🙏

Alt i alt synes jeg det var en helt fantastisk oplevelse. Mikkel havde nogle interessante vinkler på forskellige situationer i livet og gav nogle redskaber til at udvikle sig som person.Derudover har Mikkel en fed energi og han er enormt dygtigt til at aktivere publikum i løbet af foredraget. Han formår at få alle med. Så alt i alt var det en voldsomt fed og lærerig oplevelse. Kæmpe anbefaling herfra🙏

May 28, 2024

Walk the extra mile?

Mikkels unikke forståelse for mindset, udvikling og perfomance er med til at skabe en værktøjskasse, som jeg tænker alle deltagere kan tage med sig og bruge videre på deres rejse. Jeg tager i hvertfald min med mig, og holder den tæt!

Wall the extra mile? Mikkel går gerne et helt Marathon for at skabe succes for han lyttere og elever.

5x🌟 herfra.

January 1, 2024

Mikkel er vildt inspirerende

Mikkel er vildt inspirerende, og han ved hvordan man fortæller på en måde som for en til at blive ved med at følge hvad han siger og gør. Han har nogle gode råd til folk for at hjælpe med at gøre deres hverdag bedre.

Fantastik oplæg

Fantastik oplæg, du forstår virkelig at holde mig engageret og komme på bølgelængde med mig/os unge.

Du sætter nogle scenarier op som jeg er sikker på der er mange af os der kender til. Det gør det nemmere at forstå tankegangen bag det du fortæller og leve sig ind i det.

Jeg var i hvert fald underholdt og følte at jeg fik noget ud af de 2 timer.

Måske er det også bare fordi jeg har en interesse i det du laver😉

Igen 1000 tak fordi du ville komme. Jeg vil i hvert fald tage nogle ting med mig ud i fremtiden 🙏🏻

Jeg har haft æren af Mikkel, The Mental Captain🤩

Jeg har haft æren af Mikkel The Mental Captain 2 gange og begge gange har været super værdifuldt. Mikkel er fuld af energi og har en stærk vilje, han er både inspirende og super lærerig. Hvis du ikke allerede har rækket ud til ham, så vil jeg bare sige. DO IT, just do it, han er fand#me en champ og du ville ikke fortryde det. Mikkel tak igen for det, det har været min ære at høre og lære fra dig🙏🏽

Rated 1 out of 5 stars

Alt han lærer dig kan du finde gratis…

Alt han lærer dig kan du finde gratis på nettet/ youtube. så anbefaler ikke at punge 20.000kr ud på hans kursus

Dagen efter ringer han til mig og siger det er dårlig karma af mig at sende en dårlig anmeldselse, og tikker mig om at slette anmeldelsen.

Tænk på hvor meget mindset materiale der f.eks. bare er på youtube. En åben platform hvor hele verden smider videoer ind. Det kan ikke slås. Du finder ikke det i Mikkels kursus, som ikke allerede ligger på youtube eller google. Brug din sunde fornuft. Få din søvn, tro på dig selv, drop byturen og læs om forretningsmodellen. Netværket du får gennem Mikkels kursus kan du finde mange andre steder.

Og så lige en ting mere: Mikkel jeg udfordrer dig til bare selv at tjene 50.000 i måneden med et marketingbureau og uploade din lønsedler fra det. At drive din forretning er 10x nemmere end et marketingbureau.

Kursus-branchen er fuldstændig blæst op, og man hører kun én side af historien hver gang. Dem som får succes. Aldrig dem som ikke får det. Husk det inden i køber kurset. Håber i alle finder det i søger og får succes på hver jeres måde. Også dig Mikkel, du er cool nok, bare ikke dit kursus. Der er ligesom ikke en balance mellem det man giver og får igen.

Peace✌️

opdateret: Det, at der ikke er flere som kommer ud og kritiserer dig og mange andre guroer viser bare, at de fleste mennesker er nogle kujoner. Ærlig talt Mikkel, det eneste du tjener penge på er at fortælle andre hvordan de skal tjene penge. Ufatteligt jeg på et tidspunkt var ved at give dig en god andmeldelse bare fordi du pressede på...

Der findes ikke en branche hvor der bliver løjet mere i end kursus/ coaching branchen. Både fra sælger og købers side af.

April 20, 2023
The Mental Captain logo

Reply from The Mental Captain

Kære Christian Friis.

Jeg er taknemlig over din anmeldelse, fordi den minder mig om, hvilken type mennesker jeg nyder at arbejde med. Og det er folk der tager ansvar og ejerskab over deres liv, og ikke folk der leger "offer" rolle, og som tror at man kan få eksistentiel forretning-succes med en minimal indsats - som du jo tydeligvis har indtrykket af er tilfældet.

Men lad os få styr på fakta, nu hvor du alligevel udstiller din egen offermentalitet:

1) Jeg har aldrig nogensinde haft et kursus. Jeg har tilbudt et coaching forløb, hvor du som klient har kunne få værktøjer, træning, netværk og sparring til at vækste dig selv og din virksomhed. Evnen og viljen til at gøre indsatsen ligger hos klienten selv. (jeg kan ikke løfte vægtende for dig).

2) Jeg ringer til dig, fordi det kom bag på mig at du vælger at lave din anmeldelse over 1.5 år efter dit forløb er færdigt.. så kan det ikke ha' været så skidt endda ;-)
+ Du ud over forløbet uden at betale, rent faktisk er blevet inviteret med på en 9-timers workshop og en telttur i skoven.. Derfor ringede jeg reelt set bare for at få din feedback, da jeg har gjort alt hvad der stod i min magt, for at gå den ekstra mil for dig som elev, som jeg altid gør for mine elever.

3) Jeg har de seneste 4 år investeret knap 500.000 kroner, i at lære fra fagpersoner som Rasmus Bagger, Tony Robbins, Brendon Burchard, Alex Hormozi, Dr. joe dispenza, Sam Ovens og mange andre førende eksperter i Danmark og verden, inden for mentaltræning, selvledelse, forretningsudvikling, salg og high-performance, og derfor så er jeg også blevet rigtig rigtig dygtig til at hjælpe mennesker, som er "coachable og åben for at lære".

4) Hvis man alligevel kan finde alt på YouTube, så virker det da lidt fjollet at du valgte at investere i forløbet.. ;-)

Når det så er sagt, så er der ingen tvivl om at jeg ikke er perfekt og jeg har fortsat har meget at lære, men jeg gør mit bedste hver dag, for at flytte de menensker som jeg har i min fold.

Jeg ønsker dig et fantastisk liv og jeg håber fra bunden af hjertet at du kommer til at få et godt liv.

Rated 1 out of 5 stars

2 stjerner for mennesket bag, noooot

Da jeg købte forløbet til 18.000 kr. så havde jeg forventet mere. Jeg blev endda lovet salgstræning, da jeg selv følte det var her jeg havde brug for hjælp. Og meget mere hånd i hånd til at kunne få kunder i min forretning, som faktisk blev lovet da jeg købte mig ind på forløbet.

Men det jeg fik var høj energi og et forsøg på at give mig mere selvtillid og lign. Som jeg egentligt ikke havde brug for eller efterspurgt. Vi havde endda et one on one fysisk 1,5 time sammen, hvor jeg havde bedt om salgstræning på dette møde, men igen blev jeg mødt af at han prøvede at få mig ud af min comfort zone ved at råbe nogle ting nede ved havnen… Til sidst på den 1,5 time bedte jeg specifikt om salgstræning (som jeg havde troet vi skulle bruge hele den 1,5 time på), da jeg godt kunne mærke det ikke ville komme medmindre jeg selv begyndte at presse lidt på. Så det brugte vi 20 min på, hvor jeg egentligt bare overhørte et salgsopkald fra Mikkel til et af mine prospects.

Jeg prøvede at bede om en tilfredsgaranti tilbage i december, men her blev jeg mødt af påstande om at jeg ikke mødte op på aftalte tidspunkter, som ikke er sandt.

Samtidig påstår han at min investering er tjent hjem, som den ikke er. Min investering er fakrisk på -18.000 kr., da det faktisk ingen kunder har givet mig gennem dette forløb. Han mener derimod at de kunder jeg havde iforvejen var med til at tjene min investering hjem…. Men det er jo ikke sådan det fungerer…

Jeg er blevet ignoreret på de sidste beskeder, så den refundering skal jeg nok ikke regne med. I en forretning som Mikkels så havde jeg faktisk regnet med glade kunder var vigtigere.

Mikkel som person trækker det op på 2 stjerner.

Redigeret herfra som svar på Mikkel's svar

Jeg synes godt nok det langt ude og meget lavt, at du skal lyve i dit svar til mig.
Du nævner at jeg INGEN outreaches lavede, som jo er en decideret løgn. Jeg lavede faktisk flere outreaches end du anbefalede. Og hvordan kan du sige jeg lukkede en kunde på jeres framework, HVIS jeg INGEN outreaches lavede tf...
Og det er jo løgn at den kunde blev lukket gennem jeres ih så fantastiske "Baby Boom" framework. Dette er en kunde jeg havde i forvejen, MEN denne kunde var indenfor den branche vi aftalte at gå efter.. Skrev det også i første del af min anmeldelse.
Dette kursus/forløb eller hvad F*nden man skal kalde det, det har givet 0 kunder. Jeg havde kunder i forvejen, som finanserede denne elendige investering.

Hvis du sælger mig salgstræning, så er det også salgstræning jeg regner med at få i mit køb, og ikke at du skal til at tage beslutninger om mit mindset er hvor det skal være eller ikke er. Idiot.
I forhold til Roskilde Festival og ferie (som du ikke nævner), så var du udemærket klar over at jeg var på ferie i 2 uger på Cypern med venner og familie og lige inden havde 1 uge på Roskilde Festival med mine venner. Hvor vi endda blev enige om at jeg betalte dig F***** 18 lapper inden jeg tog afsted, og så begyndte vi på dette, når jeg var tilbage fra mine 3 ugers ferie. MEN at du så nævner at jeg er FRAVÆRENDE i min FERIE??? Og ikke til at få fat på. Er ærligt talt målløs over dit svar. Havde forventet alt andet end løgne i dit svar til min anmeldelse. De 2 stjerner er røget ned på 1 stjerne, hvor er du lav mand.

Ps. jeg laver kun anmeldelser når en service eller et produkt er exceptionelt dårligt. Så det var da så lidt. velkommen til portfolioen.

Med venlig hilsen "Mikkel Frost"

July 1, 2023
The Mental Captain logo

Reply from The Mental Captain

Kære Mikkel Frost. Jeg er fascineret over at du vil udstille dig selv på den måde som du gør her. Din anmeldelse bæger endnu engang tydeligt præg af at du på ingen måde har været coachable.

Der er +78 personer der har haft en god oplevelse, og så er der "Mikkel Frost" som har haft en dårlig oplevelse - fordi hans engagement har været fuldstændig fraværende, hvilket for mig er en gåde, når du har investeret i hæderligt beløb i at få mine kompetencer i dit ringhjørne.

Du ville have salgstræning - men du mente ikke du havde nogen udfordringer med dit mindset eller selvtillid - hvilket du tydeligvis har, da du var så nervørs for at gøre alt forkert i dine outreaches, at du simpelthen INGEN outreach lavede!

Det skræmmer mig sku lidt at der findes mennesker der vælger at investere i sig selv, og som samtidig IKKE gider at lytte på sin coach..

Men det er jo klart.. Du lukkede lynhurtigt 1 kunde, på det "babyboom" framework vi skabte til dig, i nichen "webshops der arbejder med babyudstyr" - da du lukkede denne kunde, blev du umulig at få fat på. Du mødte ikke op på coachinger. Du tog på Roskilde Festival, du havde travlt med dit studie og din massage biks på sidelinjen.. Til sidst kommer du 4 måneder efter, og brokker dig og truer mig med dårlige anmeldelser og alt muligt.. Dårlig energi er mit liv for kort til at bruge tid på.

Som jeg har nævnt før, så kommer du først til at få den succes du drømmer om den dag, du indser at du skal tage ansvar og ejerskab.

Som coach kan jeg ikke løfte vægtende for dig. Du må selv møde op, og eksekvere den gameplan vi har lagt.

Jeg ønsker dig alt godt, men jeg er stadig målløs over at der findes mennesker som dig på jorden.

Og ps. jeg kan jo se på din Trustpilot profil at du kaster om dig med dårlige anmeldelser til højre og venstre. Hvilket endnu engang understreger det mønster der foregår i hjernen på dig.

Så jeg vil sige tak for 2-stjerner. Det er jeg sku stolt over, når de kommer fra en person som dig.

Fantastisk oplevelse med Mikkel

Fantastisk oplevelse med Mikkel! Mikkel er en utrolig dygtig mand, og han giver alt hvad han har for sine kunder og samarbejdspartnere.

Mikkels kompetencer er unikke og helt specielle, indenfor mental træning og tankestyring i eget sind.

STOR anbefaling herfra!

February 22, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fra underskud til OVERSKUD…

Fra underskud til OVERSKUD…

Jeg kom til Mikkel i håb om at han kunne hjælpe mig med at blive den bedste version af mig selv og få et kæmpe boost overskud i hverdagen. Mikkel har hjulpet mig med selvdisciplin, selvrespekt, selvkærlighed - jeg skulle være den bedste version af mig selv for at kunne være noget for andre. Så tak til Mikkel som har været med til at starte denne fantastiske rejse, som først lige er begyndt. Det understreger endnu en gang at den bedste investering man kan lave er investeringen i en selv.

January 18, 2024
Rated 5 out of 5 stars

3...! Samtaler tog det ham!

3...! samtaler tog det Mikkel min mentor, min ven, min bror jeg ikke viste jeg havde.
Han fik mig til at indse at jeg godt kan og skal tage springet...

Jeg kan godt sagde han og hvad HAN skabte igennem MIG derefter? Kan jeg kun skrive at du skal læse videre.

MIT FIRMA, MIN DRØM, MIT BEHOV
- Økonomi Fokus

Det spring jeg ikke turde før fik han frem i mig på 3 samtaler igennem han forløb som er alt det man står og mangler hvis man ikke har været igennem ham og taget hans forløb og blot taget den første samtale med ham.

Jeg anbefaler ham til alle omkring mig at man tror man har sine behov opfyldt... så tager man fejl så med DIN egen vilje gennemgang med The Mental Captain rykker du DIG til noget større og vildere.

Jeg TROEDE det var mange penge for mig det her forløb og det var da også mange penge, men det er bitte hvis ikke mikroskopisk forhold til de muligheder jeg har nu og den indtjening JEG HAR BEHOV og SAT MIG SELV MÅLENE I 2017 og nu er jeg kun ET STEN KAST FRA at være i mål på kun nogle enkelte samtaler PGA. The Mental Captain forløbet og hans viden og verden jeg fik lov at rejse med på vedhjælp at en enkelt billet til og de penge jeg så som en investering har givet MIG og kan helt sikkert give DIG.

Mere end rigeligt igen til selvværds-kontoen, motivations faktoren, gøre hvad jeg brænder for ønsket og hvem ved?

Jeg tror på du kan gøre dig selv den dybeste tjeneste, mest værdifulde behov for dig og dit mentale jeg at gøre godt i at tage hans forløb.

Rigtig god tur på Rejsen.
mvh. Kasper Kolvig Ramsing/Økonomi Fokus

November 16, 2023

Mental MindGym - En Unik Oplevelse

Jeg har i de sidste 2 måneder fulgt et forløb hos Mikkel - MindGym. Det har været fuldstændig fantastisk! Jeg har lært en masse inspirerende mennesker at kende, og forløbet har allerede ændret mit livssyn, og min hverdag.

Mikkel er en fantastisk coach og underviser. Jeg har kæmpe respekt for dét han gør! Jeg føler at jeg endelig er blevet “vækket”. Endelig er det gået op for mig hvad der kan lade sig gøre i mit liv, hvis jeg træner min hjerne. 25 år i mørket er forbi.

Med Mikkels hjælp har jeg allerede opnået resultater, og jeg er generelt blevet et gladere, og bedre menneske. Tak Mikkel! Jeg håber ikke at vores rejse slutter foreløbigt! 🙏

November 2, 2023

Hvis du ønsker at investere i dig selv være en del af The Mental Captain

Hvis du ønsker at investere i dig selv og være en del af et fantastisk fællesskab, skal du komme til MindGym. Jeg har gjort fremskridt på alle fire mødegange og har fokuseret mere på de ting, jeg gerne vil lære: at sige nej til ting, der ikke gavner mig, og at sætte grænser over for folk, der ikke ønsker mig det bedste. Jeg har lært at få mere ud af min dag og gøre gode ting for mig selv. Samtidig møder jeg mennesker, der ønsker at bidrage positivt til hinanden. Jeg kan kun anbefale at være en del af The Mental Captain, hvis du ønsker at opnå de ting, du drømmer om. :-)

December 21, 2023

Mikkel er [F🦆ing] nice

Mikkel er [F🦆ing] nice. Jeg arbejdede med ham for snart 2 år siden. Bedste takeaway: Power Mantra og ressourcefuld tilstand. Jeg ved han hele tiden tilegner sig ny viden, og vil klart anbefale man tager fat ham når man er i startfasen af sin forretning eller oplever mentale barriere. Det er en god måde at komme ud over stepperne på.

November 15, 2022

Take a closer look