Company details

1. Sheet Metal Contractor

Written by the company

Hos Tinghus & Koch ApS er vi tag- og facadespecialister. Vi tilbyder tagrender, nedløb, facade, inddækninger og kviste på tag - med vores faglærte Rheinzink certificeret blikkenslagere, sikrer vi altid et stykke arbejde i den højeste kvalitet! Vi tilbyder også vejledning og rådgivning uanset om du ønsker nybyg eller renovering. Med mere 10 års erfaring i branchen er vi din kompetente blikkenslager. Uanset hvor du befinder dig i landet - har vi altid en professionel tag- og facadespecialist nær dig! Du kan med fordel læse mere på vores hjemmeside.

4.2

3-star
2-star
1-star

Verdensklasse

Jeg kan ikke anbefale dette blikkenslagerfirma nok! De har netop lagt et natur skiffertag med kobberinddækninger, tagrender, skotrender og rykning alt sammen i kobber, og resultatet er intet mindre end enestående. Håndværkere fra Jylland når det er bedst i absolut topklasse, og detaljerne i kobberarbejdet er både smukke og vedligeholdelsesfrie – det oser af kvalitet og professionalisme. Daniel, som stod for projektet, var en fornøjelse at arbejde med fra start til slut. Hans kommunikation var eksemplarisk; han holdt mig løbende opdateret, svarede hurtigt på spørgsmål og sikrede, at alt gik som planlagt. Ikke alene leverede de et fantastisk resultat, men de gjorde det også til en fair pris, hvilket er sjældent, når man får denne standard. Og så på rekordtid – hele projektet var færdigt på kun 6 uger! Hvis du leder efter de bedste i branchen, så er dette firma det oplagte valg. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger! Og hvis ikke du tror på mig så kom forbi og se hans arbejde! Vh Morten

February 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God rådgivning i forbindelse med forsikringssag

Tinghus & Koch rådgav os under en forsikringssag angående fejl og mangler på et tag konstateret efter huskøb.

De har gennem hele forløbet arbejdet hurtigt og professionelt, og det har været en kæmpe hjælp at have dem i ryggen under en svær og langtrukken proces. Daniel, som tog sig af vores sag, er kompetent, serviceorienteret og et bundreelt og behageligt menneske. Derudover var vi også imponeret over dem på kontorsiden, hvor den ansvarshavende var knivskarp og havde et glimrende overblik. Mange håndværksvirksomheder døjer desværre med niveauet af deres kontorbistand - men ikke Tinghus & Koch.

Jeg kan varmt anbefale dem til enhver, der måtte have behov for tag- eller facadearbejde eller rådgivning om samme.

September 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Flot håndværk og super kommunikation

Tinghus & Koch har totalrenoveret og beklædt tre kviste med zink på vores bevaringsværdige hus - super flot resultat og veludført håndværk. Vores projektchef Tommy har stået til rådighed under hele processen med råd og vejledning, og har løbende rettet op på fejl og mangler med et smil. Super kommunikation og projektstyring.
Vi anbefaler varmt Tommy og hans team.

July 31, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefale Tinghus & Koch!!!

Har fået lavet et større stykke arbejde af Tinghus & Koch og de kommer aldrig som aftalt og de overholder ikke deres tidsfrister.

Kan ikke anbefaler Tinghus & Koch da man bruger alt for meget tid på at sørge for de møder op. Jeg har taget dem gentagne gange i at lyve om at de kommer, jeg tager fri for arbejde og ingen møder op. De undskylder og siger de kommer dagen efter men det sker heller ikke. De undskylder med travlhed men lige meget hjælper det.

Når de sender faktura så sender de faktura for hele beløbet uanset om arbejdet ikke er gjort færdig. Ligeledes så sviner de på pladsen og efterlader tomme cola flasker på pladsen.

Kan ikke anbefale Tinghus & Koch!!!

June 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

God service - Flot arbejde - færdig til aftalt tid - pænt ryddet op - i møde kommende medarbejder.
Super godt service hele vejen rundt. Det er ikke sidste gang jeg bruger Tinghus & Koch.

De kan varmt anbefales

May 23, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Godt humør og høj faglighed…

Tinghus og Koch leverer et fagligt og kvalitativt godt stykke arbejde. Har brugt dem i en længere periode og de leverer med et smil og til tiden samt til en god pris. Jeg kan varmt anbefale tinghus og Koch.

May 12, 2023

Take a closer look