Verbluffend resultaat! Twee beige stoelen waren erg vies door diverse vlekken. Zelf in de weer geweest met HG producten en andere huishoudmiddeltjes. Bleef goor.... De mannen kwamen langs en met prof... See more
See what reviewers are saying
Goede service, binnen een week konden onze banken gereinigd worden. Alles wordt netjes uitgelegd en schoon weer terug gezet. Banken zijn top gereinigd!
We hebben onze eerste nieuwe huis gekocht en we hebben TNclean gevraagd om ons tapijt en trapbekleding te schoonmaken en impregneren. Resultaat was boven verwachting, het zag er gloednieuw uit. Als... See more
Company details
Written by the company
TNCLEAN is de specialist in meubel- en autoreiniging, actief in heel Nederland. Wij bieden hoogwaardige reinigingsdiensten voor particulieren en bedrijven. Onze deskundige aanpak zorgt ervoor dat uw meubels, tapijten en auto-interieurs grondig en effectief worden gereinigd.
Contact info
Orionweg 47g, 8938 AG, Leeuwarden, Netherlands
- 0850601135
- info@tnclean.nl
- tnclean.nl
Aanrader!
Snelle reactie, prima tarieven, vriendelijk contact en een super eindresultaat!
Onze bank is weer zo goed als nieuw!
Onze bank was door de jaren behoorlijk smerig geworden, maar is nu weer zo goed als nieuw. Heel erg blij mee.
Bij de schoonmaak werkzaamheden gingen ze netjes en zorgvuldig te werk. Ik kan dit bedrijf dan ook absoluut aanraden.
Snelle reactie en service
Snelle reactie en service! Duidelijk verschil te zien na het reinigen van de bank! Vriendelijke heren en werken netjes! Erg tevreden!
Bank is super schoon en heerlijk fris.
Trapbekleding en tapijt schoonmaken
Als ik 6 sterren kon geven had ik het gedaan!
Bankstel reinigen prima service 👍
Super service
Zeer tevreden, super snel afspraak kunnen maken. Bank is weer als nieuw!
De bekleding van onze auto was in de…
De bekleding van onze auto was in de afgelopen 5 jaar erg smerig geworden. En door de behandeling van TNCLEAN zijn ze weer als nieuw.
Goede service, binnen een week konden onze banken gereinigd worden.
Alles wordt netjes uitgelegd en schoon weer terug gezet.
Banken zijn top gereinigd!
Absoluut een aanrader
Absoluut een aanrader! Aardige betrouwbare hardwerkende jonge man. Maken alles perfect schoon. Ben zeer tevreden en staat vast in mijn telefoon als schoonmaakdienst.
Super resultaat
Super resultaat! Bank is weer als nieuw! Wij zijn tevreden! Ook qua communicatie etc. Vriendelijke mannen! Top!!
Auto behandeling
Snelle en eerlijke reactie. We konden al snel een afspraak maken. Mijn auto was vies en hebben ze heel professioneel schoongemaakt. Echt een aanrader!
Bedrijf reageert snel en is correct en…
Bedrijf reageert snel en is correct en vriendelijk.
Nemen alle tijd om de bank er weer keurig uit te laten zien en dit voor een hele schappelijke prijs.
Wij zijn zeer tevreden!
Zó smerig als mijn auto van binnen was
Zó smerig als mijn auto van binnen was, chapeau! Hondenharen en zand zijn verdwenen, interieur ziet er weer als nieuw uit. Top service aan huis. Mijn dank is groot.
Zeer zeer tevreden
Ik ben echt heel tevreden met het resultaat van het reinigen van mijn bankstel. Mijn bank is weer als nieuw. TN is 100% zeker een aanrader.
Super werk geleverd!
Super werk geleverd! Een super schone bank voor een schappelijke prijs. Netjes gewerkt, netjes op tijd. Zeer goede ervaring. Een aanrader!
Top werk geleverd
Goed werk geleverd. Bank is als nieuw. Vriendelijk, accuraat en professioneel.
Bank reiniging
Door gebruik van een verkeerde spuitbus binnenshuis, is er vergif op mijn gehele bank terecht gekomen. Ik kon snel terecht bij TNCLEAN. Mijn bank is gereinigd, het vergif is eraf en de bank oogt weer als nieuw. Tevens ruikt het schoonmaakmiddel heerlijk. Vriendelijke medewerker en perfecte na-service. Zou het iedereen aanraden!
Bank reinigen
Ik had een bank gekocht via marktplaats en heb deze laten reinigen en het resultaat is geweldig! bank ziet er zo goed als nieuw aan en ruikt ook heerlijk fris. Service was ook voortreffelijk!
Onze bank is weer als nieuw
Onze bank is weer als nieuw! Erg blij mee.
Contact verloopt snel en soepel.
Dank jullie wel voor de super service!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.