Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter altid pris på feedback – både positiv og kritisk – da det hjælper os med at blive bedre.
Vi er glade for, at du oplevede, at alt papirarbejde og gennemgang af autocamperen var i orden ved afhentning. Vi går meget op i, at vores kunder rejser trygt og med fuld gennemsigtighed omkring forsikring, lejekontrakt og SOS-vejhjælp.
I forhold til startpakken: den dækker blandt andet gas, rengøringsprodukter, basisudstyr samt en fuld dieseltank ved afhentning. Det fremgår af kontrakten, at vognen skal afleveres med fuld tank igen – præcis som ved almindelig billeje. Vi har forståelse for, at det kan virke forvirrende, men vi tjener ikke på denne ordning; den skal blot sikre, at næste lejer også kan afhente en klar og fyldt vogn.
Angående skaderne: du fik ved afhentning vist de eksisterende skader, herunder revnen i kofangeren. Ved tilbagelevering blev der konstateret 2 nye skader på siden af vognen, som ikke var registreret før udlejningen. Vi har derfor dokumenteret den med billeder, som også er sendt til dig.
Jeg forstår udemærket at det er trist at lave skade og miste noget af sit depositum- vi så også helst at vores autocampere kom tilbage skadefri da det er en stor udgift for os at reparere.
Vedrørende batteri og udstyr: autocamperen er udstyret med solceller, men i efterårsperioden med meget regn produceres der begrænset strøm. I var på ferie i efteråret med desværre overskyet og regn. For længere fricamping anbefaler vi vogne med litiumbatterier – og vi har også sådan en model til rådighed. I har ikke udtrykt ønske om det behov.
Vi beklager, hvis nogle af de mindre detaljer – som plastafdækningen under bordet eller persiennen ved døren – ikke levede op til jeres forventninger. Det tager vi naturligvis med videre til vores klargøringshold. Heldigvis har det ikke en funktionel betydning og i kunne forsat bruge dette.
Til sidst vil vi gerne præcisere, at depositummet endnu ikke er endeligt afregnet. Vi har informeret om, at eventuelle udgifter – herunder selvrisiko og jeres brug af Storebæltsbro-tilbuddet – indgår i den endelige afregning. Når alt er gennemgået, modtager I selvfølgelig en samlet og gennemsigtig opgørelse, ligesom vi har informeret jer om på mail.
Vi håber trods alt, at I havde en god tur. Da jeg talte med jer var det heldigvis det I gav udtryk for. Vi beklager, at jeres oplevelse ikke har levet op til jeres forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon, hvis du ønsker en nærmere gennemgang af sagen.