TinglysningsPortalen Reviews 34

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Vi oplevede en god og professionel service. TinglysningsPortalen kan klart anbefales til dig, som egentlig blot har brug for at få lavet et nyt skøde - udført helt efter bogen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg sendte mine dokumenter via hjemmesiden og indenfor et par timer, fik jeg et skøde vedr. skilsmisse tilbage til underskrift. Jeg indbetalte og vi underskrev og et par dage efter var det hele på pla... See more

Company details

1. Real Estate Consultant
  2. Consultant
  3. Judicial Scrivener
  4. Legal Affairs Bureau

Written by the company

Hele Danmarks TinglysningsPortal Vi er stolte Tinglysnings-nørder! Tinglysningsportalen er Danmarks første online platform dedikeret udelukkende til tinglysning. Hurtig sagsbehandling Vi sørger for at dit dokument er klar til signering inden for 24 timer efter vi har modtaget alle dine oplysninger. Hvis I er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe jer, så tøv ikke med at ringe til os. Vi står klar til at afklare jeres behov og finde den bedste løsning for jer. Som en specialiseret ekspeditionsside med over 40 års samlet erfaring inden for tinglysning, kan vi matche de fleste behov

4.7

2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Professionelt og hurtigt

Vi oplevede en god og professionel service.

April 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super service og kompetent eksekveret

Super hurtig service og kompetent eksekveret. Selv da min kære onkel var digitalt udfordret kontaktede Louise Birkedal dem direkte på telefon og fik dem igennem denne digitale forhindring. Helt sikkert noget der ligger uden for Tinglysningsportalens ansvarsområde, så denne ekstra indsats og service var meget værdsat. Kan kun på det kraftigste anbefale Tinglysningsportalen

December 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Thumbs up til TinglysningsPortalen.

Louise fra TinglysningsPortalen har hjulpet mig fint igennem en ændring af et skøde i forb. med skilsmisse. Hun afhjælper tvivlsspørgsmål og forklarer ting, så det er til at forstå. Jeg er meget tilfreds med forløbet!

January 15, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super nemt - og til en god pris

Super nemt - og til en god pris. Hele forløbet har været nemt og effektivt - lige fra første opringning. Al korrespondance var klar og nem at forstå - alle behov for oplysninger var oplistet og tydeligt beskrevet. Processen var til med hurtig. Og prisen blandt de laveste på markedet for den ydelse.

December 11, 2025

Super hjælp

Super hjælp - Jeg var usikker på forløbet og vi havde en god snak i telefonen inden. Selve papirarbejdet forløb rigtigt hurtigt og professionelt med hurtigt afklaring af ekstra detaljer per email. Har været rigtig glad for den fine service.

November 18, 2025

Stor anbefaling

Jeg er meget tilfreds med hele forløbet.
Det har været hurtigt, professionelt, trygt og ordentligt.
Jeg er kun blevet mødt med venlighed og hjælpsomhed.
Tusind tak og de bedste anbefalinger her fra.

November 18, 2025

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse. Meget sød og hjælpsom, ingen spørgsmål var “dumme”, følte mig i gode hænder hele vejen.
Og virkelig hurtig betjening.
Kæmpe anbefaling fra mig.

August 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og effektiv sagsbehandling.

Hurtig og effektiv sagsbehandling.
Der blev handlet indenfor 24 timer ved hver henvendelse og hele sagsbehandlingen gik meget hurtigt og problemfrit.
Vi fik desuden den nødvendige rådgivning pr mail og telefon.

June 23, 2025

Imødekommende og effektive!

Søde mennesker, effektiv service! Jeg kan kun anbefale Tinglysningsportalen: De er hurtige, servicemindede, imødekommende, effektive og ikke mindst konkurrencedygtige i deres priser. Stor anbefaling herfra!

June 2, 2025

Take a closer look