Snabbt svar, då man fick förgranska och den blev inte riktigt 100 bra, så jag mejlade in en andra gång, den blev inte alls bra. Skickade in en tredje och den blev superfin. Gick fort att tillverka och... See more
See what reviewers are saying
Hej! Tack för såå fina bilder. Jag har beställt en tavla förut som vi var jättenöjd med. Så nu blev det tre till i olika storlek. Beställde i början på veckan, fick förhandstitta och godkänna en... See more
Allt gick väldigt snabbt när jag väl gjorde beställningen. Riktigt bra att man fick en förhandsvisning på beställningen innan den gjordes och skickades. Gjorde beställningen på en fredag och hade den... See more
Company details
Written by the company
Unik poster av din bästa vän – ditt husdjur
Contact info
Ronjagatan 3, 504 94, Borås, Sweden
- info@thepetposterstore.se
- thepetposterstore.se
Snabb leverans!!
Lika nöjd som alltid!
Beställde i början på veckan, fick förhandstitta och godkänna endast två dagar senare.
Och nu har jag dom hemma, innan veckan är slut.
Snabb service, och så fina bilderna blev.
Tack
Perfekt kundupplevelse
Enkel beställning!
Trevlig och professionell förhandsvisning, ändrade bilden efter mina önskningar!
Snabb och smidig leverans!
10/10
Jättebra service!
Otroligt fina tavlor som blev mycket…
Otroligt fina tavlor som blev mycket uppskattade julklappar! Mycket snabb leverans, snabba att svara på e-mail.
En uppskattad present!
En väldigt uppskattad present, riktigt fin tavla som passar för olika djurslag. Bra att man kunde få en förhandsvisning av bilden så man kunde se hur den kommer se ut, snabb leverans.
Super nöjd!
(Jag beställde en bild på en kanin 🐇)
Så otroligt fina
Så otroligt fina. Blev en uppskattad julklapp. Kommer beställa flera
Fantastiskt bra service
Fantastiskt bra service! Snabb med utkast och skickade en till kopia när postnord strula.. topp!
Otroligt nöjd 😍
Hade en dålig bild på en kär bortgången katt endast framifrån. Jag bad dem lägga till en svart svans intill hennes vita kropp. Jag är så nöjd med deras lyhördhet och smidig dialog!
Väntar spänt på denna tavla på barnens älskade katt <3
Mycket fina posters och bra bemötande!
Fin produkt, men de har höjt priset
Fick hem bilden på vår lilla kattunge häromveckan och den är superfin! Uppskattar att man fick förhandsvisning och kunde be om små justeringar innan printing. Var så nöjd att jag ville ge till släktingar i julklapp, men såg då att de höjt grundpriset med nästan 50% sedan min beställning (från 349 kr till 499 kr - en ganska saftig höjning). Nu känns det inte lika prisvärt och jag får överväga om det blir några julklappar av det. Men produkten i sig är väldigt fin :)
Superfina posters! Kan inte ha blivit nöjdare!
Superfina posters!! Min hund var svart och krullig, vilket är svårt att få till bra som målning/ritning men dom lyckades verkligen! Ser precis ut som min lilla flizan, näst intill identisk med bilden jag skickade in!! Är supernöjd och min mamma kommer bli så glad över hennes julklapp :)
Lätt att beställa, snabb återkoppling för förhandsvisningen och snabb leverans.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.