Vores aller varmeste anbefaling <3
Vi mødte Kathrine første gang i hendes tidligere butik i Valby. Som lokale beboere nød vi altid at gå forbi hendes smukke lokaler. Da Kathrine besluttede at lukke butikken og flytte sit showroom, fik vi endelig muligheden for at købe hendes udstillingskøkken, som vi længe havde beundret. Kathrine tilbød at tilpasse køkkenet, så det passede perfekt ind i vores hjem – og det gjorde hun uden ekstra omkostninger.
Det blev hurtigt tydeligt, hvor dygtig Kathrine er, og da vi stod med en ny lejlighed, der skulle renoveres, valgte vi at købe en designplan fra hende.
Vi havde netop fået en nyfødt baby, og Kathrine var så hensynsfuld at tilbyde at tage møderne hjemme hos os efter babyens sengetid. Det var en kæmpe lettelse.
Desværre viste det sig, at de tidligere ejere af vores lejlighed, havde formået at gøre stort set alt i lejligheden ulovligt, hvilket var et sandt mareridt. Der var skimmelsvamp, ulovlig el, en ulovlig trappe osv. Af samme grund, var det ikke muligt for os at få køkkenet ind i lejligheden før et halvt år senere. Da hendes butik lukkede i mellemtiden, var hun så sød at få fragtet køkkenet til et depot og opbevarede det for os indtil lejligheden var klar..
Kathrine satte flere gange sit arbejde på pause og lavede designplanen om adskillige gange. Hun brugte utallige timer i lejligheden sammen med forskellige fagpersoner, for at hjælpe os bedst muligt igennem denne svære tid. Selvom dette slet ikke var hendes problem, gjorde hun alt hvad hun kunne, for at hjælpe.
Dette gjorde hun ligeledes uden beregning.
Selvom vi kun havde købt en designplan af hende, var Kathrine fuldstændig engageret i at hjælpe os. Hun tilpassede, satte ting i gang, tegnede om og var simpelthen en stjerne hele vejen igennem. Projektet har trukket ud, men Kathrine har stået ved os og projektet til det sidste.
Der er ingen som Espace. Vi giver vores aller varmeste anbefalinger.
February 1, 2024
Unprompted review