Toastofhoney Reviews 63

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har fået et armbånd, i gave, som jeg var rigtig glad for. Låsen er desværre gået i stykker, efter kort tid, så derfor kontaktede jeg kundeservice. Jeg har skrevet flere mails over de sidste to mån... See more

Rated 5 out of 5 stars

Top service. Tog kontakt til firmaet straks efter modtagelse af pakke. Fik ved en fejl tilsendt de “forkerte” øreringe og kort efter mail retur med beklagelse og indenfor 30 min var mine øreringe p... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ser fint ud. Gave ikke givet endnu til modtager endnu. Ved kassen spurgte de om man ville have gave/smykkeæske for et lille ekstra beløb. Det viste sig at man allerede fik det i æske, så fjollede eks... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt levering og vandfaste styles. De smukke Smykker holder i nærmest alt slid, samt vand ligesom der nævnes på hjemmesiden. Der er simpelhen ikke noget dårligt at sige om Toast of honeys smykker.... See more

3.6

1-star

Replied to 27% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Perfekt med perfekt på 😎

Perfekt… Datteren adventsgaver og julegaver. Hun er virkelig glad for smykkerne - det er mega fedt med justerbare ringe, når man har en lidt buttet hånd som kræver over str. 60 i ringe…

Og så hjælper det jo at det er vandfaste smykker og fede designs.

December 29, 2024

Mega godt

Nem og overskuelig hjemmeside. Gik hurtigt med hele oplevelsen og det var rart. Hurtig levering og generelt en super positiv oplevelse.

November 16, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service til trods for…

Fantastisk service til trods for forkert levering. Skrev til Toast og Honey, og de svarede tilbage prompte og sendte den korrekte vare samme dag. Den forkerte vare måtte jeg beholde .
Det var da top service 👏

December 2, 2024

Fremragende service!

Top service.
Tog kontakt til firmaet straks efter modtagelse af pakke. Fik ved en fejl tilsendt de “forkerte” øreringe og kort efter mail retur med beklagelse og indenfor 30 min var mine øreringe på vej i ny pakke. Som kompensation skrev Toast of Honey, at de ville tilbyde mig at beholde de først sendte øreringe. Det er da top service!
5 stjerne herfra!

December 5, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Manglende smykkeæsker

Hurtig levering, men har bestilt 3 gaver og der var kun 1 smykkeæske lagt ind i kassen. De 2 resterende halskæder lå i et hjørne af den papkasse. Skuffende, meget.

December 3, 2024
Toastofhoney logo

Reply from Toastofhoney

Kære Veronika,

Det er vi utrolig kede af at høre, og er ikke noget vi har oplevet før. Vi har dog været i dialog med GLS, da det skyldes håndtering af pakkerne, og vi har ligeledes skiftet emballage, så vi er sikre på dette ikke sker fremadrettet.

Vi vil selvfølgelig gerne tilbyde dig noget kompensation som undskyldning for besværet det har givet dig. Hvis du skriver til mail contact@toastofhoney, så finder vi en god løsning :-)

Bedste hilsner
Astrid
Team Toast of Honey

Rated 3 out of 5 stars

Hurtig levering men halskæden var…

Hurtig levering men halskæden var filtret fuldstændig sammen, så det tog næsten 2 timer, at få alle knuder løsnet. Kæden lå i en klump i et hjørne af en papkasse og en tom smykkeæske lagt ved. Det må kunne gøres lidt mere elegant.

December 1, 2024
Toastofhoney logo

Reply from Toastofhoney

Kære Klara,

Bedste hilsner
Astrid
Team Toast of Honey

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med virksomheden. Jeg købte et armbånd fra dem, men desværre faldt vedhænget af efter kort tid. Jeg kontaktede deres kundeservice, og de reagerede med det samme. De beklagede fejlen og sendte straks et nyt armbånd til mig – helt uden problemer. Deres responstid på e-mails er imponerende hurtig, og hele processen var bare super professionel. Det er sjældent at møde en virksomhed med så høj standard for kundeservice! Tak for en rigtig god oplevelse.

November 7, 2024

Shoppingoplevelse hos Toast of Honey

Min shopping oplevelse hos Toast of Honey var helt vild god.❤️ Der var hurtig levering, og alle smykkerne er så smukke og holder rigtig godt. Deres kundeservice er helt i top. Jeg havde problemer med en rabatkode, og de svarede med det samme over mail. Det kan ikke mange prale af.🤩🤩
Den eneste finger der er at sætte, er at jeg fik alle smykker jeg havde bestilt for næsten 900kr (både halskæde, ring og øreringe) i samme æske. Altså 1 smykkeæske, hvor de heldigvis ikke havde ridset hinanden😅

October 23, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt levering og vandfaste styles.

Hurtigt levering og vandfaste styles.
De smukke Smykker holder i nærmest alt slid, samt vand ligesom der nævnes på hjemmesiden. Der er simpelhen ikke noget dårligt at sige om Toast of honeys smykker. Kæmpe anbefaling herfra!

October 11, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Flot design og god kvalitet

Kan kun anbefale toast of honey! Har købt halskæder, charms og øreringe både til mig selv og en veninde. Er virkelig imponeret over design og kvalitet til de priser. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra! 🫶🏻

August 22, 2024

Kan kun anbefales

Bestilte en ring fra TOH d. 5/9 og allerede d. 7/9 kunne jeg hente pakken. FEDT!! Bestilte en “double layer ring” i guld og den er sindssygt smuk og føles som god kvali. Jeg nægter at gå med ringe der gør mine fingre grønne eller man ikke kan vaske hænder med - men har haft den på hver dag siden og ingen grøn finger eller noget her :-) Virkelig god pris ift. det er super kvalitet og smukt design. Køber helt klar herfra igen <3

September 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Smukke og vandfaste smykker. Helt som lovet.

Jeg er mega glad for mine nye smykker fra Toast of Honey! Smykkerne er i god kvalitet, og holder hvad de lover, når det kommer til vandfasthed. Jeg har haft mine smykker på i både brusebad og pool, og de ser stadig nye ud. Leveringen var lynhurtig.
De har et stort udvalg, føles som en ren slikbutik 😍

August 15, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kanon god oplevelse at handle hos jer.

Kanon god oplevelse at handle hos jer.

Smykkerne svarer fuldstændig til det, der er illustreret på hjemmesiden - og det er dejligt at se smykkerne på, så man får en fornemmelse af størrelsen på smykkerne. Jeg elsker også emballagen, som er anderledes end alt andet på markedet <3

August 28, 2024

Super service😊

Tak til jer, for hurtig levering af alle mine nye flotte smykker til en super gode pris. Fantastisk kvalitet der bare holder.
Helt klart ikke sidste gang jeg handler hos jer. Og en stor anbefaling herfra.
De bedste anbefalinger
Annette Jeppesen